Hvad der startede som et frisk pust fra nord er blevet en rigtig dekorativt snestorm har haft alle hvide. Og lys. Og naturlige materialer. Og ... Ja, vi taler om den nordiske stil dekorative mode trend for evigt. Uden at overdrive. Vidste du, at mere end ti år siden landede i vores hjem? Og se på det i dag, stadig en trendsætter ligesom den første dag! Hvad er hemmeligheden bag din succes? Dens kendetegn: Er klarhed, naturlige materialer og en hyggelig atmosfære kan tilbringe engang mode?

Gallery, 10 billeder
En LO SCANDI 10 KEYS AT OPNÅ NORDIC stil indretning

Vi opdager nogle af nøglerne til denne dekorative stil, der opstod i det nordlige europæiske lande-Norge, Sverige, Finland og Danmark i begyndelsen af ​​s. XX. Deres mål var (og er) bekæmpe manglen på naturligt lys og opnå mere komfortable og hyggelige hjem, hvor refugirse under de lange, hårde skandinaviske vintre.

1. Lys, lys og mere lys

Det er den eksistensberettigelse denne stil: formere klarhed for enhver pris, fordi der i de nordiske lande alt lys er lav. Så de er strengt forbudt tykt stof i nuancer. I virkeligheden er det almindeligt at se nøgne vinduer i husene i disse lande. Mørke nuancer på gulve, vægge og møbler, det vil sige store områder er ikke almindelige.

2. Hvid I love you hvid

Det er ikke underligt, da, at farven hvid nordiske stil logo. Til stede i vægge, møbler, tilbehør og endda på gulvet, brug (og misbrug) det bliver varmere i tonen. Sædvanlig leve med ham beige og grå.

vintage hvid køkken med semi-bue vindue i

Betyder det, at de andre farver er forbudt? Overhovedet ikke bliver stænk af farve tilsættes ofte i kosttilskud, tekstiler, lamper eller tabeller. For eksempel er en af ​​de stjerne kombinationer nordisk stil er kontrasten mellem sort (sencundario) og hvid (den dominerende farve), som det ses i køkkenet.

3. Timber!

Hvad ville den nordiske stil uden allestedsnærværelse af træ? Ikke kun i gulve, vægge og møbler, men også i alle former for tilbehør, fra lysestager til tabel tilbehør. Som med farvepaletten, de mest almindelige sorter er igen klar, såsom bøg eller birk. Husk: alt er gearet til at tiltrække lys hjemme og skabe mere indbydende og tilstødende rum.

4. Funktionel Møbler uden kunstgreb

I møblerne er det pålagt enkelhed, lige og rene linjer, kombineret med bløde kurver og organiske linjer. Derfor denne stil har forbindelsespunkter med minimalisme. Målet er at opnå et lyst og rummeligt miljø uden unødig kunstgreb at bryde harmonien opnået. Praktiske pålægges det æstetiske.

5. Periscope ... og hit

Selvom træ er normalt stjernen i den nordiske stil materiale er som regel kombineret med andre for at skabe en mere personlig og stue. Hvorfor ikke indarbejde et strejf af industriel stil eller nogle vintage møbler?

Alpine nordisk stil spisning

6. Tekstil 100% naturlig

Naturlig hersker i den nordiske stil, og tekstiler er ingen undtagelse. Linned, uld og bomuld aldrig mangler i skandinaviske hjem, selv de skind i plaider og puder også optræder, især i barske vintermåneder. Det vigtige er pakket naturlig, læ og velsmagende teksturer, der gør os til at føle sig godt tilpas. Det er ikke tilfældigt, at den hygge (noget lignende formlen for lykke) blev født i Danmark.

7. I anledning (s)

Baby soveværelse med diamant papir på væggen, og Piti bassinet med legetøj

Selv om de nordiske dekorationer tendens til at være meget sober, aldrig mangler udskrifter at give en munter og vovemod touch. Geometriske mønstre, især diamanter og rektangler bliver pålagt. Kombineret med lidt mættede farver, som rækken af ​​kagen, er det almindeligt at finde på puder, tilbehør og endda vægge, som i denne børneværelse.

Gallery, 10 billeder
En LO SCANDI 10 KEYS AT OPNÅ NORDIC stil indretning

8. Arten, hjemme

En rød tråd i de nordiske dekorationer er naturlige referencer og dyr, fra rådyr billeder eller udstoppede hoveder til at dekorere væggene i rummet børnene til tilbehør lavet af grene, kogler ... Og selvfølgelig kan ikke gå glip heller planter eller grene.

9. Oplysninger håndlavede

Den nordiske stil kan lide DIY filosofi. En plaid hækling, patchwork tæppe, træborde hentet, restaurerede møbler, dekorative stykker lavet af træstammer, amigurumis ... Desuden håndværk er tendens.

10. levet atmosfære

Hall med træbænk og sammensætning af familiebilleder i sort og hvid

Personligt invadere de nordlige boliger, skabe mere indbydende og levende miljøer. Det er ikke underligt, overvejer de timer, de tilbringer hjemme, når termometeret styrtdykker. familie fotos eller rejser, en personlig samling, en sammensætning af film eller billeder ... Og hvad kan aldrig gå glip af? Stearinlys! De giver en ekstra varme og skabe et mere fordybende og en magisk nuance atmosfære.

Gallery, 10 billeder
En LO SCANDI 10 KEYS AT OPNÅ NORDIC stil indretning

Vi inviterer dig til at tage et kig på vores galleri, hvor du vil finde forskellige miljøer med en denaminador tilfælles: deres nordiske indflydelse.