Muutto oli tarkoitettu eepos ja täynnä huonekaluja, kaksi lasta, koira ja kissa, puoli vastapäätä Ranskassa Troyes, itään Pariisin Saint-Remy-de-Provence maan kaakkoisosassa. "Halusimme muuttaa elämänsä ja viettää enemmän aikaa lastemme kanssa, ilmaston lämpenemisen seurauksena", kertoo Myriam Fourton, omistaja aidattuja kauneuden yli kolmen vuosisadan historian. Talo on lähellä keskustaa Saint-Remy, kaupunki postikortin dazzled impressionistien ja nyt miljoonia turisteja joka vuosi, jotka seuraavat heidän jalanjälkiään.

Suunniteltu mukautumaan

"Se oli majatalo ja Marokon jäljittelevät redecoramos provencelaistyyliin, beige seiniin ja huonekaluihin tai valmistetut Louis alue, mieheni, joka on puuseppä ja on perustanut ateljeessaan vieressä. Onnistun talon ja järjestää taidenäyttelyitä kasvihuoneessa. " Toivottaa vieraat, ruokasali on mukavat sohvat edessä takka, suuri pyöreä pöytä, jossa Myriam palvelee hänen ohukaisia, vohveleita ja kotitekoisia hilloja, ja avokeittiö, miten valmis. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta vieraille, ja toisessa siivessä, kotiin. Vuonna puutarhassa on viisi vieras mökkejä, myös terrakottalattiat, puiset ikkunaluukut ja maalaismainen peittoja. Hoito ruusutarha ja viehättävä nurkassa alle pergola tislata rakkaus Myriam ja Louis tähän taloon, jossa he ovat aloittaneet uuden elämän. Miksi Huonekalujen talon ja on nimetty lapsia, hänen kaksi suurta rakastaa: "La Maison de Line" ja "L&# 39; Atelier d&# 39; Hector".

New Life: Koti avoin maailmalle

Vanha majatalo on tullut uusi "Maison de Line", joka taloa tärkein kivitalo kaksi makuuhuonetta bed and breakfast, ja viisi erillistä mökkiä, että unohtaa keskeinen puutarha pergola ja kasvihuone.

Ilmoitukset: Keittiöstä ruokasaliin ja oleskelutila

Laaja avaaminen kommunikoi keittiö ja ruokasali, luoda suuri yhteinen alue jossa asiakkaat voivat nauttia ruoanlaittoon. Suuri saari puinen ristikko ovet ja kirjahyllyt, rajaa kaksi paikkaa, jotka jakavat samat neutraalit sävyt ja klassinen muotoilu herkkä.

Makuuhuoneet: Leikkii kankaat ja maalaus

Huoneet on sisustettu samalla herkku kuin muu talo. Saavuttaa ovet maalataan mauve ja antiikkihuonekaluja (pääty, yöpöydät ja pöydät) kerma sävy vastaamaan seinään. Kankailla ja kukka päiväpeitteet, tulos ei voi olla romanttinen.