Utan att motsäga den populära carol, jul i år kommer inte bara vita ... men också grönt! Och det är att vi på att skriva det här huset känner en behaglig naturlig atmosfär som påminner oss om att julen, det finns bara en och att rött och vitt know delar också i centrum.

Men denna hall är att inte bara fängslar sin gröna färg som väcker naturen på sitt bästa, men dess arom. Av detta följer att baby blue eukalyptus, sammanflätad med kitt, dekorera varje hörn av denna magiska lobbyn.

Semitoma hall dekorerad med bekväma klassiska julen

"Eucalyptus är perfekt för julen genom sitt utseende och parfym. Dessutom håller frisk ett par veckor och när det är torrt, inte förlorar blad eller frukt ", säger han Loreto, brumalis ansvarig med Mariluz naturliga arrangemang av den här huset.

Det är inte nödvändigt engamar toner alla arrangemang med inredningen. Försök att spela. Naturen är full av färger ... och alla kombinerade!

I denna sal allt är grönt. Blank bas dominerar inredningen av detta hus tog Loreto och Mariluz välja den lilla vita blomman paniculata att blanda med gröna grenar i en krans som löper längs räcket. Och för att ge en mer typisk jul utseende, de lagt röd ros blommor. Vitt, rött och grönt. Tre ess.

Detalj av trappa med trä steg och vita staplar dekorerade med gröna grenar jul, julgransprydnader och ljus

Tallkottar, ljus, glaskulor och vita knutar och ljust trä slutföra utsmyckning av denna sal där julstämningen andas i varje hörn ... och in i minsta detalj.