Jotkut pitävät nuoren sisustussuunnittelija suurin maamme. Neus Casanova, The Degoma tutkimus on nuorta ja katsoo sinua ylivoimainen voimaa nuoruuden. Vahvuus, joka tietää, että hänellä on tulevaisuus edessään tulevaisuuteen ja monia taloja, malleja, kauniita esineitä, ja projekteja on tulossa. "Olen sisustussuunnittelija ja taloni oli minun ensimmäinen iso projekti", hän selittää. Tietoinen siitä, että enemmän tulee, kotiin hänen ja hänen kumppaninsa oli hänen suuri koetinkivi (vaikka jos uudistus ei ole).

DSC 5605 01

Tässä suuressa pikku projekti, hän ja hänen kumppaninsa uskalsivat mikä oli vanha asunto on 65 metriä, liian lokeroitu, jossa he heittivät mitä he eivät pidä, mutta säilytti paras: lattiat, seinät (joissakin), beamed kattoon. "Talo on nyt sekoitus pohjoismaiseen tyyliin ja Välimeren ilmapiiri, joka on väistämättä läsnä arkkitehtuurin tilaa. Itse asiassa oli keskeinen tekijä, että halusimme säilyttää, ja olivat hydraulinen lattialaatat ", hän selittää. Normaali: niitä ihania laatat, kuten Barcelonan, antaa persoonallisuutta rajoittamaan tilaan erityisellä tavalla ruokasali ja yhdessä puiset palkit ja lattian tiiliseinä luovat harmonisen ja kutsuva kontrastia.

DSC 5754

Tämä on nuori talon, joten sen muotoilu otettiin huomioon tarpeet asukkaiden: pari, huone. Mitä Missä enemmän aikaa viettää luokkahuoneessa? Koska me priorisoida. Niinpä tärkein tila on "päivä, olohuone ja ruokailutila". Kasvit ja luonnon läpi pääsevän valon suurista ikkunoista kadulle yhteistyötä, jotta voimme todeta täynnä elämää. Tässä iso olohuone ja ruokailutila, sisustus ikkuna keittiöön.

Galleria, 17 valokuvaa
Suurin testi Sisäasiainministeri: oma koti

"Osa yö on ollut pienempi", hän jatkaa, "olemme yrittäneet hyödyntää tilaa yksinkertainen puinen kuutio, joka voidaan sulkea liukuovi." Sanotaan makuuhuoneessa Neus ja hänen poikaystävänsä on kuutio. Kontti. Sisällä minimalismia kuin voisi olla. Unohda suuri kuviot koristella huoneeseen. Tässä on futon sänky, jotkut lampetit, ja liukuovi. Ja. Käytännön kaverit. "Koska olen erittäin sotkuinen, olen suunnitellut hyvin jossa kaapit ovat ja minne mennä kaiken, pitää kaiken paikallaan", jatkaa Neus. Itse asiassa tämän kontti-huone, suuri laatikot toimivat kaappeja. Vieressä ruokasali, iso hylly (myös suunnitellut Neus) on toinen hyvä esimerkki järjestyksessä.

Intiimissä puolella talon, parvi, "helppo saada leveys pienissä tiloissa resursseja, ja tässä tapauksessa on kaksi tehtävää, vieras sänky, kun ihmiset tulevat tänne", kertoo sisustus, joka taas se osoittaa, että hän on onnistunut erittäin hyvin korkeus katot.

Hänen talo on viileä ja ei pelkää seoksia. "Pidän työskentelystä neutraali pohja, kuten voi olla sohvan Ikea tai Ikea huonekaluja, ja sieltä anna tyynyt ja suunnittelija kappaletta", sanoo sisustusarkkitehti, ja niin me näemme sen: on olemassa tuolit Eames yhteenlaskettu astella sinun suunnittelu pöytä. Scandinavian ilma vuosikerta tuolit, käsintehty kappaletta, tyynyt espanjalaista designia ja työpöydän talteen. Fantastinen suunnittelija lampun päälle ruokasali, aivan rajaamalla alueella hydraulinen laatat ... Seos sisustuksessa, on uusi musta.

Galleria, 17 valokuvaa
Suurin testi Sisäasiainministeri: oma koti

"Haluamme muutosta, niin varmasti menemme, mutta selvää on, että se pysyy talon sielu", sanoo Neus. Hän hymyilee, kaikki Nuorten voimaksi.

Haluatko nähdä lisää? No tässä on hyvä video tässä talossa, jossa voit tutustua vieläkin salaisuuksia tämän asunnon ja sen historiasta.