"Täällä ollaan yksin, mutta ei yksinäinen, joka on täydellinen. " Omistaja tämän talon kuvaa näillä sanoilla sijainti asuinalueesi: maalaistalo sijaitsee Empordàn maaseudulla, jossa on runsas puutarha (yli puoli hehtaaria maata), mutta hyvin lähellä naapureita ja päätien lähellä . Hänen ja hänen miehensä, tämä rauhallisuus erottamatta se on ihanteellinen ja se oli yksi niistä asioista, jotka houkuttelivat heidät läsnä kotoa.

Oleskelutila, jossa on sohvia ja kamiina

"Ostimme noin viisi vuotta sitten, ajatus löytää paikka eläkkeelle", hän muistelee. Talo oli puoli uudistettiin, mutta he rakastivat ensimmäisestä hetkestä sen ympäristö ja sen ominaisuuksista. Aloitettu uudistus tuli joitakin asioita ja muutti toiset. Ehkä tärkein on liite teki siivessä talon, joka nyt taloa tilava olohuone.

Liittyvät tämän artikkelin

Tämä talo on uusi vaihe

Kesä ympäri vuoden

Tämä talo on uusi vaihe

Niinpä kaksi huonetta saavutettiin, joka on kätevä cuandose tuo koko perheen: saatavuus eri tiloihin (on viisi makuuhuonetta, kylpyhuone) kannustaa eri sukupolvia rinnakkain ilman ongelmia. Joka tapauksessa, harmonia tässä talossa on, mukaan sen omistaja, erittäin helppo saavuttaa: "Koska meillä on erittäin hyvä ilmapiiri koko sen ja osoituksena se, että elämme kaukana ylhäältä alas ...".

Galleria, 14 valokuvaa
Ampurdanesa Masia tehty rakkaudella

Toinen alue, joka on paljon käytetty ulkopuolella, jossa pergola sijaitsevat altaan ja kaksi kuistia. "Siellä on yksi kesän, hyvin tuore, ja yksi talvella, suojatuilla. Ovat ilo, "kiteyttää omistaja. Kuistia kompastuminen itse kaunis puutarha, nurmikot yhdistäminen muihin aromaattisia ja kasveja, jotka eivät vaadi paljon kastelua.

Omistajat ovat myös arkkitehdit sisustus, prosessi, joka ei ollut missään vaiheessa raskas, koska kuten kaikki tässä talossa, se oli innokkaasti.