Kuulostaa Mallorcan rannalta ja jyrkät kalliot, joka luo Sierra de Tramontanan tavata mereen. Mutta tämä saari kätkee Myös sisänurkissa, kuten tänään kävi, ei kaukana Palma vaan turvassa kaikista hälinästä. Se on vanha kivi maalaistalo pukeutunut hiekkakivestä ja ympäröimänä sypressimetsissä ja oranssi puita. Olga Ferrer sen sisustus ja Irene Barceló, hoiti Kühn & Kumppani.

Galleria, 15 valokuvaa
ARCOS KYLLÄ nämä ovat TRIUMPH

Jos jotain saaliit huomiota pihalta, ovat kaaria. Ja se on, että niin monet suora viiva kaartaa tehdä niistä entistä mielenkiintoisemman. Ennen uudistusta talvella kukaan kulki tätä käytävää. Sääli! Miksi arkkitehti Roberto Lorenzo oli selvää, että lähtökohtana päivämäärä olisi acristalar kaaria käyttää tilaisuutta ja muuttaa sen viihtyisä oleskelutila, sopii ympäri vuoden ja näkymä puutarhaan.

Oletko nähnyt palkkien? Kuinka hyvä on puuta kivimuuri! Tämä on aito maalainen. Tässä huoneessa sekoitus klassista ja haettuja vapaamuotoisemman kappaletta, kuten kaksi poufs sijoitettu vastapäätä sohva, huonekalut tekee tyylikkyys ei ole ristiriidassa rennompi tunnelma.

00239500

Ruokasali, joka jakaa tilaa keittiöön, salaisuuden: tilansa oli osa kuistilla ja säilyttää este orret, joka yrittää olla unohtamatta niiden alkuperää. Tämä tila on suljettu lasi, mutta kun lämmin sää saapuu taiteovi käytännössä katoaa ja palaa sisempi ja ulompi liittyä, kuten ennenkin. Keittiö jaetaan lineaarisesti yllättyneitä nykyaikaisella linjalla huonekaluja. Mutta tarkoitus on selvä: jätä näkyvästi esiin korkeimmillaan katon palkit, heltta ja kivimuuri.

00239520

Makuuhuoneessa, jokainen yksityiskohta on suunniteltu kiinni valon ja korostavat sen leveys. "Standardi sänky tuntui liian vähän makuuhuoneessa, mutta yksi juliste oli syönyt paljon tilaa ja selkeyttä"Sanoo sisustusarkkitehti. He päättivät valita kompromissi: sänkyyn tolppia astinlauta vain vihjailla katos. Puinen pääty omistaa Lentänyt yöpöydät.

Galleria, 15 valokuvaa
ARCOS KYLLÄ nämä ovat TRIUMPH

Vuonna kylpyhuone ne ovat säilyneet alkuperäiset holvit. Pinnoite ja joka ympäröi kylvyn huonekalut on tehty microcemento, materiaalin ohut ja erittäin kova.