Kuka paremmin kuin sisustajille ja sisustussuunnittelijat header kertomaan meille miten oikein sisustaa huoneen. Valitsemasta onnistunut kappaletta sopivin valaistus tai sisustus sopivana ajankohtana. Katsotaan, mitä avaimet nimiä.

1. "Taulukko on tärkein vetovoima". Asun Anto, sisä- ja omistajan Colon et Bois

Taulukko on sydän ruokailu- ja perhe-elämään. ... on oltava käytännöllisiä ja koriste kun sitä ei käytetä, kukka.

Lähellä keittiö. Se on paras paikka lyhyitä matkoja. Aina kun mahdollista, aseta se vieressä luonnon valonlähteen lähelle ikkunaa tai uloskäynti terassille, mutta ilman liikkumisen estämiseen.

Ihannetapauksessa, suorakulmainen. Valitse muoto taulukon mukaisesti lattian ruokasali ja sovitettu sen kokoa. Laajennettavissa mallit ovat paras valinta, jos kävelet lyhyitä metrejä. Lepyttää keskustelun kierroksen (kaikki ruokailijat ovat kasvot) ja suorakulmainen käyttää paljon.

koolla on väliä. Olla mukava, jokainen ruokailija tarvitsee vähintään 60 cm pöydän. Kuusi, suosittelen 160-180 cm suorakulmainen: asettaa henkilö jokaisessa otsikossa ja kaksi kummallakin puolella. On täydellinen korkeus? 75-80 cm.

Materiaalit. Kannatan puuta, koska se on lämpimämpi ja jalo, ja minulla on mieltymys tammi. Minun ihanteellinen taulukossa: yli tammi-vuotiaiden ja maalattu harmaa tai valkoinen jalat.

2. "Etsimään ihanteellinen tuolin". Mònica Cubiña, kaupallinen johtaja istuutua

Jos etsit tuoleja, jotka kestävät pitkään, valitse laadukkaita materiaaleja ja luonnollisia värejä kuten valkoinen tai gray stone. Valitse tuolit näyttää helpolta, mutta se ei ole. Ja ne edustavat huomattavia investointeja, joten sinun täytyy valita sopivimman.

Ruokapöydän tuolit verhotun

Yhteensä vetovoima. On turha tuoli on kymmenen mukavasti jos et pidä suunnittelu tai ei sovi tyyliin huoneeseen. Joten ensin, Go makuun.

toimenpide. Istuinkorkeus pitäisi olla noin 45 cm, niin että kun istut, seistä ei ole liian korkea eikä liian alhainen suhteessa pöytään. Istuimen on oltava leveydeltään 43-45 cm ja syvyys on noin 50 cm. Mitä varmuuskopio on mukava pitää olla korkeus 80-95 cm. selän yli 110 cm ei suositella, koska ne rajoittavat liikkuvuutta pään ja kaulan.

Pidätkö molempia? Älä huoli: seos kukoistaa ja tänään se melkein kaiken, kunhan kokonaistulos vuonna harmoninen värejä ja muotoja. Nahkatuolit yhdistettynä metalli, muovi mallit sekoitettu puutuoleilla ... lajike on mauste.

Ja erittäin turvallinen. On tärkeää, että kun istuu, ei keinu tuoli ja antaa meille tunteen kiinteys. Jos tuoli on hyvin suunniteltu, saat heti tietää: sinulla on taipumus istua laittamalla kaikki paino takajalat.

Liikkuvuutta. Kevyt tuoli on helppo liikkua ja antaa istua ja seistä eivätkä edellytä vaivaa. Kevyin painavat 5-6 kiloa, vaikka useimmat ovat noin 10 ja jotkut saavuttavat 15 kiloa. On joitakin malleja kuten raon tai käsitellä tukeen liikkua helposti.

