När vi inte har ett välplanerat utrymme för att lagra kläder och accessoarer, sedan lanserade vi i spridningen. Dvs en garderob här, en bekväm där borta, en skomakare möbler i korridoren, en chiffonjén för små kläder ... och allt vi får är tillbringa dagen sida till sida av rummet eller hus ser plagg att klä på olika platser.

Förenkla ditt liv: allt på ett ställe

Det är bäst att gruppera alla kläder och tillbehör och lägg dem på ett ställe. Om du inte har ett extra rum eller garderoben var att placera en öppen, välj en stor garderob.

Mira (och åtgärder) två gånger om du passar en byrå eller garderob

Först hitta en idealisk plats. Tror du att du inte har någon plats? Även om sådana åtgärder sovrum väggen där det finns nu bara en byrå eller ett bord, förvandlas det tomma eller fulla av skräp rum, leder till gångbredd ... Du kanske har förbisett hörn väl lämpad att bli din dressing.

Om du bestämmer dig för en garderob ...

Många gånger har vi faller in misstaget att välja en mindre och mindre bekvämt att inte uppta hela längden och höjden på väggskåp. Men vid närmare eftertanke, skulle det inte vara bättre utnyttjande av allt det utrymme? Om du väljer en egen garderob och neutral utformning kommer det att vara helt integrerad, nästan som om det vore en garderob, och du kommer att ha gott om utrymme.

¿Gångjärn eller skjutdörrar?

Välj slag eller skjutdörrar det beror på det utrymme du har mellan skåp och andra möbler, såsom sängar. Om den är för liten, kommer skjutdörrar vara mer bekväm. Men om du har tillräckligt med utrymme swing kan du enkelt få tillgång till varje modul.

välsignade hall

Har du en bred korridor? Ja, då jag säga adjö till problemen med brist på utrymme. Även om det kan tyckas att dränka området steg genom att placera ett skåp det är säkert att kommer att få komfort och ordning, och vänja sig vid att ha det kabinett inom några dagar. Och mer när man ser hur praktiskt det är du! Sängkläder, handdukar, en annan säsong ... du kan spara allt.

Doorless garderob ...!

Fördelarna med en öppen garderob med inga dörrar eller utan rygg, är att det är mycket billigare. Handikappet är att det kommer att vara mycket mer försiktig med beställningen och alla objekt kommer att vara mer utsatta.

Galleri, 10 bilder
10 EFFEKTIV DRESSING

I galleriet hittar du tio exempel för att inspirera dig och slutligen uppfylla en av dina drömmar: att ha ett omklädningsrum eller en gigantisk garderob där har alla dina kläder och accessoarer för och ligger i ett och samma ställe. Ge inte upp för tidigt, kanske ja dispongas utrymme som krävs, men du har ännu inte upptäckts.