Istället för att försöka dölja en pelare, ger ett verktyg: den vilar på en hylla och vinn en ny lagringsutrymme.

Att ha en pelare eller kolumn i mitten av en vistelse behöver inte vara ett problem. Istället för att försöka dölja något ganska komplicerat, du kan använda den för att tjäna en liten lagringsutrymme, som i det här projektet dekoratör Juan Servera.

Här, har det funnits ett öppet bibliotek som har samma dimensioner som bryggan själv (ca 30 x 30 x 2,5 m). Således är detta integreras och "dolda" inom en struktur som också tjänar till att avgränsa områden inne i sovrummet.

Om du planerar en liknande hylla, se till att du är klar och färg delas med pelare för att ge ett intryck av enighet. Om det är öppet, så här, du minska förekomsten av pelaren och tillåta passage av ljus. Vid fastställandet, är det mer praktiskt att gå förankrad i taket med skruvar gömda med lim täcker samma färg. Det distribuerar avståndet från hyllorna beroende på vad de värd. Mest skrymmande och tunga, bättre längst ner.

Står en pelare

Här är integrerad på möbler, men du kan också markera den med trä eller tapet. Höjdpunkt är lättare att dölja.

bokhandel

Gripa väggen retranqueo bara 30 cm. Genom att ha symmetriska urtagningar, ökar känslan av ordning.

färdiga

Försök pelare och hylla har samma färg. Observera att DM alltid kommer att vara något ljusare än lack.

mest användbara

Tack vare den bifogade hyllan, förekomsten av pelaren förlorar "hårdhet". Det råkar vara en olägenhet för en användbar och dekorativt element samtidigt.

hyllor

Cirka 30 x 30 cm är tillräckliga för att lagra böcker och tidskrifter. Planera avståndet mellan dem baserat på deras innehåll.

får order

Lokaliserar böcker eller skrymmande föremål på nedersta hyllan. Allt som återstår under ögat är mindre.

 

Liksom denna lösning? Berätta dina intryck i kommentarerna i denna artikel eller återgå till den särskilda 'förvaras stående'.