Formen af ​​vinduet

Vinduet type og orientering i rummet, er afgørende faktorer ved valg gardiner. Hold forholdet mellem mængden af ​​stof, du bruger, og længden af ​​vinduet og tænke på, hvor meget sol og klarhed kommer i: Har du brug for en tyk gardiner eller rettere gennemsigtig?

Forregner meter klud

Lommeregner i hånd, udfører regnskaberne for meter stof, du har brug for din gardiner: tilføjer 30 cm til bredden af ​​vinduet, og derefter multipliceres resultatet med 2, 2,5 eller 3, som du vil have en skærm med mere eller mindre rynker.

Hvad er den ideelle længde?

Inden længe er der mange tendenser. Den mest almindelige er at tilføje ca. 15 cm til længden af ​​vinduet. Ingen embago, hvis du kan lide gardinerne kravle ligesom os, tilføjer 10 flere cm: dette vil blive understøttet på jorden. Du ved, at vi i kabinettet gerne så ...

En flot fald!

For at opnå gardiner med en flot fald, vælger "tunge" stoffer som tykke sengetøj, silke eller chenille naturen. Hvis du ønsker at bruge friske tekstiler, vælger lonetas, arpilleras bomuld eller silke sengetøj.

Af praktiske familier: Blinds!

Hvis vinduet ikke tillader store forhæng og ønsker en praktisk, let løsning, blinds er din bedste allierede. Foldningen kan sætte (stænger), paqueto (uden stænger) eller romersk (med drapering).

Tjen lys med kniplinger gardiner

For at vinde naturligt lys gardiner anvendes til fremstilling af gardiner. Deres væv, floaty og lys (tråd, voile, linned åben vævning ...), er perfekt til at lade nogen sollys.

Vov at matche!

Store vinduer, altandøre og soveværelse vinduer er de bedste steder, hvor man kan bruge kombinationer: (mere aktuelle) gardiner med sheers (den klassiske mulighed) eller falder med blinds. Mener, at jo mere ser et vindue, vil du give mere plads til hende og synspunkter.

Tiebacks: Nyttige og praktisk

De tiebacks er små stykker træ eller metal, placeret på en tredjedel af gardinet, skabe en elegant drapering effekt perfekt til opsamling af gardiner. Medbring altid en klassisk og romantisk touch.

Klemmer: Gammelt komplement

Vinduer med dobbelte gardiner, forhæng foret med fleece eller kombinationer falde og visillo, bruger klemmer (stropper eller snore, der holder forhænget) er ideelle til opsamling af stoffet og skabe en iøjnefaldende kontanter, fremhæver vinduerne.