Kuka on Manuela?

Manuela on vaeltava sielu, joka on levinnyt meille hänen intohimonsa estetiikan ja historian takana esineitä. Kaikki alkoi mukautetun hänen isovanhemmat, jotka jokainen esine, joka oli kotona Barcelona teki tarina, ja lopulta se on hän, joka saaliit meitä niiden aistien matkoja.

Mistä idea luoda linja koristeluun syntyi?

Se johtuu halu tehdä kauniita mallistoja kotiin, hyvin korkean iän ja ovat ilo kaikille aisteille. Tapasimme sattumalta hyvin moninainen ryhmä ja ovat liittyneet intohimomme. Tuloksena on uusi käsite ja se on puhdasta inspiraatiota.

LDM 153

Miten joukkue Manuela Lo ja mikä on roolisi?

Olemme monet naiset, mutta ei yksinomaan, mitä tapahtuu on, että luova osa, joka on käytännössä meidän. Oma rooli yhtiön on toimitusjohtaja, olen suoraan tämän hankkeen tuella tiimini.

Mistä kiinnostuksesi maailmassa koristelu?

Olen tytär arkkitehdit, äitini oikeastaan ​​toiminut sisustaja jonkin aikaa ... En tiedä, jos tämä lasketaan geneettiset ja koulutuksen taakka ... kun jouduin päättää haluaako jatkaa opiskelua tai omistautua itseni täysin muotiin, eräs vaihtoehdoista oli sisustus. Ja tämä hanke tuli minulle kerrallaan tarvitsin jotain mukavaa, edistää ja lähellä kotiaan käyttämään aikaa raskauden ja synnytyksen jälkeen.

"Mielestäni menetämme rakkauden kohteiden".

Miksi luulet se on niin tärkeää huolehtia kohteiden meillä kotona?

Asiat ovat niin irrotettava ja niin vähän yksilöitä emme välitä mitä he sanovat meille esineitä. Mielestäni se on asia itsensä rakastamisen, älyllisyydelle, syvyys, eheys ja johdonmukaisuus. Jos yksi valitaan ja vaativa kansaansa, hänen täytyy olla kohteensa.

LDM 164

Opimme, että esineet ja Manuela Lo tuotteet kertovat tarinoita. Miten nämä tarinat?

Johtuvat Manuela matkoja tai sisällä sama kohde. Sen ainutlaatuinen koostumus voi olla tarina sinänsä. On monia tapoja rakastumaan esineen ja yksi niistä voi olla kaunis tarina, joka tuo. Manuela on niin paljon, että halusimme jakaa, joten myös luonut blogin.

Galleria, 15 valokuvaa
MARTINA KLEIN DA DECO hypätä

Miksi se on tärkeää luoda tietoisuutta arvoa kunkin kohteen?

Esineet ympärillämme ovat vain yksi osa elämää, puhumme mitä haluamme, keitä me olemme. Siksi on tärkeää olla pysyvä objekti, joten voit mukanamme läpi elämän ja sen ulkopuolella, jotka ovat edelleen osa elämää sukupolvien. Siksi olemme niin vaativia laatua materiaaleista.

Miten nappulat on suunniteltu ja valmistettu?

Tuotteemme on suunnitellut luova ja taiteilijoiden; pieninä erikoisliikkeitä ympäri maailmaa, että yksityiskohtiin ja tarinan takana, jossa laatu ja vaivaa ovat yhtä tärkeitä kuin suunnittelun.

LDM 161

Minkä tyyppisiä tuotteen kokoelmien ja Manuela tällä hetkellä mitä?

Tällä hetkellä meillä on juuri käynnistänyt uuden kauden 2017, jossa laskenta jatkuu seikkailujen kautta tuotteitamme. Tässä uusi kokoelma takaisin ammentaa matkoja Manuela ja takerrumme maalle ja merelle. Blues ja maan sävyt ovat todellisia päähenkilöitä kauden.

Mikä on suosikkisi pala Lodemanuela?

Mali tyyny on yksi suosikkini kappaletta. Se on erityinen ja kokoaa yhteen kaikki osat, jotka parhaiten määritellä tuotemerkki. Se on tyyny, joka yhdistää silkkipaino, sametti ja kultaa, kaikki noin 100% puhdasta pellavaa. Laatu, muotoilu ja käsityönä yksityiskohtia, ja on tuote Manuela.

Lodemanuela ¿Mistä voin ostaa?

Avaamme eri puolilla melko sisustus kauppoja. Vaikka meillä on neljä kuukausien aikana olemme jo kaksi kulmat Barcelona: Luzio ja Coton et Bois, ja yksi Madridissa: Mestizo. Ovatko kauppoja, joissa haluamme mennä. Sama seuraavassa vaiheessa, ja samalla tekevät meistä vahvoja internetnurkkauksessa tasolla. Online-myynti on meidän suurin tavoite.

Deco taso, mitä koskaan puuttunut talosi?

Tyynyt tavallinen värit ja tulosteita ja kehykset valokuvia mustavalkoisena.

Onko mitään deco kauhistuttaa sinua? Jotain, joka ei koskaan anna talon.

Olen melko joustava sisustus, mutta olennainen vaatimus on, että jokainen esine on tarina sen takana.

Jos sinun pitäisi valita tyylin, joka pidätte parempana?

Eklektinen jossa kaikki käy. Mielestäni siellä on yksi on puhua yhdestä ja vain olemalla hyvin joustava tyyli voi syöttää kaikki kokemukset keräämme.
Unelma täyttämään.

Katso @lodemanuela kasvaa erittäin suureksi.

Galleria, 15 valokuvaa
MARTINA KLEIN DA DECO hypätä