Ylityksen jälkeen pieni puutarha, hyväilyn on midmorning auringon mukanamme, kun tulimme. Oikealla takana lasi osio, se on keittiö, valkoiset ja erittäin tyytyväinen.

"Rakastan Skandinavian sisustus, valkoinen puu, tammi parketti, valoisat huoneet ...", sanoo omistaja, joka ei kätke intohimo hän tuntee hänen kotiin, kun me näyte. "Kun ostimme sen pidimme paikka, julkisivu ja mahdollisuuksista näimme hänet, mutta sisätilat oli niin heikentynyt, että melkein voinut hyödyntää mitään." Tehtävänä on palauttaa elämän antoivat arkkitehti Albert Blanch: "Meidän oli täysin kunnostaa rakenne. Voisimme vain pelastaa jalo portaikko. "

Olohuone on suuret ikkunat

Keittiö ja löytää salaisuuksia sisätilojen talon: tilava ja ilmava tiloihin, vähän esteitä valolle ja näkemyksiä, yhdistymistä värien ja materiaalien ... "Jakelu teki enemmän huonekalut seinät ", lisää arkkitehti. "Kesti useita vuosia ennen kuin voisimme aloittaa työt -Me sanoo omistajajäsenten. Meillä oli ratkaista tuhat ongelmia, meidän kolmas lapsi syntyi .... "

Galleria, 17 valokuvaa
NORDIC, valkoinen, vihreä, raikas, valoisa ... jatkamme?

Tilava olohuone on suuri avoin puutarha lasi edessä: "Kesällä avaamme ovia ja luoda hyvin ainutlaatuinen ja miellyttävä ja kodikas tunnelma. Hihat mekko pellavaa sohvat ovat myös kaikkein kesäinen, joka muuten suunnitella itse yritykseni Coco".

"Halusimme valita jotain klassista henkeä alkuperäisen talon, joten listat seinillä, takaisin puu takka, paneloitu ovet tai" interjects arkkitehti.

Välipohjan on tyttöjä. Jakelija kaapit asennettiin valkoista valoa, ja neljä sänkyä tehtiin DM.

"Kirkastettu valkoinen vihreä seinille makuuhuonetta ja violetti kudoksissa"

Omistajalle avustivat Gaby Conde kun koristelu: "Matice valkoinen vihreä seinille makuuhuonetta ja violetti kudos", kertoo meidän stylisti. Ylimmässä kerroksessa on käytössä omistajat sviitti, kuten makuuhuone, kylpyhuone, pukuhuone, toimisto- ja terassi. "Pääty ja seinät on vuorattu turhamaisuus levyt, jotka simuloivat DM pystysuora sälepohja. Sama teki lapsen makuuhuoneessa, keittiö ja sali. On hienovarainen tapa yhdistää tilat ", sanoo arkkitehti.

Galleria, 17 valokuvaa
NORDIC, valkoinen, vihreä, raikas, valoisa ... jatkamme?

Seinä, joka ei pääse kattoon tukee wc toisella puolella ja altaan välillä. "Se on erittäin mukava ja luo selkeän ympäristössä, jota arvostetaan", sanoo omistaja. Kattoikkunat murtuu yläpuolisella valo, joka lähes celestial ilmassa.