Paikka haluat juhlia häät on ratkaiseva. Paitsi että isäntä linkkiä, mutta sivusto pysyy ikuisesti muistin ja vieraasi. D-Day Tee maaginen päivä, aivan erityinen, se riippuu pitkälti valita hyvin jossa seremonia ja vastaanotto järjestetään (jos se paremmin, jotta vältetään epämiellyttävä liikkeitä). Joten teimme listan kahdestatoista viehättävimmistä paikoista huutaa taivaan tuuliin: Kyllä, minä! Jotkut ovat valloittaneet meitä niiden puutarhoja, toiset sen laituri, toiset niiden luonnollisessa ympäristössä metsässä ... mutta me kaikki olemme vienyt sydämeni.

1. häät kartanossa 30s

ca l&# 39; Iborra (Mataro, Barcelona)

liborra taulukot ulkopuolella ympäristö ca juhla

Tämä on ihanteellinen paikka ystäville arkkitehtuurin ja gastronomiaa etsivät tiloja persoonallisuutta, tyylikäs ja monipuolinen juhlia intiimi häät ja glamouria. ca l&# 39; Iborra on Noucentista tyyli kartanon ympärille rakennettu 1930 ja palauttaa myöhemmin suorittamaan vaativia tapahtumia. Se on ainutlaatuinen paikka, jota ympäröivät tammet ja Välimeren mänty maatilalla yli 80000 m2. Sen ympäristö ja näkymät merelle hissin taustalla ovat ainutlaatuiset maisemat Maresmen rannikolla. Ulkotiloissa Estate on jaettu kolmeen pääalueeseen: La Pergola Forest (luonnollinen minun) ja Lake. Sali, kirjasto ja lounge Ca l'Iborra, avoin tila runsaasti luonnonvaloa, ovat sisätiloihin.

2. Ceremony ennen kartanossa ja juhla kasvihuoneessa

Kasvihuoneen kartanon (Bueu, Pontevedra)

Kasvihuone kartanon juhlia juhlaa

Tämä paikka ei voi olla idyllinen. Kasvihuoneilmiön Pazo de Santa Cruz on silloin Pontevedran suisto näkyy kaikessa loistossaan, jossa taikuus elää Galician legendoja ajoissa, jossa luonto ja historia tulevat yhteen paikkaan, jossa unenomainen auringonnousua nautitaan. Seremonia voi oficiarse upeassa puutarhassa, Makasiinin tai pienessä piilotettu metsään seitsemästoista luvulla kappeli. Jotta juhla, Englanti-tyylinen kasvihuone antaa viimeistellyn unohtumaton häät, yllättää ja unelma.

3. Cásate välillä vanhat puut

Finca El Monje (Parque del Guadarrama, Madrid)

Finca sisällä juhla munkki

Parque del Guadarrama, 3 km Boadilla del Monte, Finca El Monje sijaitsee. Yli 50 hehtaarin vanhoja puita ja useita rakennuksia, joista tärkein on Ruspoli Palace, joka rakennettiin lopussa yhdeksästoista luvulla ja on nyt palautettu tapahtumia, kuten häitä unelma. Ne ovat paikkoja täynnä historiaa ja luonnon kauneutta, jossa Albada tarjoaa yksilöllistä pitopalvelu hääsuunnittelija tulisija yli 200 vierasta. Sen sisustus, hieno, ehkä pidä meitä. Näyttää enemmän tiloja on hurmaava paikkasi Galleriassa.

Galleria, 39 kuvat
12 sivustot CHARMING unelma häät

4. Elegance maan tyyliin

Aldeallana (Segovia)

Pitoihin taulukot Aldeallana

Ystäville maan tyyliin, tämä paikka on kaikkea he ovat unelmoineet. Tilalla on 300 hehtaaria Aldeallana tammet ja männyt, upeat näkymät ja strateginen sijainti, 75 km Madridin ja 20 kilometrin päässä Segovia. järjestävät aito &# 39, kenttä häät&# 39; sekä siviili- ja uskonnollisia, ja aina se tyylikäs kosketus, joka tekee siitä ainutlaatuisen, eikä lainkaan tavanomaisia. Jos se on keväällä tai kesällä, siviili seremonia elää tammia puutarhan ympärillä talossa, ja sieltä on upea näköala ja erityiset auringonlaskua. Jos häät on syksyllä tai talvella, valmistettu yksi huoneista niiden valaistu takat Aldeallana, sen laattalattiat ja lämmin, romanttinen ja talvi valo tulee ikkunoista. Hänen sviitti morsiamen ja sulhasen on ... Katso häntä galleriassa!

5. Vanha mylly ja järvi laituri

Farinera Sant Lluis (Girona)

Farinera de Sant Lluis laituri

Huomaa, että olet vaarassa rakastuminen. Vierailevat tämän paikan (näet tarkemmin kuvagalleriaan) on antautua säätämästä modernistisen rakennuksen myöhään yhdeksästoista vuosisata Harinera San Luis de Pont de Molins. Sisustukseen perustuu Farinera luomiseen herkkä, tyylikäs ja yksinomainen kohtauksia, saavutti ansiosta yhdistelmän Anglo yksityiskohtia ja innovatiivisia huonekaluja Empordàn Estil. Tyylikäs ilmapiiri & pohjainen pehmeä ilmeikäs kappaletta, jotka heijastavat sielu käsityötaitoa, tasapainoinen suunnittelu ja Avantgarde touch tekniikka. Entä romanttinen järven? Voit järjestää seremonia siellä, puiden ja puutarhojen varten "Kyllä, haluan" raikuva ja taattu.

