Sinun koteihin! Juuri nyt, että sinulla on hymy korvasta korvaan ... ja aiomme kestää, ettei sotku valmisteita tai kyseisten "Tyypillinen häät hermot" Poista tämä ilmaus. Mutta kuten on loogista, nyt kaikki epäilykset assail teille: Mistä aloitan? Mitä minun täytyy valita ensin? Milloin minun täytyy lähettää kutsun? Ja alkaa tarkastella mekko?

Jos haluat apua olemme kääntyneet alan asiantuntijaa: ystävämme Amarillo Couch. Häät suunnittelijat, "valvonta-kaikki", "rauhallinen-hermot" ja lähes keiju godmothers häitä. Ne antavat meille kaikki vinkit järjestämiseen häät stressi, askel askeleelta.

1. Määrittele häät: tyyli, budjetti ja määrä vieraita

Tämä on keskeinen kysymys, koska täällä he lähtevät muut päätökset. On aika lopettaa ja heijastavat. Nämä ovat kysymyksiä, jotka auttavat:

  • Miten kuvitella häät?
  • Mitä tunteita haluat elää vieraasi?
  • Tahdotko osapuoli ystävien tai yksinoikeudella tapahtuma?
  • Mitä kuvitella seremonia ympäristöön? Ja puolue?

"Yleensä parit saavat hyvin innoissaan ja etsivät hieman sokea. Olemme löytäneet poikaystäviä, jotka ovat varanneet hotellissa, kun he todella halusivat maa häät, toiset jotka ovat valinneet kiinteistön hyvin vähän infrastruktuuria ja valmistaa sitä häitä piti niitä enemmän budjetti kuin he ajattelivat, he ovat varanneet huoneita, jotka eivät ole mukautettu määrä vieraita ... "me Indara Yellow Couch hän selittää.

Tarvitsetko apua? Jos luulet, että valmistelut ovat menossa aiheuttaa sinulle liian paljon stressiä, asut kaukana paikka tai vain kun se on parasta palkata wedding planner. Jos päätät, tee se niin pian kuin mahdollista hyödyntää hänen kokemuksensa.

ajoitus

Kuten tiedät naimisiin, keskitytään määrittelyyn näistä kohdista ennen ajatellut paikat tai mekko. Omistan tämän viikon katsomatta mitään muuta. Tämä pieni harkinta-aikaa voi tehdä paljon eroa.

Galleria, 9 valokuvaa
Järjestäkää Avioliitto ilman stressiä TIPS 'wedding planner'

2. Valitse sijainti seremonia ja juhlaan

Nyt osaat haluat paikka juhla, määrä vieraita (tietenkin arvioitu, aina riippuvat vahvistukset kun lähettää kutsut) ja tietää, jos haluat mennä naimisiin katedraali pienessä kappeli keskellä vuoret, rannalla ...

"Tee lista edellytyksiä, jotka täytyy olla tilaa. Yritä olla hieman joustava, koska kaikki näet hyviä ja huonoja puolia, ja lanzaos etsiä paikka rakastua, "suosittelee Indara.

ajoitus

Mitä nopeammin jos sesonkiaikana. Keskimääräinen Kirja on enemmän tai vähemmän kuin vuosi ennen juhlaa

3. Levitä sanaa. Myöhemmin tulevat kutsut

Kun olet ja -paikka seremonia ja juhlaan pidätetään tulee yksi hetket: varoittaa kaikkia! Ja nyt asia on vakava, ja ihmiset tekevät paremmin organisoituja ajan myötä, joten on parempi odottaa lähettää kutsuja kertoa ajankohta ja paikka.

OK keltainen sohva

"Ihannetapauksessa kutsut heijastavat tyyli häät ja ovat esimakua siitä, mitä he löytävät vieraita. Suunnittelu, kuvat, miten kirjoittaa niitä ... on tuhat ja yksi vaihtoehdoista ja jokainen kertoo paljon persoonallisuutta, joilla on häät, "suosittelee Indara. "Pidä tyyli teillä, lähettää kirjekuoret caligrafiar näyttää aina viisasta. Kaikki rakastavat nähdä hänet melko nimi. "

Extrat. Voit liittää kartan, hotelli ehdotuksia (joissakin poikaystäviä neuvotella hotelleja lähellä tehdä halvempaa vieraille), osoitteen temaattinen verkkosivu häät ...

ajoitus

Anna kuuden kuukauden irtisanomisajalla riittää. Kutsut lähetetään noin kaksi kuukautta ennen häitä.

