Dette hold drøm er meget klar: ja kan fornys uden at bruge en formue. De får små ændringer, vi indsamler i disse 30 nemme ideer at gøre, med gode resultater uden at skulle lide uendelig arbejde. Skal vi begynde?

1. Ignorerer døre

Hvis du har en dør i stuen eller køkken, du er altid åben, kan du undvære det. Det er en god måde at kommunikere ophold: fjerne de dobbelte døre, hængsler og fjerne rammen eller væggen som du maler. Iñaki Mujika.

Gallery, 33 billeder
FORNY uden udgifter: Mere end 30 ideer til VORES DECORATORS

2. Put lister på vægge og lofter

Put lister er en nem og effektiv måde at give bevægelse til vægge og lofter. På væggen kan du lægge dem skabe cuarterones. De er også en god mulighed for at forny skabene. Olga López de Vera.

3. Pynt med billeder

Tjek dine kasser og sørg for de er hængt i øjenhøjde (en almindelig misforståelse er, at de er for høj). Hvis du har flere sammen, skal du sørge for at reagere på enhver ordre eller andel. Ideelt har nogle referencepunkt (justeret top, bund eller center). Brug dem til at fremhæve en "større" væg. Rosa Diaz-Roji.

4. En detalje ændrer alt

Bare omklædningsrum lampe forvandler hele opholdet. Pia Capdevila.

5. Dæk gulvet

Brug tæpperne også at 'dække' jorden. Bedste glat, dwarfing stemplet". Asun Anto.

6. i hele huset malet papir

Tapetet er bedre end at male for renlighed, vedligeholdelse eller isolation. Desuden malingen er vanskelig at styre tonerne. Coated papir, modtager og indsamler en masse. Jeg foretrækker at belægge hele opholdet med den samme rolle, er kun den ene væg godt set. Iñaki Mujika.

7. Regelmæssig lys

"Med et potentiometer i alle lamper, kontrol justerer intensiteten af ​​lyset og ændre atmosfæren med lille investering." Javier Carrasco.

Soveværelse med lysekrone i grå toner

8. Wear vægge

Sæt et panel: trælameller eller to wallpapers, en over og en under, med et træ stribe i midten. Hvis wainscot er klar, får du lysstyrke. Asun Anto.

9. Lav et besøg på loftet

Tjek opbevaring af mødre og bedstemødre, hvis du finder en skat til at redde. i dekoration, alt vender tilbage, mode er cyklisk. Marta Rafecas.

10. Dæk bordet til tå

Hvis dit spisebord du ikke kan lide, ikke ændrer sig, lave en "kjole". Vælg en naturlig linned stof og dække til jorden. En anden løsning er at lakere eller skøjte deres ben. Helena Valsells.

11. Skift supplerer

Tekstil dekorativt tilbehør har en masse styrke: puder, skærme eller afdækninger kan forvandle et rum. Javier Carrasco.

12. Sæt en ramme af badeværelset spejl

Tilføj en ramme til badeværelse spejl ændrer udseende fuldstændigt. Der er brug for at afhente spejlet, bare tilføje en træramme eller lyse farver på toppen og du har en ny spejl. Asun Anto.

13. Carpenter blank

Blegning alt træværket er en central forandring. Døre og fodlister du kan vælge en lakeret eller emaljeret (efterbehandling lak ligner men noget billigere). Trægulve kan decaparlos eller male i hvid eller lysegrå. Der er særlige malinger til træ, der giver meget gode resultater. Desuden over hvide, de øvrige elementer skiller sig ud mere. Iñaki Mujika.

Relateret til denne artikel

Hvilken farve jeg male stuen? Eksperterne reagere

Hvordan skal lykkes

Hvilken farve jeg male stuen? Eksperterne reagere

14. Put kunst på væggene, behøver ikke at være dyrt

Et kunstværk har en masse dekorative vægt. Derfor "er det vigtigt at se, om billederne kan ændres. Ingen grund til at bruge en masse penge, er der steder såsom Muro (www.themurolab.com), hvor de laver dekorative billeder til en lav pris, "siger han Pia Capdevila. En anden mulighed er at gå til markeder for nye kunstnere som La Sala Vinçon Hipermercart. Ved andre lejligheder, Asun Anto fortæller os, "er ikke nødvendigt at udskifte det billede, bare ændre en ramme, der er blevet forældet". Hans indsats: syltede træ og lister. Pia Capdevila og Asun Anto.

15. En hal med personlighed

"I hallen er jeg fed. Læg et møbel med personlighed eller en mere skinger rolle. " Helena Valsells.

16. tapet og strøelse

I soveværelset, koordinere farven på væggen hovedgærde sengelinned det er en ressource til at få bredde. især når de andre elementer er valgt mål. Generelt ændre strøelse er en glimrende måde at renovere lokalet. Olga López de Vera.

17. nøjsomhed

"Jo færre har møbler i et lille rum, det hyggeligere." Rosa Diaz-Roji.

