De kom överens om tider och behövde ett bad för att använda mer än en åt gången: två handfat, lagringsutrymme, dusch och badkar ... Och utan att förlora luft fältet.

Tre fönster med utsikt över landskapet, en mansardtak med synliga takbjälkar och ett stengolv. Utrymmet var uppenbarligen rustik och ägarna ville behålla sin stil och få komfort och tid.

Utrymme för alla

De utformade ett stort ökar dramatiskt möbler som ger alla möjlighet att göra sig redo på en gång utan att bry sig. De två handfat och hjälpa den nedersta hyllan att ha allt till hands utan att behöva öppna och stänga dörrar, också. Panorama spegel undviker kamp för ett hörn där ser ut. Och i båda ändar av enheten, två utrymmen för lugn: till höger, med hörnbadkar och vänster, blev dramatiskt förbättrar toaletten. Ja, för dag till dag, dusch i linje med badet mer praktiskt. Efter ett septum och keramiskt belagda nätet, ger det fullständig sekretess. Och till vänster om ingången, kan en låg skåp butiken stängd. Din andra funktion? Gömma sig bakom toaletten och bidé.

Komfort och för flygplatser

De valda materialen har behållit den ursprungliga rustik stil genom att lägga till ljusstyrka. Den mörka trämöbler har motverkats av slemhinnan i vita träribbor i vissa väggar, balkar patinerad ton sand och måla, zink grå färg.

 

Har du detta badrum? ! Låt oss dina kommentarer!