Den foranstaltninger, ramme, placering, sammensætning ... vi løse alle dine tvivl til at give liv til væggene i dit hjem med billeder. Nyistandsætte dit liv!

På væggen af ​​sofaen: En eller flere?

Uanset om du lægger et stykke som to, kan dens størrelse ikke være større end bredden af ​​sofaen. Suspendere dem centreret, 20 eller 30 cm sofa og bemærk loftshøjde. I midten af ​​rammen skal være i øjenhøjde.

Vil du oplyse?
 Et stativ omkring 20 cm af billedet er den klassiske valg til at lyse. Hvis du gør med projektører fra loftet, forbliver på et 30 ° vinkel billede.

Hvordan kan jeg distribuere på en væg?

Når du lægger flere billeder på en væg ikke tænke på hvert værk separat, skal du se dem alle som en helhed. Det betyder ikke, at værkerne skal være lige, men i det samme visuelle plan passer godt.

Mark, ja eller nej?

Det afhænger af, hvad du ønsker at opnå, og typen af ​​billedet. Hvis arbejdet selv har meget fremtrædende eller prangende farver kan være en ramme "distraherer". I stedet når et billede er meget neutral, en ramme hjælper dig "løft det".

¿Hang eller støtte?

Du kan også markere et maleri på væggen i et lille kabinet.

Hvis du hænger billedet vil hjælpe ramme møblerne.

Hvis du foretrækker support Udover at være mere praktisk, fordi du ikke behøver at lave huller, kan du tage til intersperse værker af forskellige størrelser. Så du skabe en attraktiv fokus på møblerne.

Hvordan kan jeg ramt med mine målinger?

Så slemt er en underdrivelse med rammen størrelse for stor som vælger det. For at lykkes med det rette forhold er bedst prøve. Nogen at hjælpe og holde det billede, hvor du vil sætte det, og mens, tage et billede. Således vil du se, om det er meget stor eller lille i forhold til et skab eller væg størrelse.

Hvad hvis jeg ønsker at ændre dem ofte?

Du kan bruge en eller flere hylder på en væg for at eksponere illustrationer, fotografier, udskrifter ... Hæng dem ca. 40 cm væk. Der er hylder, der er perfekt til support: de er smallere og med en flange, således at billederne ikke glider.

2 gode sammensætninger

symmetrisk Det er den mest klassiske sammensætning. Del billeder størrelse, form, ramme og mat. De er hængt i samme afstand. også de reproducerer en geometrisk form, såsom et rektangel.

blanding formularer Hvis du ønsker at kombinere arbejde med former og forskellige størrelser, har du to muligheder. Du kan gøre det hele danner en kompakt form (firkantet, rektangel ...). Hvis ikke, bør veje eller mellemrum mellem værker alle være den samme.