18. En headboard tapet

Du kan erstatte et hovedgærde, der er blevet forældet af en af ​​tapet. Det er ikke tapetsering hele væggen, men at sætte en papirstrimmel samme bredde som sengen gulv til loft. Hvis du vælger et almindeligt papir med en enkelt rulle det vil være tilstrækkeligt. Pia Capdevila.

19. Invest i gulvtæppet

For Helena Valsells i hallen er det vigtigt at investere i en stor tæppe, der dækker alle generøst sofaer. "Hvis det kan være glat, i en neutral og høj kvalitet (uld, silke eller jute) farve. Hvis jorden er lys, mere intens og hvis det er mørkt, baglæns". Iñaki Mujika er imidlertid ikke nødvendigt at kontrast med gulvet tæppe. "Vi skal undgå kontrasten fordi" siger hun. "Tæppet behøver ikke at fremhæve. vinde Således vi kontinuitet, den 'rækkevidde effekt', helst altid brudt perle hvid eller grå. " Helena Valsells og Iñaki Mujika.

Stue med brun sofa og bogreol bygget

20. dekorere med blomster

"De strejf af afskårne blomster såsom buketter eller centre, sætte lidt farve i hvert hjørne af dit hus." Olga López de Vera.

21. Spejle: afspejler landskabet

Saw væggen foran vinduet med et spejl eller et sæt af spejle: win lys og udsigt. anvendelse af separate dele, er resultatet dekorative. Javier Carrasco.

22. Nye skærme til lamper

Spoiled skærm giver en meget dårligt image. Med en ændring, bliver lampen. Jeg kan lide linned, fordi de har en lidt glans. Rosa Diaz-Roji.

23. Retapiza en del af sofaen

Ingen grund til at reupholster sofaen at forny alt, kan du opdatere kun dens struktur eller puder for forandring med lille investering. Olga López de Vera.

24. tilbehørsdele Renueva

Et budget, snarere end reupholster sofaen hvad jeg gør, er at forny sofaen eller en stol, som er mere økonomisk. Altid med lette stoffer. Rosa Diaz-Roji.

25. Indfletter døre med vægge

Jeg kan lide at forene dørene med vægge. På denne måde kan du skjule dårlig kvalitet døre, og det hele ser pænere. Hertil kommer, og møbler skiller sig ud mere. Mª Lluisa Malagarriga.

26. Maleri i køkken og bad

En særlig lak lag er tilstrækkelig til at forny de fronter af skabene, både køkken og badeværelse. Asun Anto for "bedre, hvis det er i lyse farver." Maleri er også et godt valg for fliser. Olga López de Vera maling engagement, "den samme farve som rummet ved siden af. Så ivrig følelse af kontinuitet". Asun Anto og Olga López de Vera.

27. Bestil derhjemme

"Benyt lejligheden til at lave en skærm-ons og forlade huset klarere". Iñaki Mujica.

Relateret til denne artikel

Lær at skyde og at bestille

Med fremgangsmåden KONMARI

Lær at skyde og at bestille "rigtige"

28. Vind varme med to tæpper

Den dækker gulvet med en hyggelig tæppe mere intens end den væg farve. Hvis du allerede har en, kan du blive placeret under en fibermåtte, der dækker det meste af rummet eller soveværelse. Du vil tjene dobbelt så meget varme. Du kan også opdatere et tæppe du allerede har en kant i en mere intens tone. Javier Carrasco.

29. Ændringer i håndjern

"Ved blot at ændre dørhåndtagene, de ser ud til andre." Mª Lluisa Malagarriga.

30. Microcemento i bad

At renovere badeværelset, et godt alternativ er microcemento. Iñaki Mujika "Det er en belægning, selvom ikke billige, er det billigere at gøre værker og ikke har sine ulemper (hakket, vragrester fjernelse, placering, rejunteado). Det har også en meget anderledes tone. " Pia Capdevila anbefaler også dette materiale "anvendes direkte på fliserne. Det er let at lave og ændre billedet af badeværelset fuldstændigt. " Iñaki Mujica og Pia Capdevila.

Rustik badeværelse med bruser og håndvask microcemento

31. Skabe med billeder

Økonomisk og original måde at forny skabene er at gøre med fotografier. Det er meget simpelt og meget velegnet, for eksempel unge møbler. Vælg billedet er trykt på vinyl og sættes over dørene. Og du har en ny garderobe. Mª Lluisa Malagarriga.

32. Sæt et skørt

En god måde at forny gardiner med lille investering er at tilføje en nederdel af et andet stof, såsom fløjl. Således du drage fordel af gardinet og styre vinduet skal mere markant. Olga López de Vera.

33. En anden liv til møbler

Jeg kan lide at genbruge. Du kan have en god møbler, men du er ikke overbevist lakeret finish. Du giver en gammel patina og ændre dørhåndtag og et nyt stykke. Mª Lluisa Malagarriga.

Gallery, 33 billeder
FORNY uden udgifter: Mere end 30 ideer til VORES DECORATORS

34. En mur som hovedperson

Fokuser din opmærksomhed på en væg og på den anvender en mere intens farve eller en ru overflade. Jo mere lysende og større opholdet, jo større ændringen. Javier Carrasco.