√Ąiti, yritt√§j√§, bloggaaja, intohimoinen sisustus ja v√§ri, mik√§ m√§√§rittelee itsens√§ Neus perustaja Luo ja sisustaa Recicla virallinen jakelija Espanjassa br√§ndin ja sen linjan Autentico¬ģ Chalk Paint. Tuhansia seuraajia verkkojen, lukuisia myyntipisteist√§ ja oman verkkokaupan, projektin (joka syntyi spontaanisti blogi) on tullut t√§n√§√§n referenssisovellusalustaa kent√§ss√§ k√§sit√∂it√§ ja sisustus .

Galleria, 14 valokuvaa
Studiossa DECORA CREA NEUS RECYCLE

Käyn häntä hänen studio, ehkä vähiten näkyvä ja tunnistettava niille, jotka tiiviisti seurata polkua paikka, mutta totta moottori Luo Style Recicla. Tila, joka taloa toimistojen, josta kaikki tilaukset hoidetaan, vastaamalla lukuisiin kyselyihin saivat päivittäin ja suunnitella työpajoja ja opetusohjelmia.

Neus studiossa Crea Koristele Recicla

Värikartta. Yksi studion seinät taloa värikartta hänen maalauksia liitu.

Kuumassa sisustus, t√§√§ll√§ hallitsee maan s√§vyj√§, puuta ja luonnon materiaaleja. Neus itsess√§√§n kertoo, ett√§ t√§m√§ vastaa tarpeeseen rento ty√∂ymp√§rist√∂, vaikka mielest√§ni se on my√∂s osoitus h√§nen oma persoonallisuutensa, koska se itse on nainen, joka v√§litt√§√§ paljon rauhaa. Jutellessamme huomata, ett√§ ohjeet otetaan huomioon liiketoiminnan ovat jotenkin my√∂s h√§nen el√§m√§nfilosofia tukeutuen yksinkertaisia ‚Äč‚Äčasioita, terveellisi√§ el√§m√§ntapoja ja luovuutta.

Neus studiossa Crea Koristele Recicla

Tutkimuksessa. Korostetaan kalkittu aito Venetsia, yksi suurista innovaatioista esitetään tänä talvena seinään.

Todisteena työhuoneessaan, hänen on luova ammatti, joka jatkuvasti pitää välillä harjat, maalipurkit ja huonekalujen ja / tai puolikuiva seiniä. Vain yksi seinä heti saaliit minun huomiota, se on yksi suurista innovaatioista esitetään tänä talvena, aito Venetsia, uuden linjan kalkkimaalista jotka on suunniteltu panemaan vettä, jonka avulla se korostuu tai heikennettyjä riippuen hakemuksen käytetystä tekniikasta.

Galleria, 14 valokuvaa
Studiossa DECORA CREA NEUS RECYCLE

Tuotteen valtava potentiaali perustuu koriste tekniikoita vuosisadan vanha, ja olen varma, että tulee mullistamaan käyttö Tällä hetkellä väriä ja maalauksia koristelu samoin kuin teki Chalk maalilla kun hänen olemuksensa aiheuttaa muutaman vuoden käden of Neus itse.

Neus studiossa Crea Koristele Recicla

Niistä eriä varastoidaan laatikot ja korit minusta kuvia, jotka muistuttavat minulle työ tyyli olen tehnyt hänen kanssaan aiemmin ja jotenkin tehdä, että tuntuu hieman kaivos, kuten martiointiteloja Roller Collection, tuote joka käynnistettiin viime vuonna ja on silkkaa nautintoa, vakuutan teille.

Kysyttiin h√§nen tulevia hankkeita, vastaus on selv√§; H√§n haluaa pit√§√§ kasvaa, toipumassa k√§sity√∂valtaisuudestaan ‚Äč‚Äčaina tutkia ja testaus, ja ajatus on monipuolisia uusi sisustus omaan verkkokauppaan. Tulemme erinomainen!

Lisätietoa Luo Style Recicla

  • Voit l√∂yt√§√§ sen v√§rikartan ja loput tuotteidensa chalkpaint.es
  • Lis√§ksi verkossa, l√∂yd√§t tuotteita kivijalkamyym√§l√§si Mercantic Sant Cugat del Valles.
  • Ja jos haluat olla asiantuntija Chalk Paint, sinun pit√§isi tiet√§√§, ett√§ joka kuukausi ne j√§rjest√§v√§t ty√∂pajoja sek√§ paikan p√§√§ll√§ ja verkossa.
  • Oppaat, ideoita ja inspiraatiota h√§nen Instagram, @creadecorarecicla