Apañado joka on vanhempi on aarre, koska yleismies vanhemmat pystyvät tekemään kaiken kodin tarpeet: maalaus, asentamalla valoja tai ratsastus käden käänteessä kaappiin, joka näyttää muuntaja. Mutta jos ne ovat vanhoja koulu, vain ne tarvitsevat hieman inspiraatiota "havainnollistaa" kaikki mitä he voivat tehdä niiden kanssa kädet ja että tuot esiin muuucho etu. Annamme heille hieman työntää näiden Brico kohteita helposti ja pikkunäppärä ideoita. Vapisevat MacGyver.

Päätylevy että juuri sinä

Ehdotamme neljä hyvin yksinkertainen ideoita on pääty lehden (hyviä) mutta ilman roiskumisen ulos ilman muuta ihmiskuntaa on sille vertoja. Kanssa takaisin ovi, kangas, ristikko maalattu tai virkkaa (mitä voit tehdä ja kysyä isäsi yleismies asettamalla se oikeaan paikkaan). Joten ensimmäinen, jonka kanssa jäät?

pääty tehty ristikko maalattu

Kovavaahtomuovilistat Esimerkiksi etuna on, että voit maalata väri, joka sopii parhaiten omaan makuuhuoneeseen. Jos et mene sininen, se voi olla vihreä (väritila) tai kenties vaaleanpunainen. Tiedäthän me rakastamme ... Vain maalata ja ripustaa sängyltä vapauttaa yhtenä kappaleena.

Galleria, 11 valokuvaa
Inspiraatio isät Manitas

komero "pikavaihto taiteilija"

Ulkopuolella kukaan ei sanoa, että tämä kaappi on sisätilojen elämän niin rikas. Ikea on Hurdal (399 €) malli ja sen jälkeen säilytykseen vaatteita, jossa oikeat tarvikkeet ja hyvä suunnittelu on täydellinen sali kaapissa, puhdistus työkaluja tai terassi. Katsos, samaan koteloon on 3 erilaista elämää.

custom kaapissa tallentaa esineitä Terassin

Salaisuus saada se? Tietävät etukäteen, että aiot pitää sitä päättää väli hyllyille tai lisävarusteita tarvitset, ja toteuttamaan kaikki cm säästämiseksi. Ovet, esimerkiksi ovat täydellinen hengailu. Se on aina käsillä ja paikallaan. Mitä muuta voisi haluat?.

48 tuntia mennä pitkälle

Yksi viikonloppu on kaikki mitä tarvitset antaa sille kierre kotiisi. Joten tartu kalenterin ja varaa kaksi päivinä, koska talosi niin sinun itkee. Ja, silmä, ei tarvitse tehdä niin encargues ammattilainen, monia uudistuksia, jotka voivat tehdä itse (avulla isäsi, tietenkin).

lounge ovet ja seinät maalattu väri

Maalaus olohuoneessa tai muuttaa lattian, kunnostaa ovet, asentamalla mattojen makuuhuoneessa ... Look saavutettavissa haasteita, älä yritä kattaa koko talon. Miksi? Koska se ei ole stressaantunut ja haluavat mennä nopeasti, vaan tehdä asiat oikein. Onhan talosi ansaitsee sen, odottaessaan hänelle.

Vain vähän laatikoita ...

Tooodo Tiedät, mitä voit tehdä? Peliltä lego se olivat voi pinota, roikkuu, naulaamalla toisiaan ... Olemme käyttäneet mänty laatikot Leroy Merlin kolmessa eri koossa ja teimme kolme hyvin alkuperäisiä huonekaluja laatikot: kirjasto, erotin kaappi ja tutkimuksen perusteella taulukon. Huomautukset.

estanteríahechaconcajas
Temppu on testata, testata, testata ... kasaa laatikoita yhdistämällä niiden koot ja in vaakatasossa tai pystysuorassa kunnes löydät täydellisen yhdistelmän. Testaa useita muotoja ilman kiinni ne yhteen, jotta ne kuvan samalle seinälle, mitä pidät eniten (ja paras vasen). Tulee sellainen, jossa kaikki mahtuvat kuin palapeli. Sitten voit muokata laatikot paperilla tai maalilla.

Galleria, 11 valokuvaa
Inspiraatio isät Manitas

Paras lahja voit tehdä lapsen vanhempi on oman yrityksen, ja nämä vinkit deco yleismies olet antanut on niiiiin paljon ideoita viettää tuntikausia luomiseen kädestä käteen, redecorating ja nauttia. Jos luulet isäsi on halunnut nähdä helpompaa brico ideoita, mutta suurta potentiaalia galleriassa on koristeellinen muuchas enemmän.

(Viesti poikia ja tyttäriä Seize Seize että jos isäsi on puuta, joka jättää DIY Super kotiin!).

Lisää ideoita isät ...

  • Cocinillas
  • koti
  • viherpeukaloille