Ja, de er i! For nogle år har de internationale catwalks har lavet kurve og kurve et must, at enhver fashionista skal have, især når det gode vejr kommer. For at gå til stranden, arbejde, picnic eller til at foretage indkøb uden at ty til plastikposer. Og indretningen er ikke blot ikke fremmed for denne vækkelse, men det er også blevet en tendens, der vil fortsætte med hærger dette forår og sommer.

Gallery, 19 billeder
Kurve og KURVE: genoplivning 'mode' til at dekorere hele huset

Kunne det være, at naturligt præg? Vil deres traditionelle charme? Har din bekvemmelighed? Alle har vi meget klart, at det er et tilbehør, der ikke er mangler i de mest stilfulde hjem selv i de mest trendy.

Fra traditionel til øko-chic

Kurvene har aldrig forsvundet fra de forskellige områder af huset, men dens dekorative værdi har ændret sig. For få år siden kun at få input i den typiske flettet palme bassinet transmitterende tradition og en rustik og håndlavet nuance, nu en kurv giver en boheme touch og øko-chic.

Ensuite

Og, med tilladelse fra stof design, de er kurve, som ødelægger de naturlige fibre. Og blandt dem, den stjerne, der skinner er thailandske kurv (billedet). Hvis du ikke havde hørt om det, huske dit navn, fordi du vil snart have hende til dit hjem ...

Meget mere end fibre

Det er almindeligt at tænke på naturlige fibre, når det kommer til kurve, men i dag den vifte af materialer er meget bred.

Åben for soveværelset skabet

Således flettede, palm, esparto, hamp eller spinal -clásicos kurvefletning designs traditionelt leve med klud, plast, hækling eller filt, meget moderne.

Dekorative alene

Forskellige former, størrelser, farver og mønstre, kurvene er den perfekte joker til at give en hyggelig og personlig til hvert hjørne af huset touch.

klassisk hal med hvide glasdøre

En kurv til brænde ved siden af ​​pejsen om vinteren, bære barneseng ved siden af ​​sofaen som et magasin rack, en kurv med friske blomster ved indgangen eller kurv med puder i soveværelset. Disse er små detaljer, der vil give et levende og autentisk udseende til dit hjem. Og for meget få penge.

Gallery, 19 billeder
Kurve og KURVE: genoplivning 'mode' til at dekorere hele huset

Et wild card for hele huset: kapacitet og orden

Men kurvene ikke har en rent dekorativ funktion. De er en praktisk og alsidig at holde hele værd ressource fordel.

I stuen

De er perfekte til at have ved hånden og opsamles i en plis Plas plaider og tæpper i de kolde måneder. Og om sommeren, køligt betræk til sofaen.

I køkkenet

Vil du give en naturlig og varm touch til dit køkken? Tøv ikke med, fiber kurve er din bedste allierede. Fra de mindste at have i orden husholdningsredskaber eller krydderier op ad smarteste flettede eller rattan kurve at organisere pantry design.

I soveværelset

Du har seng fyldt med puder og kvadranter? Har omkring en kurv kan være til stor nytte at spare, hvis du samle dem op før de går i seng. I det eller andre mindre du kan også møde plaider eller dæksler.

I børneværelset

Legetøj og mere legetøj. I løbet af de første år, er det bedst at vælge en lav, bred mund design: vil sæde og barnet kan få adgang til indhold uden problemer. Hvis du satser på fibrene, der tonede modeller, der giver et mere afslappet touch. En anden mulighed er de dekorative klud kurve tusind og én årsager, eller hvis du ønsker et kig håndlavet, uld vævet design.

børneværelse med to senge i & quot; L & quot; i loftsrum

I badeværelset

Fra en stor kurv-og Cover bedre for brugt tøj at have i orden kurve til håndklæder (rullet gemme dem: de optager mindre og er mere dekorativt) eller toiletartikler.

Gallery, 19 billeder
Kurve og KURVE: genoplivning 'mode' til at dekorere hele huset

Hvis du er venstre ønsker mere, så tjek vores galleri og blive betaget af de tusind og én muligheder for dekorative kurve. Åh, og hvis du ønsker at tage et skridt videre tilpasse din egen kurv med kridt maling. Det er den seneste i indretning. Se videoen, du are'll se, hvor let og hvor godt det er!