This room triangular plant has undergone a complete transformation with just move a little seating area to the widest part of the stay.

Before the sofa hid one of the windows and the chair back was to the light coming through the other. It was enough to move the sofa less than one meter and relocate the seat to enhance entries natural light and create a zone of gathering collection. Thus, the space next to the library has been released and has been used with a table to create a small study corner bathed in sunshine (table, very light legs, does not hinder the passage of light, as before with armchair). With this change more party brings meters of this room, which has won two different areas without losing any comfort.

Like the new layout? Tell us in the comments.

Or return to the Special 'changes the distribution of living and earn more space'.