Kauden kukkia ja väriä tekee ulkonäkö ja siitä keväänä numero. On aika antaa uuden ilmeen talon ja me teille kaikki vinkit ja tuhat ja yksi ideoita löydät kaappiin tässä kuussa, voit tehdä (ja voit tehdä hieno, hieno). Aloitimme käytännön potpuri deco jossa näytämme vinkkejä tehdä koti tuntuu keväällä ja jatkaa yksi tähti tuotantoja: oleskelutila luotu ja tämä asema, sininen, vihreä ja keltainen. Valitset.

lounge sisustettu sävyjä vihreä kevät

Meillä oli kaikki ainekset: ihana tilaa, mutta paljon kirkkaita, tyylikkäät kalusteet Super ... ja osoittavat, että joskus muuttaa järjestystä tekijöistä ei muuta tuotteen sittemmin siirtynyt kappaletta ja pelata ääniä todistaa suuri uuden ilmeen saat olohuoneessa. Muuta sohvalla sivusto kattaa oman tyynyt, lamppu, laittaa kukkia ja kuvia ... ja nauti uusi huone!

Sohvapöytä koristeltu
Ja jos on merkittävä rooli kaikissa huoneen hinnalla, joka on sohvapöytä. Meidän tyyli johtaja, Magda Martínez, te esitellessä avaimet sisustaa ja tehdä siitä huomion keskipisteenä sen muotoa ja toimivuutta. Se on suorakulmainen, neliö, pyöreä ... on isäntä kaava. Haluatko tietää, mitä se on? Haluavat kopioida ...

harmaa ja valkoinen keittiö yhdistetty ruokasali

Ja menemme keittiöön näyttämään, että jopa pieni, voi olla hyvin resultona. Out Resorts! Tässä artikkelissa löydät paljon inspiraatiota hyödyntää sinun ansiosta projektit kaikenlaisia ​​jakaumat ja temppuja mutta niillä on yhteinen kutsu: sen pieni koko ja hyvä maku. Emmekä koskaan lähtenyt keittiöstä sinut tietää kaikki vaihtoehdot olet, jos haluat sisällyttää se saari. Tulet hämmästymään vaihtoehtoja ja kaikki, tämä moduuli voi tehdä sinulle ja perhe-elämän. Lisäksi tässä numerossa löydät ABC keittiöllisen varustaa. A: sta Z, analysoimme kaiken täytyy olla hyvin varustettu olla (lähes) ikuinen keittiö.

Sali penkki, peili, naulakko, lipasto, kello, koreja ja lamppu

Ja se tulee tervetulleeksi, voisi olla huomaamatta erityistä koristella sali. Olemme luoneet sinulle kolmenlaisia ​​lippuja valita joka parhaiten sopii elämäntapa. Koska ensivaikutelman talosi on, ja paljon, niin katso mitä et voi olla huomaamatta saada hyvä alku, sinulle jää suu auki aina kulkea kynnyksen ja yli, helpottaa elämää järjestämällä . Ah! Tämä artikkeli on video. Paina pelata nähdä askel askeleelta, miten koota nämä vastaanottimiin niin siistiä.

sininen kiina ja lasimaljakossa vaaleanpunaisia ​​kukkia

Kevät on muutoksen aika, ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa alusta tai antaa uuden elämän omaan kotiin. Lisäksi uudistaa astiat tai laita kukkia, on tärkeää keskittyä näkökohtiin, kuten käytännön ja tarpeen järjestää suutari. On aika! Asiantuntevat järjestyksessä, Alicia Iglesias, antaa hänen (erehtymättömiä) avaimet. Ole hyvä.

Lisäksi tutustutaan opettaa jotkut talot ovat välissä neljän seinän monia salaisuuksia ... löytää ne! Raporttimme tässä kuussa on vaalittava tarinoita.

makuuhuone vuode, jakkara ja pöytä, sisustettu pastellisävyillä

Lähtölaukaus antaa sille vanha kesämökki, täysin muuttunut ensimmäisen kodin Andrew ja hänen perheensä. Omistajan perineet hänen isoisänsä ja on pystynyt antamaan teille uuden elämän, kunnioittaa perheen muistoja hieno maku ja asiantuntemusta. Koristelu, kevyt ja yksityiskohdat puhuvat keväällä. Kuuntelu silmäsi kaiken täytyy kertoa.

Romanttiseen lapsen makuuhuoneessa kukallinen tapetti ja kattokruunu valaisin

talo täynnä seosten maalattu kankaita ja tyylejä roolit: kukaan jää kylmäksi tähän toiseen hankkeeseen. Se on todellinen ilo vierailla. Ja kaikki kiitos työn kolmen interioristas (äiti ja tytär) hänen elämisen taitoa, jotka ovat onnistuneet luomaan täydellisen skenaarion olla onnellinen. Tämä raportti on Duende.

olohuone nojatuoli kolme sohvapöydät, beige sohva, matolle geometrinen print ja musta jalkalamppu
Jos luulet, että asuu 33 m2 on mahdoton tehtävä et ole nähnyt tätä pienessä huoneistossa Madridin alueella Malasañan luoma tytöt NIMU joukkue. Ongelman ydin asia on ehkä monipuolisuus kaikki huonekalut, tai viehätys hirsirakenteilla, tai tulevan valon läpi ikkunoista ja säteilee hänen valkoinen lattia ... kaikki tämä ja paljon muuta.

olohuone chimenra päin sohvia, sohvapöytä ja antiikki puinen yöpöydät lampulla ja kukkia

Perhe suojaa ja luova työpaja Neus perustaja Luo, koristella, recicla, on yhtä kutsuva kuin hänen. Äiti, yrittäjä, bloggaaja, intohimoinen sisustus ja väri, virallinen jakelija Espanjassa brändin ja sen linjan Autentico® Chalk Paint, Neus talon innoittaa ääretöntä ja sen yli. Ja kun olimme siellä, emme voineet vastustaa polttaa opettaessaan meille räätälöidä kori ja jakkara liidulla maalilla. Joten hyvin pian löydät nämä opetusohjelmia DIY web.

Neus Luo jakkara Koristele kierrättää custimizando

Ja voit myös nähdä kauniita asunto perheelle viisi jäsentä (ja hänen pieni koira, yksi enemmän!), House of lukijan kanssa opetus Annetut oppinut ja hieman mökki vuorilla on todella idyllinen .

Hirsimökki vuorilla, tuolit ja pöytä puutarhassa

Tule, totutella ja nauttia kaikki nämä (ja monet muut) sisältöä, että olemme valmiita kaikkien hoitoa maailmassa. Rentoudu kylpyhuoneessa unelmiesi (näytämme jopa 10 kylpyhuonetta, joissa on perusteita tähteet luovuttaa hänen jalkaa), löytää kaikkea uutta hanat voi tehdä sinulle, tietää suosikki bakteereita niiden torjumiseksi piilopaikkoja (koska puhdas ei on sama kuin desinfiointiin) sekä tuoreimmat uutiset deco. Kaikki on hyvä voileipä seuraava: Pidämme 7 reseptejä gourmet voileipiä. Hyvää ruokahalua!

Huom: Huhtikuu lehden tulee olemaan kioskeissa 23. maaliskuuta