Juuri vieraillut avaruuden Ikean avattu pääkaupungin keskustan omistettu silmään yksinomaan makuuhuonetta ja rehellisesti sanottuna, emme tiedä miten selittää ... Kun saavut tarkalleen numero 55 Calle Serrano, näyttää voit elää eräänlainen déjà vu muuhun kauppojensa: huone täynnä tyynyt oikealla, metrot ja mini-kyniä vasempaan seinään. Mutta mitä. Tämä on väliaikainen tila periaatteessa tarkoitettu ainoastaan ​​seuraavien kuuden kuukauden aikana. Ja se on, kuten sanotaan, vain makuuhuonetta. Se ei ole Ikea mitään, on Ikea erityistä yksityiskohtia, custom, Ikea "ikea reenamorarte"Lorenzo Meazza sanoo. Tulla!

Galleria, 9 valokuvaa
IKEA on saavuttanut Madrid sydämessä

Sukeltaa syvemmälle 900 m2 (monia, mutta paljon vähemmän kuin sen myymälöissä ulkopuolella) ja Ikean näet, että jokaisessa vaiheessa, uusi projekti Ruotsin jättiläinen voittaa ja jättää sinua suu auki. Koristeltu erityisesti määritetty ladattaviksi Instagram, tekstiilejä brodeerattavaksi, satoja sisäpiirin vinkkejä hajallaan ympäri tallentaa, iPadit, joiden avulla voit muokata mukava ja tietokoneiden ehdottaa paras yhdistelmä kaappi mukaan vaatteita käytät eniten. Ah! Ja fika, joka on, miten he kutsuvat ravintolaan, joka on cucada. Se on myös tila, jossa työpajoja kuukausittain.

Mikä on idea? Kuten meillä oli Lorenzo Meazza vastuussa sisustus Ikean Ibérican (ja bloggaaja Kaappi!), On "välittää läheisyys ja lähempänä ihmisen elämää". Tietenkin Ikean keskustassa Madrid on helpommin ja viihtyisää huonetta ja keskittyä antaa meille suoraan sydämeen.

IKEA väliaikainen makuuhuoneita 11

Tarkoitan, vau! Nyt ymmärrämme tärkeintä Antonella Pucarelli -Director pääjohtaja Ikea Espanja-: "Tämä kauppa on matka olemme sitoutuneet saavuttamaan ihmisten sydämissä." Ja mitä jos he onnistuivat: liikkeensä on lähellä, eikä vain sen sijainti, mutta myös siksi, että palvelu ja tarjous on 100% suunnittelema ja asiakkaalle.

Ikea Väliaikaiset makuuhuonetta, koska ne ovat vaatineet, on omistettu kokonaan tekstiilien koristeluun, sängyn jossa unelmoit, tuhansia vaihtoehtoja vaatekaapit ja mukava, joka turvaa vaatteesi ja värikkäimmistä ja dynaaminen tarvikkeet maailmankaikkeuden yrityksen.

IKEA väliaikainen DORMITORIOS_FOTOS EVA2

Paitsi itse hankkeen pitää takana jännittävä tarina, mutta joka puolella tilaa asiakkaat voivat liittyä monia muita. Laatikossa, odottaessaan maksaa, voit katsella videoita niiden tapa tuottaa liittoutuneiden kestävyyteen. Showcase tulee tapahtumaan työtä eri artistien (aloittaa voimakas, Ricardo Cavolo). Hänen kirjonta työpaja, lauseita painettu tyynyjä valitaan kuukausittain yleisölle. Ja niin, non-stop.

IKEA väliaikainen DORMITORIOS_FOTOS EVA7

Lorenzo Meazza tilin että "tämä matka on oppia ja ehkä sitten siirtää oppimisen avulla suurimmista kaupoista. Koska asiakkaat ovat niitä, jotka päättävät mitä tapahtuu sen jälkeen, mitä huoneeseen viettää seuraavat kuusi kuukautta tai jos jatkamme tätä seikkailua muissa kaupungeissa. "

Todella, pyydämme jokeri julkisen ... Let Ikea puolue ei lopu koskaan!

Galleria, 9 valokuvaa
IKEA on saavuttanut Madrid sydämessä

muistiinpanot

  • missä: Calle Serrano, 55 Madrid
  • Kun: 25.-päivänä toukokuuta kuusi kuukautta
  • Mitä: huonekalut, tekstiilit, pukuhuoneet ja lähes 300 liittyvät tarvikkeet Ikea makuuhuoneeseen
  • Goodies: Älykäs kaapissa sinulle neuvoja järjestämiseen kaapissa, oman elämäntavan; tyynyt kirjailtu lauseita, joita haluat; Custom mukava värin haluat tai vinyyli; Limited Edition joitakin lisiä; työpajoja ja keskusteluja eri pohdintoja makuuhuone, ja paljon muuta!