Kolme tuolia, kolme tarpeisiin

  • Jos etsit mukavuutta. Valitse pehmustettu tuoli pehmustettu istuin ja selkänoja. Ne mahdollistavat myös koordinoivat kankaita painettu ruokailu, kuten verhoja, ja saavuttaa yhtenäisen ilmeen.
  • Jos haluat keveyttä. Sitoutuminen puiset tuolit ja istuin telineeseen. Ne ovat paras valinta pienille syövillä, koska ne ovat kevyempiä malleja. Tukena saltire tai keskeinen vahvistaminen ovat mukavampia.
  • Jos haluat merkitä tyyliin. Epäilemättä ihanteillesi tuolit ovat klassista tyyliä, kuten Luis XVI. Käsinojat ovat mukavampia.

3. "Hyvin kattaus, avain menestykseen". Rocío Montesinos tapahtumia ja asiantuntija hääsuunnittelija

Mimar esillepano on ratkaisevan tärkeää onnistumisen aterian. Hyvin valittu pöytäliina lasi, joka parantaa viinin laatuun, tyylikäs astiat ... ovat osa ilo hyvää ruokaa.

Valitse pitkä, selkeä tyylikäs pöytäliina, pehmeä väri astiat, ruokailuvälineet ja lasit mukava

pöytäliinat. Omassa "alhaalta lipaston" ei kannata jättää valkoista tai beige pöytäliina kaksi versiota: pellava ja puuvilla. Näillä perusasiat joudut säätiöt, jotka tekevät täydellisen pöydän. Paremmin, jos niitä laajennetaan lattiaan.

saviastiat. Linjassa napery on viisasta sijoittaa ajaton astiasarja pehmeät värit hyväksy minkäänlaisia ​​uskallusta sekoittamisen ja innovoida. Uskalla yhdistää muihin arvoesinettä edullisia.

ruokailuvälineet. On tärkeää, että yhdistyvät muotoilu toiminnallisuus. Mikään ei ole hankala, jotka eivät kuulu epämukavalta tai raskaamman suunnitteluun.

lasityöt. Se on osa, joka enemmän voidaan antaa mielikuvituksen, vaikka suosittelen kupit leikkaamaton, puhdas koristeita, jotta valokeilaan osuu kaulaan kupit, tyylitelty ja kehittää.

Kun 5 aistit

  • Vista. Teho harmonia ympäristön kynttilät: ne tarjoavat läheisyyttä ja avunantaja.
  • Gusto. Varo mausteinen ruokia: ne saattavat loukata herkempiä makuun ja mahat.
  • Hajuaisti. Luonnonkukat olisi sujuvaa, jotta sen tuoksu ei ole hallitseva ja estää nauttia ruokaa aromi.
  • Kuulin. Musiikki on ylimääräinen jonka avulla voidaan luoda tunnelmaa. Kultainen sääntö on olla pieni tekijä eikä estä vuoropuhelua.
  • Touch. Kirjailtu lautasliina, jotkut peitetty juuri oikea paino, pyöristetty varsi juomia ... päästä käsiksi myös nauttia illalla.

4. "Arvo vanhojen". Eduardo Ryppyjen, sisustusarkkitehti ja omistajan Lucca

On yhä vaikeampaa löytää täyden sakkauksen antiikkiliikkeitä. Sama koskee osia perintö vain varaosien säilyvät.Ruokailuhuone antiikkiesineet

sekoittaa. Yhdistämällä antiikki tuolit eri aikakausilta on ainoa vaihtoehto. Seokseen on harmoninen, tuolit tulisi olla kooltaan, mittasuhteet ja vastaavia värejä. Jos on tasapainossa, menestys on taattu.

testi. Ennen ostamista antiikkisen tuoli, istua alas ja tarkistaa sen vakautta, ei "tanssi" kanssa kehon painoa. Tietäen ikäsi on vaikeaa ja vaatii kokemusta. Asiantuntijat tarkistaa tarkistamalla tuolin alla ja tarkistamalla rakennetyyppi.

palautetaan. Palauttaminen tuoli arvo on noin 150-200 €. Ennen kuin järjestys, tarkista nykyinen markkina-arvo samanlaisen palan välttää tarpeettomia menoja, ellei sinulla on erityinen tunnearvo.

