He halusivat luonto oli aina läsnä jokaisessa nurkassa. Voisit nauttia sitä kaikin näyttää, ja sen ulkopuolella

Carla Rotaeche ja Ana Pardo, sisustussuunnittelijat joka suunnitteli tämän talon, ohjasi halu omistajiensa elävä kenttä "ilman taival liian kaukana kaupungista. Miksi "integroida puutarhan sisälle taloon suurten ikkunoiden läpi ja kuistia jossa väliset rajat ja ulkoa laimennetaan, käyttö maalattu kasviaiheita, verhot kaksipuolinen että piirtää kuvia nähtävissä Vichy alkaen papereita rehevä puutarha, luonnonmateriaaleja, kuten silkkiä, puuvillaa tai savea, ja käyttää laaja väripaletti, jossa sininen, vihreä ja turkoosi, pinkit, keltaiset herättävät luonto kukassa ", kertoo Ana. vaikka siis talo on asuinalueella laitamilla Madrid, elämä on nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta maan omaa elämäänsä.

Galleria, 21 valokuvaa
TALO tuhat ja yksi on yksityiskohtaisesti MADRID (mutta ei näytä)

Puutarha, etsivät jokaisessa huoneessa on allas aurinkoterassilla, aamiainen nurkka puiden alla kivi suihkulähde ja ruokailutila kuistin alla. Asuinpaikkoja ulkona, kun sää sallii ja tänään voimme sanoa, että tehdä niiden omistajat tyytyväisinä.

Peittaus tilaa työpöydälle

Vähitellen, kun tila on elänyt, he huomaavat, mitä valoa valaisevan talon kaikkina vuodenaikoina, joka nurkka on paremmat näköalat auringonlaskuun tai jos tuuli puhaltaa kesällä.

Ne on suunniteltu jakelu on avain elämää tämän perheen neljän lapsen kanssa, kuluu mukavasti ja rauhallinen: talo on jaettu kahteen alueeseen, joista yksi on suunniteltu aikuisille ja toinen lapsille.

Galleria, 21 valokuvaa
TALO tuhat ja yksi on yksityiskohtaisesti MADRID (mutta ei näytä)

Ensimmäinen löytää paikkansa toisella puolella portaita ja kahdessa kerroksessa: olohuone, toimistot ja sviitti ihana ullakko kylpyhuone terassi. Tässä huoneessa, romanttinen henki, kukkia tulva kaiken. Vuodesta tapetti seiniä peittävät (sama kuin on käytetty peittämään liukuovet) ja etuosan kaappien ja jopa kylpyhuonekalusteet, jossa "kiivetä" oksat, luoda silmiinpistävä vaikutus, ne näyttävät henkiin ja tuovat luonnon kotiin.

Corner makuuhuone

Carla ja Ana on yksi hänen pakkomielteet käsiteltäessä sisustus oli yhdistää huonekaluja eritaustaisten ilman ennalta suuntausta. Ja kuitenkin tilat hengittää tasapainon ja harmonian, ja kaikki näyttää peitetty että hurmaava patina, jotka tarjoavat aikaa ja kokemuksia. Koska talossa ei tarkoita uudistus näille interioristas tehdä kaikkea näyttää uudelta, vaan päinvastoin: "simuloida tilat ja kalusteet ovat olleet täällä ikuisesti, nimenomaisesti ajattomuutta". Haaste Rotaeche -alcanzado- & Santayana on ompelusta puku couture joka ympäröi kuin hansikas omistajilleen.