"Du verkligen har du gjort?". Var beredd på att ha hört denna fras eftersom när dina gäster ser hur du dekorerat huset med saker som görs av dig ... hallucinera! Hämta en möbel, personlig med färg och tyger, dekorera en vägg med bilder, skapa mycket små naturliga detaljer ... DIY Dessa idéer är mycket lätt att göra men ger en hel del personlighet till inredningen. Unika detaljer för att skapa med egna händer!

1. Skapa en vägg av minnen

Välj en "viktig" vägg så att dina minnen är alltid i sikte och skapar en sammansättning med foton. Se hur det ser ut i galleriet. Ett enkelt sätt att fylla en hel del med lite.

gör mallar papper med formen och storleken på de olika ramar och limma på väggen tills du hittar en du gillar sammansättning.

Och förnyar foton var så ofta. Du kan kombinera bilder i svart och vit i färgen.

Blanda olika ramar men samma stil och kombinerar bilder med symboler -Här en pil och en "&"- att skapa en dynamisk komposition

2. Mycket lätt: Dekorera ett hörn med vinyl

Inget behov av att göra hål. Endast studera väl där each'll stick vinyl. Här är barocka ramar, några tomma luften, en trend just nu, men du kan göra med barnteckningar i barnens rum med kulinariska detaljer i köket ... Och om du tröttnar, är lätta att ta bort. Titta på idén i bildgalleriet.

3. Designa din sänggavel

Detalj av sängen med trä huvudgavel och formning

Du behöver:

  • Breda träribbor (30 cm)
  • Selladora
  • målning
  • En plywood panel av 50 x 115 cm
  • ett formstycke

Montera den på bara två steg:

- Skära remsor för att skjuta ut 15 till 20 cm på varje sida av sängen och lim på panelen horisontellt tills nå 120 cm höga

- Applicera sealer, måla och dekorera med trim. Du kommer att se hur det ser ut i galleriet.

4. En trivet kork

Spara korkar och på ett bord, monteras med dem räkna du vill göra: en cirkel, en hexagon, ett hjärta ... Starta gå Korkar som bildar den centrala vertikala linjen med en limpistol och sedan gå att förena resten. Vill du se resultatet? Titta på honom i galleriet!

5. utrymme för din samling

På ena väggen i hallen, vardagsrummet eller matsalen hänger en samling av klockor i olika storlekar, alla runda. För att lyfta fram den tiden collage säker på att de närmaste elementen är i neutrala toner: både vägg och skrymmande möbler och andra detaljer.

Galleri, 13 bilder
Jag lagar mat, jag dekorerade den 10 stora idéer DIY

6. Napkin matchning

Mantel förändrats så ... varför inte ändra servilleteros? För en mer rustik, knyta initialer ditt namn med en fin sträng av jute eller hampa. För en romantisk små figurer utskurna ur kartong. Titta hur de har kvar i galleriet och kopiera den.

7. resväska skrivbord

Om du har en gammal resväska och vet inte vad jag ska göra med det, återvinna det med denna idé. Skruva av locket, rengöra den, fixa eventuella skador och placera den på skrivbordet, lutad mot väggen. Du kan hänga en tråd att hänga dina anteckningar och i sina fickor, lagra papper, pennor ... praktiska och dekorativa.

8. mosaik: mer liv och charm till ditt badrum

Badrum med handgjort kakel och detaljer

En uppsättning av antika kakel badrum vägg skyddar mot stänk och full av färg. Köpa delar i butikerna rivning eller välj plattor som bildar en mosaik (företag som Porcelanosa Roca och har mönster som påminner hydrauliska) och fíjalas med silikon. Passa på att förena färger och måla möbler eller tillbehör med en av färgerna i mosaik.

9. Skapa med trä

Med små stockar, stenar och snäckor kan du skapa havsluften detaljer som dessa ljusstakar du ser i bildgalleriet. Du behöver bara en limpistol, små spikar och hammare. Paint trä blå-grön nyans hjälper också ge sailor stil.

10. Monta ett huvud storlek XL

Höljena väggen din sänggavel med långa band som går från golv till tak. Så du portegerás väggen abrigarás området och lyfta fram till sängs.

Måla lamellerna två olika nyanser för att få djup och dalar åldern finish, som här, med tekniken med decapé.

Placera dem vertikaltSåledes lamellerna kommer att göra taket verkar högre, en bra lösning för att visuellt förstora små rum.

Galleri, 13 bilder
Jag lagar mat, jag dekorerade den 10 stora idéer DIY