Lapset ovat kasvava ja tutkimuksen nurkkaan omassa huoneessa on tärkeämpää: tilaa, joka olisi rentouttava, käytännöllinen ja kaunis, jotta pitoisuuden he tarvitsevat.

Galleria, 15 valokuvaa
15 huonetta täydellinen opiskeluun

Kun he kasvavat "pelata" Se ei ole enää heidän ainoa tehtävänsä päivällä. Touch oppia, eikä vain muutamassa materiaaleja, mutta myös tapoja.

Oletko tehnyt läksysi?

Kuinka usein kuulla tähän kysymykseen! Asiantuntijat myös neuvovat vanhempia mukana päivittäin ja aktiivisesti vastuuta lapsista, varsinkin kun he alkavat kotitehtäviä, korostavat pienten on tilaa suunniteltu opiskelemaan. Ei kannata ruokapöytä, saati pöytään, eikä voi sänkyyn!

tutkimusalueella kaksi tyttöä

Ottaa tutkimuksessa nurkassa työpöytä, mukava tuoli ja jopa laatikot ja hyllyt tallentaa ja aseta paperi, kirjat ja muistikirjat on tärkeää olla mukavampaa.

¿Huonetta mini? Hyvät ideat!

Kyllä, olemme täysin tietoisia siitä, että yksi suurimmista ongelmista, kun uudistimme huoneeseen lasten isona on tilanpuutteen vuoksi.

tutkimusalueella harmaana

Vuonna Galleria löydät erittäin hyviä ratkaisuja lasten huonetta muutaman metrin: työpöytiä sulautuvat seinään käyttämällä samaa väriä ja materiaalia hyllyt muuttuvat työpöydän levyt konsoli hyödyntämällä tilaan ikkunan alle, huonekalut koska ne tarjoavat tallennusratkaisuja ... Anna gallerian ja inspiroidu!

Liittyvät tämän artikkelin

cum laude lastenhuoneet

Kanssa tutkimusalueella

cum laude lastenhuoneet

Avain: he haluavat

Vaikka käytännöllisyys on perus (ja vielä enemmän kun mitään vapaata tilaa), on jotain hyvin tärkeää: että lapset toivomaa uuden ateljeetila. Mitä enemmän he hehkutti heidät tuntemaan olonsa mukavammaksi ja vähemmän maksaa heille tottua tutkimuksessa. Aloittaa: En elegidlo yhdessä. Joten voit varmistaa, että sinulla on tilaa sinun makuusi. Ja customizadlo: kiva taustakuvaksi, korkki tai kehys ripustaa suosikki valokuvat ja muistoja, laatikot ja hyllyt tallentaa ja lajitella asioita ...

Galleria, 15 valokuvaa
15 huonetta täydellinen opiskeluun

Vuonna Galleria olet 15 kulmat hyvin ratkaistu tutkimuksessa erilaisia ​​ideoita innostaa sinua ja ehkä voit hakea oman lastenhuoneeseen. Me tulette?