Lämmin, käytännöllinen ja mukava lapsille ja aikuisille. Tämä talo kuvastaa intohimo niiden omistajille järjestyksen ja ... ruoanlaittoon.

Huolimatta vain muutaman metrin päässä merestä rantakylässä Barcelonan lähellä, tämä ei ole tyypillinen Beach House.

"Omistajat, pari kolme lasta, etsivät toinen koti nauttia siitä ympäri vuoden, ei vain kesällä", sanoo Chari Manzano, CHM sisä- ja kunnostamisesta, tutkimuksen koristelu projekti. "Ei halusi 'valkoinen ja sininen' talon, klassinen merimies tyyliin. Halusi hyvin käytännöllinen ja tietty ilman Provence kotiin. "

Mukava Tietenkin on. Esimerkiksi pohjakerroksessa, joka avautuu puutarhaan suurten ikkunoiden läpi, on päällystetty savella. "Se on materiaali, joka on mukava huolto: ei tarvitse huolestua, jos tulee lapsia altaan märkä jalat", lisää sisustus. Sisällä talossa nesteyhteyden olohuone ja keittiö, integroitu yhteen ympäristöön on koettu. Yhdistää ne, lisäksi käyttäen samoja jalkakäytävä, se on maalattu kaikki samaa väriä sohvat, vihertävä ruskea erottuva lähes valkoiset puutöitä. Savupiipun työ, integroitu todistajia lämmin talvi viikonloppuisin perheen kanssa kerääntyivät tulipalo.

Koska talo pystyy muuttamaan kanssa muuttuu vuodenaikojen. Kesällä se avautuu ulospäin ja viileä kanssa puutarhassa. Ja talvella, se pakenee kylmää paksut verhot lanka ja kääntyy sen lämmin sisustus.

Keittiö on napa talon. Integroitu olohuoneessa, mutta mustasukkainen yksityisyyttään, liukuva lasiovi itsenäisen tarvittaessa. "Omistaja rakastaa ruokaa ja tämä on yksi suosikki tiloja. Jopa nauttia puutarhanäkymät ja ruoanlaitto! "Hän sanoi Chari viitaten ikkunan alla huppu työtä. Muuten kaikki tässä suuressa keittiössä lasketaan käyttöä ja nauttia omistajien suuri ystäville järjestyksessä. Katsottu kaapit lasiovet, alue valmistelusta kahvia ja aamiaisen toisella puolella, keskeinen saari, joka ulottuu pöydän välipalat ... ja hieman kauempana, täydellinen planchador.

Ylimmässä kerroksessa, lattia ei ole enää savea, mutta olen tammiparketti, erittäin lämmin jalkoihin. Kolme lasten huoneet ovat yksinkertaisia ​​ja niiden tarkoituksena on saada vähän ystäviä: jokaisessa on kaksi sänkyä. Tyttö on sisustettu vaaleanpunainen ja beige. Ja lasten, harmaat, siniset ja punaiset. "Kolme makuuhuonetta olemme käyttäneet pistorasiat raffia, paitsi palvelevat päät, suojaavat seinää. Lisäksi jokaisessa huoneessa on työpöytä, jotta he voivat tehdä kotiläksynsä ", sanoo sisustusarkkitehti. Lapset myös nauttia terassi puutarhaan.

Meidän kävellä ylimmässä kerroksessa, menimme jälleenmyyjälle. Siellä pöydän tietokoneen kanssa, kaksi tuolia ja nojatuoli paljastavat, että pelkkä Läpikulkusilmukka hoitamatta. Toiminnallisuus on avain sisustaa tässä huoneessa, jossa on kirjoituspöytä ikkunan alle työskennellä luonnonvaloa ja lämmin matto alle lukunurkkaus. "Voisi sanoa, että se on perheenyhdistämisen pisteen. Pari kokoontuu täällä asioita internetissä, tai joskus isä auttaa lapsen läksyjä ... ", sanoo Chari.

Makuuhuoneessa on kehittyneempi. Koristeellinen vaikutus saavutetaan vinyyli paperia, joka näyttää suklaanruskean kangas, pääty hoikka ruskea pellava, päällä nastat nikkelin ja hienostunut kashmir Estor. Valkoinen sänky pukeutunut kaapit ja puunjalostus ikkunat ja tyynyt, jotka yhdistävät valta paahdettuja ja ruskea kirkastaa intiimi oleskelua.