Myöhään yhdeksästoista vuosisata, arkea tässä talossa oli hyvin vähän tekemistä elämän kanssa tänään. Mutta vierailevat pysyy sen nykyinen omistaja emme voi auttaa, mutta lainata siivet mielikuvitusta. "Se on hieno talo Asturian intiaanit, rakennettu yli 150 vuotta sitten. Hänellä oli vuosikymmenten loiston, kunnes siitä luovuttiin ja pysyi niin pitkäksi aikaa. Hän putosi unohduksiin ja tuhoon. Muutama vuosi sitten mieheni ja minä olimme etsimässä iso talo yhdistyä meidän perheen neljä isompien lasten kesän aikana. Halusimme myös sen olevan vanha rakennus, jossa luonnetta ja historiaa. Kun kävimme tämän, olimme rakastuneita välittömästi. Se on päällä pienellä kukkulalla, jota ympäröi kauniit vuoret ja vehreät niityt. Talo oli surkeassa tilassa, se on totta, mutta sitten näki, että jos voisimme palauttaa, tämä oli täsmälleen unelma paikka. "

Rakennus on osa historiallista perintöä, joten pysyi suurimman osan ulkonäköä

Ja sai alas työtä, yhteistyössä sisustussuunnittelija Isabel López-Quesada ja Marta Marín arkkitehti. "Rakennus on osa historiallista perintöä, joten jouduimme maksimoida ulkonäköä Marta kertoo. Kuitenkin sisätilojen piti tehdä kaikkea käytännössä uusi. Vaikkakin uusiomateriaalien tai jäljennöksiä kunnioittaa hengeksi. Lisäksi oli muutos välttämättömiä käyttötarkoituksia. Alkuperäisessä talossa, alakerrassa talli ja varastot olivat, ja toisessa kerroksessa oli kun kodin omistajat oli. Halusimme pohjakerroksessa tuli pääasiallinen ja makuuhuoneet olivat edellisessäkin. Tästä avaamme reikiä, ikkunat ja ovet, jotta valo ja näkymät tuli olohuoneeseen, ruokasali, keittiö ... päivä, joka on jossa perhe viettää enemmän tuntia. "

Lounge mattokuitua

Pihalta, ja sen vaikuttava lehmusten ja magnoliat, astumme sali, jaettu kahtia lasi osio, tuulensuoja. "Ulkopuoli on ensimmäinen sali, eteinen, jossa muutimme kengät sadepäivinä, tässä ovat usein selittää omistusasuntojen. Jälkeen lasipaneelit sijaitsevat tervetulleita alue, sali, jossa on sohva ja takka. " Sitten mene läpi galleria toiminnot "myöhässä", jossa korostetaan jalkakäytävä gray stone valkoinen marmori lohkot. Ja saimme tärkein huoneeseen, olohuoneen, jaettu kaksi huonetta. Yksi tarkoitettu kylminä kuukausina, ennen Ranskan maalattu kivi takka, kahdeksastoista-luvulla. Muut johdolla kaunis valkoinen puinen kaappi, vanhasta apteekkarin. "Olohuoneessa on näköala sanoo omistajajäsenten kolme julkisivut. Sekvenssi ikkunat on kuin pieni kokoelma kortteja". Ruokasali saa korostettu koriste käsinmaalattu kuvilla puita ja lintuja, jotka tuovat puutarhaan paperiksi. Ja keittiö luo tunnelmaa vanhan maalaismainen keittiö, mutta tekniikka ja modernit mukavuudet. Pavers kivilattia, huonekalu lakattu puu listat, mustamarmorisella pino ja ruokailuvälineet roikkuu rinnalla modernit laitteet ja käytännöllinen työ saari on tehokas huppu lasi visiiri. "Suunnittelimme sitä hyvin tehdä kevyempiä ja valo kulkee", sanoo arkkitehti.

Galleria, 21 valokuvaa
Uudestisyntyminen Indiana HOUSE

Elegantti puuportaat suunnitellut Isabel López-Quesada johtaa makuuhuoneen lattialta. Omistajan sarja rakenne "budoaari": ensimmäinen tila toimii pukuhuone ja jälleenmyyjä, kylpy toisella puolella ja kammion välillä. "Se on kuin pieni asunto", sanoo omistaja. Kun rakenne Talo valmistui, se oli vuorossa yksityiskohdista. "Ystäväni Maria Plaza, teltta Chinero auttoi minua neuvoja täydellinen sisustus." Ja antaa tähän taloon ansaittua uuden elämän.