Mitä Kardashian harjoittaa molempia? On se, että kohta yli ja tahmea kaikki yhdessä nurkassa sielumme meissä? Tai ehkä vähän paha demoni meidän olkapää kertoo: "Katsos, ei rahalla saa hyvän maun". Joka tapauksessa, mitä jos heidän on tunnustettava tämä kuuluisa suku on mukana kymmenen vuosi näyttää hänen elämänsä televisiossa. Lähinnä asia Alcantara perhe on rapakon, tule.

Galleria, 12 valokuvaa
HOME KOURTNEY KARDASHIAN ... SISTER tyylikkäin

Mutta jos kysyt joku siellä etsimässä tunnustaa hänen todellisuuden (tietenkin, tietenkin ...), mutta sitten kaikki tietävät tulemisista ja menemisistä hyvin kuuluisa sisaret joiden nimet alkavat K ja siluetteja, että joissakin tapauksissa, he uhmata lakia painovoiman (ja hyvä maku).

wkardashians-04

Anyway, takaisin meitä huolestuttaa on sisustus. Olen tänään antanut kierros talon vanhimman sisaren, Kourtney Kardashian ainakin ryhmä julkaistiin amerikkalaisessa jKr. Ja se Kourt (niin he kutsuvat siskojen) intohimona suunnittelu ja koristelu, ja sitä pidetään alan asiantuntija. Itse asiassa hän on vastuussa sisustus kotinsa ja usein neuvoo muun perheen.

Siksi hänen talo ei ole pelkoa nahat, marmorit ja glitter (koti koittaisi äitinsä Kim). Päinvastoin. Se on suuri (paljon), mutta se osoittaa, että jokainen pala on valittu huolella ja mikään ei ole siellä sattumalta. Sekoita vintagea, tekstiilitaidetta ja kevyt talossa, älä unohda, on Kaliforniassa, missä on kesä lähes ympäri vuoden.

Suosikkini huoneeseen talossa? Toimistoon, joka on asennettu Kourtney koti ihana puulattia, jättiläinen lamppu ja ennen kaikkea, musta kuva Mia Farrow ja Frank Sinatra ripustaa ajattelematta omassa olohuoneessa ja valkoinen. Kuva Batman jo tuntuu liikaa vaatimaton majani.

wkardashians-05

Ja se ei vähennä allasalue, sisälmyksiä pitkä tekisin sinne, ja keittiö on unelma tahansa cocinitas. Ja joka antaa minulle nenä joka Kourtney ei tee paljon ruoanlaitto, vaikka julistettu seuraaja luomuruokaa ja ruokakomero ja jääkaappi vierekkäin varmasti on täynnä Eco ruokaa.

Mutta tässä talossa, jotka ovat todella onnellisia ovat ne kolme poikaa Kourtney on Scott Disick (enää kävellä kotona), koska niiden huoneet ovat ihanteellisia luuserit omistavat: että Penelope, mediaani, on asuinpaikka moderni prinsessa ja Reign huone, pienen talon näyttää eläintarhan molemmilla täytetty. Koutney hoito ...

Liittyvät tämän artikkelin

Jennifer Lopez ei ole niin tahmea

Sorpresaaa!

Jennifer Lopez ei ole niin tahmea

Vaikka vakuutus kun lapsilla on hauskaa on leikkihuoneessa. Se on kaikkea: jättiläinen tv ja vanha elokuva istuimet, akku (jotta naapurit Kourt ei laskua), liuskekivi seinään, nukkekodin Nancys ... ja verhot ja tuolit (suunnittelu vakuutus) loistaa punaisena että olisin poistaa niin, että lapset eivät ole innoissaan yli tilille. Mutta hei, jos olet vähän ja kutsumme sinut mukaan tähän taloon Voisin peliä liimalla tähän huoneeseen.

wkardashians-10

Kaikki ei olisi hyvä ... myös joitakin muita asioita muuttuvat, lähinnä olohuoneessa sekä symmetrian ja grid peli minulle henkilökohtaisesti, minua hieman huimausta. Vähemmän on enemmän, rakas Kourt, sanoin Konfutse arkkitehtuuria Mies van der Rohe, niin rentoutua.

Galleria, 12 valokuvaa
HOME KOURTNEY KARDASHIAN ... SISTER tyylikkäin

Ja laittaa joku muu, mutta myös poistaa kuvia, että emäntä on pääty seinään oman huoneen. Kyllä, ja keitä he ovat James Turrell mutta älä anna minulle rauhoittaa minun täytyy nukkumaanmenoa. Jos lopussa Kardashian geenin hänellä oli osoitettava ...

Haluatko nähdä lisää julkkis koteihin?

  • Meg Ryanin asunto New Yorkin Soho
  • "mökki" Elsa Pataky ja Chris Hemsworth (Thor ystäville) Malibussa
  • Täällä olet muuttanut Angelina Jolie avioeron jälkeen
  • Kesämökkiläisten Cindy Crawford aina alkuun
  • Kerroksessa melko Julia Roberts Manhattanilla
  • Ja paljon enemmän blogissa Ms Termiitti
  • Jennifer Lopez osoittaa kotona joka ei ole niin tahmea