6. Juhli häät palatsiin kuningas

Granjilla (Madrid)

Kivi julkisivun Granjilla

40 minuutin päässä keskustasta Madrid, Finca La Granjilla taloja Park ja Palacio de la Fresneda rakennutti kuningas Filip II vuonna kuudennentoista vuosisadan kuin hänen viides virkistys ja perheen puutarha lähellä luostari El Escorial. Luonnon ystävä ja suuri fani puistoissa, puutarhoissa ja hydraulisia laitteita, kuningas teki tämän paikka, jossa historia ja tyylikkyys tänään hengittää. Viime aikoina on nykyaikainen kuntoutus sen tärkeimmistä rakennuksista ja puutarhat. La Casa de los Frailes, sen renessanssin luostaripuutarhalla ja lammet tänään isäntä häät tarina hyvin yksityiskohtaisesti.

7. Viehätys kahdeksastoista luvun maalaistalo

Mas d&# 39; Alzedo (Valencia)

Mas d'Alzedo mesas

Tämä kahdeksastoista luvun maalaistalo, uudelleen Perinteitä kunnioittaen ja ottaen huomioon hyödyntävät viimeisintä teknologiaa, on omistettu juhla ainutlaatuisia tapahtumia. Se sijaitsee Ribarroja, vastapäätä Turia luonnonpuistossa vain 18 minuutin päässä keskustasta Valencia, ja tarjoaa sisä- ja ulkotilojen häikäistä maku valmistelee sisustus. Mas d&# 39; Alzedo on ihanteellinen paikka intiimejä häitä ja suuria, jopa 800 vierasta paikkaan.

8. Ystäville teollisuus-tyyliin

Mas Les Lloses (Valencia)

MAS LES ulompi LLOSES

Mas Les Lloses on ikivanha maalaistalo vuosisadan alkupuolen ympärillä appelsiiniviljelmiä, että jalka Sierra Calderona kaupungin Sagunto. Hänen entinen varasto on täydellinen häät ja suurten teollisten tyyliä ulkoa, luonnon ympäröimänä, tee se monipuolinen ja ainutlaatuinen tila saada parhaan tuloksen, jona häät.

Galleria, 39 kuvat
12 sivustot CHARMING unelma häät

9. nouveau siirtomaa Embrujo

Mas Plana mallorquí (Tarragona)

maalaistalo mallorquí tasainen taulukot alla mäntyä

La Masia, modernistinen-Siirtomaatyyliä jaetaan pohjakerroksessa, ensimmäisessä kerroksessa ja ullakko, joka seisoo näköalatorni, upeat näkymät yli kattojen. Edessä talo on vuosisatoja vanhassa mäntymetsässä: päivällä voi tehdä aterioita vehreässä varjossa mäntyjen ja illansuussa, illalliset valo taianomaisesti lamput verbena roikkuu puista ... Ja maalaistalo modernistinen aina toimii taustana tahansa juhlaan. Metsä ja mylly ovat kaikkein koskematon ja maalaismainen kulmien tilalla, jossa oravia ja kasvillisuuden vie meidät Välimeren metsään. Historiallinen tuulimylly, joka käytetään pumppaamaan vettä kaivosta, tänään todistamassa siviili seremonioita ulkona.

10. "Kyllä, haluan" muistomerkki

Palatsi Meres (Siero Asturias)

Meres täysi presidentinlinna

Kulttuurisen kiinnostus Monument luokkaan Meres Palace on oma kappeli, Santa Ana, ja luonnollinen tulostusympäristön. Voimakas vihreä kenttien Asturian ympäröivän rakennuskokonaisuus pihat, puutarhat, oleskelutiloja ja huoneita maalaismainen ja tyylikäs charmi par.

11. Kulma kätkeä lumottu metsät

Sergude Manor (A Coruña)

Pazo de sergude naimisiin metsässä

Pazo sijaitsee kauniissa aidattuja Estate, rehevä metsäinen ja puutarha, joka johtaa oma metsä, jossa voitte viettää häitä pöytiä ja tuoleja järjestetään luonnossa. Räjähdys! Se on kaikki elementit perinteisen Galician rakentamisen aikansa: hänen suuri aitta graniitti, sen Dovecote ja "Casa do Forno" aikoina jossa leipä tehdään päivittäin. Catering yritys BOKETE&Häät hoitaa pienimmätkin yksityiskohdat.

12. teltta unelma

Jardins Roquer (Girona)

jardins Teltta Roquer

Tämä paikka tarjoaa ainutlaatuisen ja poikkeuksellisen juhlii häät, niin heidän puutarhoissa ja sisätiloihin Mansion House. Maailma täynnä yksityiskohtia, jotta suuri päivä, päivä täynnä maagisia ja unohtumattomia hetkiä. Heillä on yksinomainen wedding planner palvelua ja yksityiskohdat alkuperäisenä kuin photocall tai museoautojen päästä seremonia estilazo. Näet lisätietoja Jardinsin Roquer meidän galleria.

Galleria, 39 kuvat
12 sivustot CHARMING unelma häät

Haluatko nähdä lisää maaginen kulmat näitä ainutlaatuisia paikkoja juhlia häitä? Anna Galleria ja unelmoida ...