Både i og uden

Desert Dwellers

Echeverias, kalanchoes og Euphorbia er tre af de sukkulenter eller sukkulenter (Latin suculentus, meget saftigt) mere værdsat i havearbejde, men er kendte op til 8.000 forskellige arter. Opbevar vand i deres væv, så de kan leve uden regn i lange perioder.

lidt pleje

Du kan få dem i eller uden for hjemmet. Inside, du vande dem hver anden uge og eksteriør, en gang om ugen. Selv om de er stærke, er det bedre ikke at have dem i solen hele dagen. Spred pebbly på substratet til bedre bevarer fugt.

Euphorbia: en grøn touch til altanen

Mexico er et af de lande med det højeste antal af sukkulenter, og dette er en af ​​dem. Form et sæt rosetter med blålige blade og lyserøde blomster med gule kanter. Den er ideel til at dække stensætninger, men også til at hænge på terrasser og altaner.

din pleje

Udsæt ikke dig selv for solen fortsatte bedre destínale et rum med morgensol. Vand det godt i sommer, en gang om ugen, men ingen munke blade. Meget vand rådner. Du har brug for groft sand.

let multiplikation

Bare tage fordel af disse blade ud let og genplante dem i en anden gryde.

Aloe: en plante sundhed symbol

Med papirmasse af bladene er lavet forskellige retsmidler for hudpleje og fordøjelsessystemet. For eksempel er det meget effektivt i behandlingen af ​​forbrændinger og eksem.

pleje

Du kan leve i fuld sol, men dens blade vil erhverve en brunlig tone. Hvis du vil have grøn, sætte til delvis skygge. moderat vande det hver 10 dage.

stiklinger

I løbet af kort tid kan du have mange aloe takket være transplantation blade eller børn. Forventes at nå 10 cm høje.

Vælg din aloe

Der er mange sorter af aloe, de mest kendte er aloe vera og aloe ferox. Billedet er en yemenitiske aloe (Aloe squarrosa på billedet ovenfor).

Kalanchoe: fjerner kemiske dampe

Florida kan finde hele året. Native til Madagascar, hjælper det at fjerne toksiske forbindelser findes i luften, men samtidig give friskhed. Sæt det i solen ved siden af ​​vinduet.

pleje

Om sommeren vand det en gang om ugen, uden encharcarla. Fjern visne blade for at give vitalitet og abónala at holde blomsterne.

slap

Enduring en uge eller mere uden vand og er ofte resistente over for skadedyr. For meget vand kan dræbe.

mere vidilla

Bringer glæde til huset takket være de mange forskellige farver i blomster: rød, gul, orange, pink, violet ...

Senecio: en grøn koral i din jardinera

Denne dværg Senecio, cirka 30 cm høj og 60 bred cylindriske blade, ligner en koral blålig grøn, meget attraktivt. Den er ideel til at placere på hylder ved siden af ​​vinduerne. Dens gule blomster afgiver en behagelig aroma.

pleje

Det har minimal vedligeholdelse. Du er nødt til at placere den i solen og moderat vanding, det modstår tørke godt. Pas på ikke at fugte bladene.

Vægge og rockeries

De er ideelle til denne plante, der danner tætte måtter, men du kan plante det i en gryde eller plantageejer.

Kombiner det med andre slyngplanter såsom Aptenia på tørre eller klippeø jord. Sørg for, at husdyr ikke trampe.

Dværge og giganter

Der er sukkulenter lille størrelse på kun 3 cm høje, og gigantiske, mere end 30 meter, der bor i ørkenen i Mexico. På De Kanariske Øer nogle Euphorbia nå op til 4 meter høje, såsom teasel.

  • Echeveria bicolor: en attraktiv kontrast tone til stuen. Solen favoriserer bladene bliver røde.
  • Gymnocal-cyium: en minicactus Brasilien med prangende røde zoner. Han foretrækker skygge og kræver meget lidt vand.