Jos liikkuu lapset voivat näyttävät meille Painajainen ennen joulua (vai ei?), Tämä perhe sanoi kyllä, me haluamme! ¿Segurooooo? No, minulla oli kannustin: Debytoida house räätälöityjä ja koottu Loppiaisaatto unelmiesi. Kotisi on paras lahja, tietenkin. Kuusivuotias on tyttö. Kaksivuotias veljensä. Se on täydellinen ja voila kaikki valmiina!

Kirje oli ensimmäinen. "Haluamme kotiin pelaamaan, männyn tähden kanssa korkealla isä!, Suuri keittiö tehdä evästeet äiti, takka lämmittää puolelle piirtää kylmällä säällä, puutarha juhlia syntymäpäivää-ja teho nähdä meren!" (Jälkimmäinen lisätty vanhempien).

0333

Jo heillä bandejita Joulupukin porot ja kamelit Kings, tietenkin! Ja ostoslistan hän jo tähtäsi pikku lasten kirjeitä (ja melko suuri) suklaata aamiaiseksi joka valmistaa kaikki yhdessä.

"Teemme kaiken: Kings ja joulupukki. Rakastan ajaa puuhun on melko suuri, mutta en pidä liiallista koristeita, ja monet valot. Joskus laitan log aksentteja ja yhdistettynä lasi palloja "kertoo Ona, hänen äitinsä, joka pyrkii myös jakaa vapaapäiviä:" Jouluna olemme koko perheen kanssa, isovanhemmat ... mutta Reyes intiimimpi, on neljä, avaavat lahjoja .... "

Galleria, 15 valokuvaa
HOUSE on lahja

Näemme suuri puu, joka Ona on tuonut Petit Côté deco, tuotemerkki, joka työstää uutta hanketta sisustussuunnittelija, mutta ei sänkyyn. Ja se? "Pienet lapset lopussa sen lisäksi paljon!" Hän nauraa, "Mieluummin annan heille yhden lelun ja ovat oikein koota puu."

0081

Vieressä puu, jotkut laatat. "Rakas Reyes, nyt emme käytä ympäristöystävällisempiä ja paperia. Kirjoitamme näissä laatat ... kiitos lahjoja!", Totesi lasten. Vihdoin tulee päivä Three loppiaiskakku! Kuka soittaa papu?

Haluatko nähdä lisää tämän talon? Tämä video tarkastellaan, miten koko perhe asuu odottaa kumarrus. Mitä hermo!