Paratiisi sisällä paratiisi. Rafael Danés määrittelee tämän talon ... ja näky hän tunsi nähdessään hänen viisi vuotta sitten. "Rakastuin ensimmäistä maisemaan" tässä kulmassa kaakkoon Mallorca, yksi parhaiten säilyneistä saaren, jossa hän päätti luoda oman paratiisi.

Galleria, 19 kuvaa
Nurkkaan paratiisia MALLORCA

"Rakentaminen jo olemassa, mutta uudistettava perusteellisesti, jotta se taloon hän oli haaveillut. Minun tärkein ajatus oli, että kotelo on integroitu maisemaan ja kaikki huoneista on näkymät täysillä. Tahansa ikkunanpuitteet arvokas kauppatavara. "

Toinen näkymä kuistilla ja ruokasali

Upea kuisti, jossa Rafael valmistelee taulukossa esitetään yhteenveto päälinjat ohjaavat koristelu talon. "Katsoin kuumuudelle, orgaanisella kosketus, valoon perustuvia hiekka väri kivi Santanyín". Tätä taustaa vasten hän valitsi Rafael puukalusteet ja luonnonkuituja ja valitsi hyvin erityinen verhot: "Ne ovat kaikki vanhat pellavalakanat on hankkia Almoneda myymälöissä. Jos lähestymistapa heille, näet heillä on kirjailtu nimikirjaimet sen entisille omistajille. Se on minun hienovarainen kunnianosoitus suuren talojen ja perheen saagat saaren. "

"Katsoin kuumuudelle, orgaanisella kosketus, valoon perustuvia hiekka väri kivi Santanyí"

Kuistilla se istuu ulkopuolella ruokailu pöytä neljä metriä ja kahdella sohvalla. "Iltaisin täällä on ilo. Vastapäätä kylä Cas Concos ja valaistu torni kirkon Sant Nicolau on kuin lamppu, joka syttyy yöllä ", sanoo Rafael.

Huone kuitumatto

Vaikka talo on suunniteltu nauttia ulkona, sisätiloissa mukavuus ei ole laiminlyöty. Suuri huone taloa lounge ja ruokailuhuone, jossa "kirkas hiekka ja rikki valkoisten tekstiilien levittää iloista ja rentoutumaan kevyt", kertoo Rafael.

Galleria, 19 kuvaa
Nurkkaan paratiisia MALLORCA

Kaksinkertainen ovi johtaa keittiöön. "Lasi dia ja teki niin avataan tai suljetaan tarpeen mukaan ja aina anna valoa ja näyttää". Se seisoo ylimmässä kerroksessa Master Suite.

Makuuhuone tutkimusalueella

Romanttinen takka, nauttia kaksi terassia, yksi sisä-ja ulkokäyttöön. Koska jälkimmäinen Rafael huomauttaa etelässä, jossa profiilia saaren Cabrera valuutan. Rafael on ylpeä tämän talon, joka vuokraa myös kesällä. "Kun olet viettänyt pari päivää täällä, näet elämän eri tavalla. Se on täydellinen purku, unohda stressi ja ongelmat. Tämä talo luo erityisen tunnelman". Kun talon sisustus yhtiö osallistui Kupari talo elävä.

Galleria, 19 kuvaa
Nurkkaan paratiisia MALLORCA