Ruokasalissa kaikki eivät näyttää samalta. Jotkut ihmiset haluavat olla melko pieni mutta kätevä paikka, kuten toimisto- vieressä keittiössä päivittäiseen käyttöön. Toiset haluavat-tai tarve- että taulukko on suuri mahtuu suuri perhe. Ja on niitä, jotka täytyy olla monipuolinen tilaa sekä vapaa-ajan kulumista vain, jos ne ovat kotona, mutta se sopii saumattomasti, kun he saavat vieraita.

Miten saada täydellinen ruokailu kuin tarvitset? Tässä kuvagalleriassa löydät parhaat ratkaisut tämän kokouksen alueelle koti täyttää kaikki odotukset.

Pankin kanssa, lisää tyyliä ja istuimet pöydässä

Tiesitkö, että samassa tilassa käytössä kaksi tuolia penkki tarjoaa mahtuu kolme ihmistä? Kuten näet galleriassa, penkki on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset paljon paikkoja muutaman metrin tarkkuudella. Lisäksi, jos sinulla on alaselän voit laittaa pöydän alle.

Laajennettavissa pöytä, joka kasvaa tarpeen mukaan

Laajennettavissa taulukot ovat hyvä idea optimoida tilaa, varsinkin kun meillä ei ole monta metriä. Päivänä, pöytä on koko, joka olet kotona ja kasvaa vain kun on vieraita.

Ruokailuhuone pyöreän pöydän ja senkki valkoinen

¿Suorakulmainen tai pyöreä? Valitse muoto, joka parhaiten sopii tilaan. Pyöreä lisäksi helpottaa kulkua ympärillä, kannustaa keskusteluun, koska ne mahdollistavat kaikki ruokailijat visuaalisesti yhteyden ilman ongelmia.

Iso pöytä suunniteltu suuri perhe

Ruokapöytä tulee tarpeisiin perheesi. Jos olet monia kotona, niin pöytä on antelias ja kestävä.

syödä Valitessaan taulukon huomata, että jokainen ruokailija tarvitsee oman tilansa vähintään 60 cm, ja on oltava keskeinen alue pudottaa levyt, astiat ...

Ja kotitalouksien Kuvassa näytämme galleriassa hän on luonut pienen lipaston matala (varten linja ruokia juuri 30 cm syvä). Hän ja tuolit on oltava 90 cm vapaa pääsy sen sisältöä.

Galleria, 6 valokuvaa
GET täydellinen tilaa

Taulukon ikkunaa vasten: enemmän valoa ja tilaa

Snuggles pöydän seinään poista paljon tilaa. Jos sijaintisi täsmää ikkunan, koska täällä, paitsi summia amplitudi, saat myös ruokailutila on enemmän luonnonvaloa.

persoonallisuus Kun ruokasali on avoin keittiö on tärkeää, että molemmilla alueilla on yhteisiä tekijöitä, mutta niin on merkitä "erot". Ne voivat olla sama sävy seinään, mutta eri kerroksissa tai päinvastoin.

Kaikki käsin Jos metriä eivät saa olla pöydässä roikkuu iso kaappi pieni kaappi seinälle ja katsella astiat käsillä.

Pidentää saari syömiseen ja ruoanlaittoon perhe

Pidentää työtaso keittiö saari noin 30 cm toisessa päässä olevan baariin seurusteluruoanlaittoon tai aamiaisen. Käsi varastoi hyvin yhdessä laatikoita paikka matot kerrallaan. Jos sinulla on lapsia, se on täydellinen ratkaisu aamiaista, koska voit mennä poiminta ja valmistella muita asioita keittiössä taas vigils hyvin tarkasti.