Kun kolmesataa vuotta sitten, tämä talo nousi seisomaan Emporda kukaan olisi uskonut, että vuosisatojen iltaisin tulisi helmi. Panevat merkille sekamelska kattojen ja kätkö valokuvaa julkisivun on helppo päätellä, että lisättiin jälkikäteen. Ja nyt yhdistää uudistuksen kanssa kertaa menettämättä mitään sen luonnetta.

pool

No, mitä se oli vanha rakentaminen on todistettu ja nousee sisempi Empordàn idyllinen maisema oliivipuiden ja Välimeren mäntyjä. Kun nykyiset omistajat osti se oli jo hieman pilalla, mutta niiden seinien ja kattojen jäi seisomaan haittaa kuin hyötyä, vaikka sen sisälle kennot oli tarkoitus pitää karjan talvikuukausina. Ei ollut muuta vaihtoehtoa: maalaistalo tehtiin restaurointi tekeillä. Mutta viisas restaurointi, jotta voimme palvella joku on samanlaisessa tilanteessa on maalaistalon, onko talo, kylä, torni, maatilalla tai maalaistalo.

Katso galerГa 12 valokuvaa
MASГЌA CENTENNIAL ENNALLEENASETETTU

Tietenkin he ovat ensin puhtaanapito työtä, jota rikon niitä, koska ne eivät ole vain hankala laskea, mutta koska kaikki rakennusmestari tietää se ajaa. Olkaamme koska ne on tehty. On aika palauttaa seinät ja katot ja myös ajatella julkisivun ja jakelu. Täällä jos käsi ja johtaja Lluís Auquer, kirjoittaja luonnokseen osoittaa. Ehkä silmiinpistävin vastaa kuisti, uusi mimicked sataprosenttisesti alkuperäisen kasvin. Se ei ole vain silmiinpistävää vaan todella arvostaa, koska kuukausina voit nauttia ulkona, hiljaisuus ja sileä nämä näkemykset ja metsäinen näköaloja. Enkä myös hyvin levällään sohvalla tai nojatuolissa näitä ihania merkkijonon näet kuvassa. Ihana.

00260945

Vähemmän silmiinpistävää, koska se on lähes huomaamaton, se on tehtävä kuntoutuksen seinien, lattioiden ja kattojen. Kiillottamaton kivet alueella, joka vastaa primitiivinen, seiniin; tuffs tai kalkkikivi kerros; puiset palkit, ovet ja ikkunat, ja arabian laatat elinajan kattoihin ja päädyt. Kukin näistä aineista tuli romuttamoiden tai huutokauppakamarit alueella, että se oli: kultainen sääntö siitä suuresta tuloksena maalaistalo. Koska se on ainoa tapa integroida uudet vanhaan luoda yhtenäinen kokonaisuus. Oikeastaan ​​se, mitä se on tehnyt vuosisatoja.

Täällä myös joitakin uudistus tuli yhä joitakin ikkunoita, joita ei ollut avattu. Näyttää selvältä, että seitsemästoista luvulla asukkaat tämän maalaistalo tarvitsi vain vähän pieni ikkuna purkaa savua tulipalot ja takat. Seinät, sitten kaikki paremmin torjua kylmää ja lämpöä sinetöity. Mutta luvulle hyvä lämmitys voimme ylellisyyttä hyvältä lämmin ihmeelliseen maailmaan lasin takana. Vaaka ikkuna takana yksi valkoisia sohvia, kaksi pystysuoraa kiinteää ikkunat, toinen toisensa yläpuolelle, kaikki olohuoneessa, toimii kaunein kuvia Emporda.

Katso galerГa 12 valokuvaa
MASГЌA CENTENNIAL ENNALLEENASETETTU

Toistaiseksi yleisintä ja yksinkertaisin opetus luvattu kuntoutusta. Mutta en suostu sanomaan neljä asiaa koristeellisia näkökohtia. Ei ojentaa minulle hiuksenhienosti ei pitkästyttää teitä.

Yksi, keittiö, erittäin kallis jälleenrakentamiseen keittiö "vanha" teknologia ja moderni estetiikka. käsintehtyjä laattoja, Bell työn Macael marmori työtaso, puiset kaapit rintamalla maalattu hienovarainen ja tylsä ​​vihreä, pöytä ja tuolit Almoneda suoraan kenttään täällä se on ilo kokata.

Kaksi, huonekalut, yksinkertainen, suora ja puhtaat linjat, ilman tekopyhyyttä tarjoamaan viihtyisyyttä ja hyödyllinen, ihanteellinen teeskentely. Jos otat vilkaisi kuvien voit korjata että mikään ei koriste- ja varaosia. Jokainen, jopa kullattu kehystetty peili ripustaa suulla makuuhuoneessa, on tehtävä ja merkitys. Vanhurskaat sitten, mutta valittu rakkautta ja huolenpitoa. Koruton mutta aina mukava.

00260947

Kolme, leikkipaikka on kaikkein valovoima ja selkeä koko talon. Ja se todella näyttää hyvin antelias lapsille, jotka vihaavat ja pelkäävät pimeää. Mitä on saatu aikaan? Jotain niin yksinkertaista kuin maalaus valkoinen katto azulete kankaasta ja käytä valkoisia huonekaluja maustekurkkua sekä makuuhuone ja kylpyhuone. Hyvin käytännöllinen, huomaavainen ja kaunis ratkaisu.

Ja neljä: allas, neliö ja ilman temppu, kuten lampi, reunustaa kaksi erillistä vuodetta laventeli, erittäin hyvä tapa hyödyntää tuulta tuoksua veteen jossa uivat ja vastakkaiseen suuntaan, tunnelma hengitetään kuistilla.

Katso galerГa 12 valokuvaa
MASГЌA CENTENNIAL ENNALLEENASETETTU