Med de endeløse muligheder har vi ... og vælge farven til stuen bringer os hoved. Logisk: væggene er bredere område, så meget af rampelyset bly. Og også den farve har evnen til øjeblikkeligt at forvandle et mellemrum: gør det ser meget bredere, varm eller kold, lys eller sofistikeret, for eksempel. Ja, alt afhænger af den farve, du vælger, at kombinationen af ​​sine toner, hvis blot vi male vægge eller loft også ... Vores eksperter svare os alle den tvivl, der overfalde os til at stille det store spørgsmål: hvad farve jeg maler stuen? Noter De ved en masse!

Gallery, 9 billeder
Hvilken farve SALON PINTO? EKSPERTER REAGERE

Hvor meget lys får din stue, og hvad belysning, du har?

De strækker sig lyse toner og mørke dværg. Det er den generelle regel, men hvis du vil også tjene varme nødt til at gå et skridt videre. Hvis du er på udkig efter varme væddemål lyse farver, hvis du har masser af lys, og hvis du har lidt, ved intens. Du vil få varme og harmoni, "og Ibizas, hvide huse trods af at have meget lys eller engelsk, af intense toner, men har lidt sol"Siger Marta de la Torre interiør. "Sommetider pints af hvid tænkning du er gonna win lys, og du får is".

Belyst nedefra. Belén Campos rådgiver også male med intense farver, hvis du har lavt lys, ledsager lys fra jorden, "fordi loftslamper dræbe gulv farver og gøre dem indbydende".

Gulv og loft De har en masse at sige!

jord Ideelt vælge en tone mur, der er i området af dette, selv om det er mørkt og loungen har lidt lys. "effekt er skabt &# 39; box&# 39; hvilket er meget hyggeligt, især hvis loftet er lig"Siger Marta de la Torre.

00404541

tag Hvis dit gulv har en normal højde, at engagement male den samme farve som væggen eller en lighter punkt, ifølge rådgiver Laura Ehlis, for at få følelsen af ​​rum. Men hvis resten af ​​huset er hvid, skal du vælge hvid.

Den store dilemma: hvad farve er bedre stillet?

Belén Campos anbefales "en afspilningsliste, en liste over dine foretrukne farver. Rød, blå, beige ... kan være meget varieret".

¿Intens eller ej? Når du vælger din liste, overveje alle dens bløde -tonos sortiment, medium og intens for hver farve- og bo med den du kan lide flere af hver.

Hvis du kan lide lyse farver, sten og hvid aldrig gå ud af stil. Medier blå og grå toner er også perfekt

Lav farve familier. Tænk andre farver, der går godt med hver tone hele din spilleliste og se, hvad du bedst lide eller gør du føler dig bedre.

Foretag test. Ikke bo med én uden at prøve det derhjemme. Maler en DAB af hver farve i hver af væggene med forskellige lysindfald og se, hvordan de farveændringer på forskellige tidspunkter af dagen. Bare så du ved, hvad der er den farve, der vil passe bedre ind i din stue.

Hvad gør jeg med døre og vinduer?

Du kan male dem som væggen eller fremhæve dem med en anden farve. "Men altid vælge en satin finish. Glem den lyse maling". Rådgiver Marta de la Torre.

Hvis væggen er mørk, male træværket i en noget lettere end den væg eller hvid tone.

Hvis væggen er klar eller hvid, En god idé er at male grå eller beige. Også hvis du male fodpanelet i samme farve (og trim, hvis nogen) vil være mere færdigt.

Hvis rummet er lille Ligesom væggen male dem: du vil gøre rummet se større.

Gallery, 9 billeder
Hvilken farve SALON PINTO? EKSPERTER REAGERE

Ons: Hvilke andre farver, du slid?

Tænk toner forhæng, gardiner og tilbehør som puder eller detaljer. Se efter dem i farver, der kombinerer godt med væggen, men føjer til dem et punkt i kontrast, så det er ikke alle de samme og ligner et miljø "ordet vis".

¿Matte eller satin?

De finish er vigtig, men så er muren er perfekt. En god kit er afgørende, siger Belén Campos.

?? mat plast. Finishen er mere sart og bliver matte, giver dybde. Men hvis du har store vægge eller lignende moderne indretning, kan du tør en mat glasur vand, hvilket er mere blank.

?? Satinados. Hvis du har børn eller kæledyr du måske finde det mere praktisk at rengøre skrammer eller pletter på væggene, vi rådede Laura Ehlis.

Hvordan er dine møbler?

Ideelt, oprette et lærred, hvorpå dekorationen skiller sig ud. Atmosfæren vil farve og trække vejret.

¿Klare dele? Dit sortiment af valg er bred. Du kan vælge pastelfarver, medium, intens ...

¿Mørke stykker? Glem kraftfuld. For eksempel, mørke træmøbler er ikke venner chokolade brune vægge fordi alt er gips. "Men du kan spille sand maleri på væggen og gøre en latte, for eksempel"Det giver os et alternativ Belén Campos.

Hvilken stil Tine salon?

Et klassisk værelse De går godt stenen, beige og grå. Og hvis det er højt til loftet og lister, kan du tør med røde detaljer og chokolade.

00349540

En vintage salon luft hvor møblerne har en hovedrolle, vil du perfektionere en klar tone. Men behøver ikke at være hvid. Du kan vælge en blå, grøn, lys grå ...

Et aktuelt rum De vil passe hvid, blå og grå olie. Hvis møblerne har meget lige linjer kan spille alle farver.

Ideelt male stuen i samme område som resten af ​​huset. Gray, mørke og lyse farver er en favorit

Dare: Vil du have mere farve?

Der er områder, der passer godt med lyse farver og intense farver ... er spektakulær!

?? Open. Som klasseværelser forbundet til spisestuen og køkkenet, hems. Stillede intense farver på alle vægge eller nogen, der ikke er fortyndet i miljøet.

??vægge "kraft". Mursten eller sten. De har så meget tilstedeværelse, der har brug for at ledsage intens farve. Kig på farve diagrammer og vælge frit.

Farve tricks til at udvide rummet

Du behøver ikke at male alle væggene i samme farve. Belén Campos begået to tilstødende vægge malet en mørkere farve og de to andre en klarere. Hvis væggene er ikke særlig høj, foreslår vi, bred og tofarvede lodrette striber, fordi de hæve loftet. Brug for flere ideer? Marta de la Torre foreslår maling i en neutral tone og sætte en prik af grønt vand eller varm pink på spisestuen væg eller sofa, tage se på hende. Eller male et rektangel af en kontrastfarve på en væg for at sætte et billede op og gøre mere højdepunkt.

Din stue er mini? Spil videre med maling! Fordi du kan ændre opfattelsen af ​​rummet med farver og gøre det ser højere, bredere ...

lounge moderne linje med detaljer i pink 1017x1280

Ser du dette rum? Vi spillede med forskellige måder at male lofter og vægge, så du kan se, hvordan du kan ændre kun farven. Bredere og bredere, lysere ... Se her, vil overraske dig!