Ana Gispert mitä tämä talo Sant Cugat del Valles, Barcelonan lähellä, on pitkä rakkaustarina onnellinen loppu. Kaikki alkoi viisitoista vuotta sitten: "Asuimme kahden korttelin päässä ja usein ohitimme. Rakastuin kanssa talossa, sen julkisivu ensin, joten ehdotin myöhemmin. Hänellä oli viehätys vanhan talon kaunis modernistisen yksityiskohtia. Pian tuli pakkomielle mieheni ja päätimme nähdä omistajille. Hän oli vanhempi pariskunta, joka, kuten minä, rakasti talossa, joten meillä ei annettu mitään toivoa ostaa sen. "

etuoven talon omistajan kanssa portailla

Mutta Ana, sitkeä, ei ollut tyytyväinen: "En voinut unohtaa sitä, pitää liikkeessä nähdä hänet joka päivä, sisimmässäni tiesin, että jonain päivänä se olisi meidän. Olen usein ristissä omistajan, juttelimme ja vakiintunut joukkovelkakirjojen hellyyttä. Kunnes eräänä päivänä minun iloa ja surua, nainen kertoi minulle, että asiat ovat muuttuneet; Vuosien vieriessä talo oli iso ja heillä oli aika myydä. Minulla oli ristiriitaisia ​​tunteita. Aluksi olin hyvin surullinen, koska haluan nähdä, että ystävä niin yksimielisiä ja onnellinen pari talossa. Mutta sen jälkeen kun huonoja uutisia, siellä mielestäni mahdotonta! Talossa voisi olla meidän. Se oli kulunut kymmenen vuotta, mutta lopulta osti sen, en muista tarkkaa päivämäärää: 27. huhtikuuta 2007. Päivä allekirjoitimme, omistaja kertoi meille, että hän oli erittäin tyytyväinen, että talo oli meille ja onnitteli minua pitkäjänteisyyttä. 'Totta kai jatkui, olen rakastunut!' Vastasin. "

Galleria, 20 valokuvaa
Yhteinen intohimo modernistisen talon

Ana kertoo tämän tarinan pilke silmäkulmassa, rakkautensa talon jatkuu tänään. "Kesti kauan aloittaa työnsä. Meidän piti omaksua talo oli meidän ... meidän vaikea löytää arkkitehti, piti olla joku erityinen, kuten talon, jonkun, joka voisi vangita sielunsa kunnioittamaan kertaa. Lopuksi sisuksen läpi Adriana Barnils, löysimme Manuel Fuster Freixa. Muistan hänen ensimmäinen vierailu, hän alkoi näyttää-ja kuuntele! Henkilö muutaman sanan, pystyin ymmärtämään, mitä halusimme. " Vuotta myöhemmin uudistus käynnistettiin.

Salonki, ikkunat

"Ensimmäinen asia näin Manuel on meidän piti avata talon puutarha. Pohjakerroksessa muutamme jakaumaa kolme tavoitetta: tunne tilan, valon ja sujuvuus välillä olohuone, ruokailutila ja keittiö. "

Omistajalla on käsitellyt sisustus, koska se on omistettu sen ammattimaisesti, "Olen pyrkinyt luoda rento, puhdas, valoisa ja viihtyisä ilmapiiri. Runsas valkoinen sininen kankaat, vastaavat ulkoa kirvesmiehen. Pidän myös kukka tulosteita, antavat tunteen lämpöä".

Kivi portaikko johtaa makuuhuonetta, "Manuel neuvoi meitä ei muuttaa sitä, yksinkertaisesti kiillottaa ja maali valkoinen kaide. Menestys että tallennetaan myös meille paljon rahaa. "

Galleria, 20 valokuvaa
Yhteinen intohimo modernistisen talon

Lastenhuoneita sijaitsevat vanhassa ullakolle alla katto, "Lapseni voi olla tyytyväisempi huoneisiinsa" ja makuuhuone on upea terassi puutarhaan.

Ennen jäähyväiset, Ana Gispert haluaa korostaa jälleen lahjakkuus arkkitehti ja erityisesti puuseppä Francisco Montiel: "Hänen elpyminen työtä ikkunaluukut ja oli mestarillinen. Ne maalattiin ruskea; kun ilmeni vanhan Scratched sinistä, joka reproducirmos uskollisesti. Se oli myös superb työtään sisäovet, joista monet ovat lasitettu". Hän toteaa: "Se on ollut kova työ, koska olen perfektionisti ja heräsi epäilys, että oli ratkaistava tiukan budjetin kanssa. Mutta oikeasti, nautin siitä paljon, koska olemme osallistuneet jättäneet sielumme ja lopputulos on yksinkertaisesti upea. "