Hän haaveili häntä seitsemän vuotta ja kun hän lopulta osti tyhjän asunnon oli kuin tyhjä kangas uudistaa sitä ja sisustaa mieleisekseen. Tulos? Lattia, joka on saanut leveys ja Ranskan ilmaa.

Mónica Bèdia, omistaja, oli seitsemän vuotta ajatella uudistamisesta lattian Barcelonan Eixamplen joka näytti kohtalona sitä. "Kun ensimmäisen kerran näin sen en voinut ostaa sitä, mutta ajattelin siitä paljon, se oli täydellinen! Noin kaksi vuotta sitten hän palasi kysytty, ja hyppäsin. Se oli hyvin selvää, miten uudistaa sitä ", hän muistelee. Hän käytti uudistamiseksi lattia oli "kuin tyhjän kaksi rinnakkaista pääseinät julkisivut box".

paper space

Monica on graafinen suunnittelija (hänellä on luova viestinnän yritys, kilpailu), ja on tottunut työskentelemään tilaa. "Piirsin kartalle päivä alueen vieressä pääjulkisivulla, jossa olohuone ja ruokailutila, jota rajoittaa kapea seinä, joka yhdistää tilat ja takka, koska on kaksi puolta, se antaa lämpöä kaksi huonetta. Keittiö oli keskellä ja makuuhuone takana lattian, joka on hiljaisempi".

Lämpimämpi ja laajempi

Hän paljasti myös katon holvit ja palautti puutyö ennen maalausta valkoisiksi. Lisäksi hän peitti parkettilattia leveä lankku öljyllä viimeistelyyn, mikä antaa lattialle hyvin luonnollinen ilmaa, ja kun otetaan huomioon auringon, ottaa lämmin kultainen sävy. Makuuhuone on pieni, mutta se näyttää laaja, koska galleria tuli yrityksen ansaittu. Mosaiikki lattia peitetty hydraulinen tuoli ja kasvikuitua ovat niin selvästi, että antaa tunteen olemisesta terassi. Nyt "se on rento ilmaa ja jotkut ranskalaiset pidän. Mutta ennen kaikkea on tehty meidän toimenpide ", sanoo Monica.