Oletko opiskelevat tai työskentelevät? Pidätkö kirjallisesti tai taiteen ystävä DIY? Mitä tahansa teetkin, sinun nurkkaan, jossa on kaikki mitä tarvitset ja olla mukava. Ideoita on monia. Täällä keräämme muutamia, että me rakastamme. Tutkia niitä perusteellisesti. Ne ovat opetusta.

Tutkimus korkea

On koska se on ullakolla duplex. Vaan myös siksi, joilla on työ nurkkaan, ja se on kuin ostaa uusi sukupolvi puhelin.

Kirjoituspöytä ja valkoista tuolia parvi, kirjasto ja katto ikkuna 00423711

Ovatko hyödyt? On taivaan valoa. Katto ikkuna antaa täydellisen ylävalo töihin, koska se häikäisee. XL pöytä. Puu on lämmin. Valkoinen on kevyt. Jalat eivät vaivaudu venyttää jalat ja ovat laatikot toimistotarvikkeet. Ja paljon tallennustilaa. Kaikki seinät ovat hyllyille! Kirjat, arkistokaappeja ... tässä se sopii kaikille.

Mukava ja valoisa 3 avainta stylisti

Galleria puinen työpöytä kirjahylly ja matto 00423885

  1. Mukavuutta. "Lukea tai kirjoittaa ei tarvitse suuri pöytä. Kyllä, tuoli eli mukava, näin, verhoiltu". Gaby Conde stylisti.
  2. Kirjasto on työ ja lattiasta kattoon. Ja hyödyntää kaiken tilan. Myös tässä tapauksessa on retranquea integroida jäähdyttimen.
  3. valo. Ennen uudistusta oli terassi. Siksi sinulla on niin paljon valoa. "Tarkentaa aurinko työskenneltäessä, mitään parempaa kuin jotkut säädettävät kaihtimet".

Hyödyntämällä aukkoja kuollut

Idea koukeroinen ja samalla sopii käytettäväksi jokainen sentti kotiisi. Pöytä ja kaksi hyllyä maalattu valkoiseksi DM, tämä tutkimus vie vain 1 m2.

Työpöydän ja varustettu valkoinen kaapit 00436034

Sekä pöydän ja hyllyt on sovitettu pylvään seinään, ja ne käyttävät jäljellä oleva kuollut tila sen ja kaappi yksikkö.

Jos sinulla antiikkipöytä ...

Sinulla on kaikki. Koska se on, mitä heillä on antiikkihuonekaluja. Ne antavat koriste luokan talon. Mikä näyttää hyvältä? Jos et tiedä, miten yhdistää muihin kalusteet, etsiä kontrastin. Sekoita tyylejä (korkeintaan kaksi tai kolme) niin, että ympäristö on menestys. Vuonna Galleria löydät inspiraatiota.

Liittyvät tämän artikkelin

Tutkimus nurkassa Instagramers kyseisen verkon Petan

Shhh ... täällä luodaan

Tutkimus nurkassa Instagramers kyseisen verkon Petan

Ettekö te kahteen jakamiseen?

Olevasta taulukosta "L" Se on ratkaisu, kun tarvitset työpöytä kahdelle ... tai enemmän. Nojaten seiniin ja suorassa kulmassa, taulukon maksimoi metriä ja vapauttaa Keski tilaa.

Puinen työpöytä kirjoja ja jalat, tuolit Tolix ja vihreä seinä 00381247

Tämä kulma on myös erittäin hyvä idea: jalat ovat kirjoja. Kumpaankin päähän ja yksi takana, tämä laatikot sijaan hyllyt, koska se on vaikea saada sitä.

herättävä estilazo: 3 avaimet interiorista

antiikki kirjoituspöytä ja tuoli Flexo kuitua. Tuulilasin verhot ja kaihtimet ja kirjakaupassa 00397863

  1. Kirjoittaminen kuvaketta. Jeanette Trensig sisustusarkkitehti on luonut tämän luovan nurkassa klassisen amerikkalaisen tammen työpöytä, Becara, laatikoilla sivuilla ja keskeinen yksi, täydellinen on kaikki kunnossa.
  2. Tallenna moderni. Vieressä pöytä, hylly rauta, hyvin moderni, lähes minimalistinen linjat, voi tallentaa kirjoja, lehtiä ja henkilökohtaiset tavaransa.
  3. Valaistu suunnittelu. Jos haluat tyylikkään flekso-, älä epäröi A JIELDE lamppu koskaan vanhene. Metalli, tämä on maalattu sama vihreä kuin kaapissa.

Oletko halunnut nähdä luovempia kulmat? Anna meidän galleria ja edelleen innostaa sinua. Varmasti löytää, että enemmän sopivat sinulle ja elämäntapa.

Galleria, 13 valokuvaa
LUOVA kulmat work (paljon) parempia