4. vuokraus tarjoajat

Sohvalta Amarillon ovat hyvin selvät: "Suosittelemme, että aina aloitettava, joissa on enemmän kysyntää (kuva ja video) sekä ne, jotka ovat sinulle tärkeimpiä pari (Music Group erityisesti hääkakun leivonnaiset että minä chifla ...) "Sitten, ilman kiirettä mutta ilman taukoa, hoitaa loput: catering, teltat, kutsut, kukkia, liikenteen ...". askel askeleelta mennä lisätään voimavaroja ja budjetti että pidätte useimmat prioriteetti".

ajoitus

Aloittaen noin yhdeksän kuukautta ennen ja päättyy kaksi kuukautta ennen häitä viimeiseen hapsut bussit tai lastenhoidon tarjoajille.

5. mekko

Se tekee niin innoissaan ... ja päänsärkyä, joka voi johtaa valintaan mekko! Indara vaatii: "Muista pilkku yksi. Eli pitää linjan olet päättänyt ja ajattelee se ei ole samassa kaupungissa kentässä, kesällä tai talvella, aamulla tai iltapäivällä ...".

Rokkari Jimena Keltainen sohva (8)

Jos mennä mukautetun suunnittelu, voit hahmotella ja luoda käsi kädessä suunnittelija, vie aikaa. Sen lisäksi, että luova prosessi useita testejä tarvitaan ennen ohjelman loppumista. Jos valitset luotua suunnitelmaa, minulla on vain ajustártelo. Yleisimmin valinnan jälkeen se, testata muutamaa kuukautta ennen ja toinen 15 päivää ja viikkoa aiemmin.

ajoitus

Kuusi tai seitsemän kuukautta ennen häitä.

6. Mieti vieraille

"Häät Ten on myös sellainen, jossa pari on ajatellut vieraita ja ovat ennakoineet tarpeisiisi varmistaa, että kaikki on mukava ja iloinen." Voit tehdä Indara tiimeineen Couch Amarillo suosittelevat helpottaa luettelon hotelleista, parturit tai palveluja he tarvitsevat, tehdä pienen juhlan päivä ennen tuntemaan toisensa, laita shuttle joten sinun ei tarvitse siirtää auto ... "tehdä kaikki tuntevat erityistä."

ajoitus

koko ajan

Galleria, 9 valokuvaa
Järjestäkää Avioliitto ilman stressiä TIPS 'wedding planner'

7. Sisustus

Kun olet kontrolloi kysymys palveluntarjoajista, keskittyä oman huomiota tähän. Sohvalta Amarillon ei suosittele pari ajatella sisustus juuri aloittaa valmistelut, koska sillä ne upottamalla maailmankaikkeudessa häät löytää yhä enemmän asioita, ja muutat mielesi monta kertaa.

Bang Bang You Yellow sohva (4)

Mukaan häät suunnittelijat sinun ei tarvitse löytää teema häät (elokuvat, matkailu ...). Itse asiassa "jo hieman vanhentunut", he sanovat. "Mutta mikä on tarpeen on pysyä uskollisena tyyliä tai langan todistaa harmoninen häät".

Indara tiimeineen aina sitoutunut sijoittamaan enemmän resursseja taulukossa lounaan tai illallisen välipala tai tanssia, se on aika, jolloin ihmisillä on enemmän aikaa katsoa yksityiskohtia.

  • Jos häät on päivä: Se antaa enemmän näkyvyyttä kukkia. Muista, että centerpieces vaivautua puoliväliin. Paras bajitos tai erittäin korkea.
  • Jos häät on yö: Keskittyä enemmän purjeet. Valaistus on yhä tärkeämpää häissä ja voi muuttaa kaiken seppeleitä hehkulampuista enemmän hilpeä häät kesällä projektit valmiiksi enemmän valaistusta julkisivut, puut, kaaret, pergolat ...

ajoitus

Kolme kuukautta ennen häitä

8. Nauti (ennen, sen aikana ja sen jälkeen)

Ehkä nyt näytätte hiukan asiaan, mutta pitää hyvin mielessä, koska kuten sanotaan sohvalta Amarillo: "Kymmenen on häät häät nauttinut." Ja se on tehtävä kaikissa vaiheissa. Painotti viettää kuukausia (ja korostaa perheen, kumppani ja ystävät) valmistella onnellinen päivä vain ei ole sen arvoinen. Erityisesti viime päivinä yritä rentoutua. Sama hermoja ja tunteita on tarpeeksi, älä lisää niille, jotka haluavat kaiken olevan täydellistä. "Onko jotain vikaa, koska se ei anna aikaa sitoa 200 keulassa laventeli laittaa jokaisen lautasen? Minun teoria on, että jos et ole tehnyt ennen, se ei ole niin tärkeää. Varmasti ruokaa ja vaatteita et ole unohtanut !. "

Ja erityisesti huomioon, että ...

  • Perheen ja ystävien ansaitsevat myös nauttia häät. Joten älä lataa siirroissa suuri päivä.
  • Tulee asioita epäonnistua, mutta vain 99% tulee huomaa, joten älä anna tärkeitä ja pitää bileet!

Galleria, 9 valokuvaa
Järjestäkää Avioliitto ilman stressiä TIPS 'wedding planner'