Vastaan ​​yhdeksäs-luvun luostari, joka kruunaa historiallisessa keskustassa Sant Cugat, Marta Tobella talo oli vanha varasto, kun hän rakastui avaruudessa, yli 10 vuotta sitten. "Reform've tehdään rauhallisesti ja hän selittää saapuminen koriste-elementtejä on ollut hidasta". Tottunut puuttua tiloissa toisten "Halusin tätä vastaa täysin minun persoonallisuutta."

Galleria, 11 valokuvaa
Hyvin henkilökohtainen kaksipuolinen: NAISET SINGULAR

Valaiseva kuutio

On kaksi kerrosta duplex ne on parannettu avoimia tiloja, ei ole seinien ja aukon ulkopuolelle hyödyntää luonnonvaloa. Alla on keittiö, olohuone ja ruokasali. Ja yläkerrassa, makuuhuoneet ja olohuone vieressä studio sopii katsella elokuvia.

Lounge beigen sävyjä kanssa kilim

"Valkoinen on hallitseva väri seinät, katot ja lattiat vakuuttaa Marta, hän halusi valovoima kuutio".

Täydellinen sekoitus tyylejä ja aikakausia

Rautapalkit maalataan ja lattia on asennettu akryyli esiin kilims neutraaleja värejä ja huonekalut kappaletta Marta valittu huolellisesti.

Liittyvät tämän artikkelin

¿Fads? ei kiitos

Costa del Sol

¿Fads? ei kiitos

"Useimmat tulevat minun säilyttää. Kun menen messuilla ja markkinoilla on joitakin kappaleita, jotka minä rakastua ensisilmäyksellä. Ostan ja jos ei myydä minua pysymään. Kriteeri sekoittamisen aikakausia ja tyylejä on parhaiten säilynyt salaisuus. "Olen antanut aukko maailmaani ja olen sallittu kaiken, jopa ironiaa, kuten peura pääty sänkyni."

Galleria, 11 valokuvaa
Hyvin henkilökohtainen kaksipuolinen: NAISET SINGULAR