Galleria, 8 kuvat
Sisustaa huonetta asiantuntija-apua 8

5. "huolellinen valaistus". Luis Puerta, sisustusarkkitehti

lisää pehmeyttä. Pidän epäsuora valaistus: Olen suoraan valon seiniin, kattoon tai lattiaan ääriviivat toipua ja loistaa epäsuorasti.

Monivivahteisempi. Jos yhdistää useita valoja, voit saada vuonna suggestion ja rikkaus vivahteita. Vältetään yhden pisteen valoa. En erityisemmin pidä kattokruunut ja valaistusjärjestelmä, mutta teen poikkeuksen, jos vanha koristeellinen kuvio, joka on yhdistetty aina kynttilät.

Enemmän lämpöä. Valita lämmin lamput, kuten halogeeni. En suosittele loistelamput tai alhainen kulutus, koska ne aiheuttavat erittäin kylmää valoa ruokasalissa.

6. "Ruokasali ja kirjasto kaikki yhdessä". Catherine Grenier, decoradora

Pidän ruokailutilat on sisustettu kirjasto-kirjakauppa. Minun ihanteellinen huone olisi ympäröi lattiasta kattoon kirjahyllyt. Illallinen ympäröi kirjoja on ainutlaatuinen kokemus, ja kun valaiseva ylimääräistä tilaa, on tärkeää sekoitus 3 eri valo: Ripaus voidaan saavuttaa coving kattoon, esimerkiksi varustettu LED nauhat. Varustettu laitos katto lamppu sijoitettu keskelle pöytää. Pidän kuin diseño.Y pisteen sisäpuolella kirjastoon. Niinpä me myös tuoda esille kirjoihin.

7. "Siivet mielikuvitusta". Carmen Baudín keittiö stylisti ja omistajan Jauhot

Vaarana menettämättä tyyli on mahdollista ja toivottavaa, mutta on olemassa joitakin sääntöjä. Astiat voi aina sekoittaa tule yhteensä yli kahta eri sävyjä. Yhdistä astiat "mummo" ja muotoilu antaa uskomattoman tuloksen. Myös sekoittaa muiden valkoinen ruokia kultalangoin tai kukkia. Voit jopa yhdistää muotoja: pyöreä, suorakulmainen tai neliö, niin kauan kuin pohjalevyn on suurempi kuin edellä.

Ruokailu astiat sekoitettu

Äläkä laiminlyö tarvikkeet: laudoista esittää pannulla, vuosikerta salseras, bambusta suihkulähteiden tai lakattu ... Pidän improvisoida kulhoja lombardas, artisokat tai tyhjentää leipää palvella salaatit, kastikkeet ...

8. "Vahvuus tarvikkeet". Helga Hidalgo. sisustussuunnittelija

Varustamalla ruokasali koska se ylittää valitessaan pöytä ja tuolit, varusteet ovat keskeisiä, jotta se sinun.

vivahteet. Taulukko perintö voittaa yli hänen samanaikaisuus jos laittaa äärimmäinen lamppu. Ja jotkut seesteisyys modernit huonekalut saada enemmän ajattomia elementtejä.

seokset. Täydellisenä ylimääräisiä ruokailu, keksiä käyttöä. Vanha vaatekaappi avoimin ovin saa näyttää ruokia, valaistu pöytävalaisin.

muutos. Luo tilat että mielialasi tai vuodenajan. Talvella laittaa kynttilöitä, jotkut lakanat kaitaliinoja ja paksu matto pöydän alle. Keväällä, iso maljakko vuodenaikojen kukkia.

Galleria, 8 kuvat
Sisustaa huonetta asiantuntija-apua 8

Siirtyy galleria ja miten ne ovat syövillä ihanteita kaikkien näiden asiantuntijoita.