Barn døre er det nye must i dekoration. Og at de ikke er et nyt design! Hans autentisk rustikt udseende, bliver en glidende (bliver perfekt til få meter) og alsidighed til at kombinere med enhver dekorative stil den har ophøjet som en af ​​de dekorative tendenser i dette år. Vidste du ikke? Vi vil opdage.

Døre foretaget i USA

Barn døre eller stald døre opstod i USA, især i landdistrikterne America. Som navnet antyder, blev disse døre brugt på gårde, fordi, trods stor, kunne nemt åbne og lukke, når glidende.

Blank soveværelse med skyde trædør

Faktisk blev disse døre konstrueret således, at landmændene kunne få i (eller ud) af laden uden den kolde luft slinks ud. I modsætning til traditionelle døre, med en stærk vindstød de åbnede bred, disse døre garanterer en sikker lukning, beskytter vegetabilsk eller animalsk ugunstige vejrforhold.

Gallery, 12 billeder
Stalddørene: landdistrikterne er TREND

Faldet og genfødsel af laden døre

Historie og formue af disse døre er tæt knyttet til sin oprindelse. Med nedgangen og forfald af landdistrikterne industri, antallet af bedrifter faldet dramatisk, og mange var overladt til deres skæbne.

åbner til spisestue med glidende træ dør vista_442294

I et forsøg på at reducere antallet af fældede skov for at producere træ, forskellige sektorer som byggeri eller dekoration, de søgte måder at udnytte tømmer og hente de gamle forladte gårde. Det er, hvordan disse stald døre, der var blevet glemt af industrialiseringen begyndte at kolonisere de nuværende amerikanske hjem, bliver et dekorativt element meget efterspurgt og værdsat.

Faktisk at blive trend ikke var let at finde disse typer af døre i Spanien, da det er en typisk amerikansk design i Europa ikke havde estilado.

Gallery, 12 billeder
Stalddørene: landdistrikterne er TREND

Genvindes og nye skabelse

Men hvordan er disse døre? Originalerne blev rustikke, ubehandlet træ og havde en meget karakteristisk horisontale tværstænger eller i form af et kors. Hertil kommer, selvfølgelig, være skydedøre. Som for jernbanesystemet, var det almindeligt med udsigt fittings og trisser.

Moderne spisestue med skydedør og vinduer for at exterior_436705

Så var disse døre og (mere eller mindre), og er, som mode og nye anvendelser har genopfundet de mere moderne design, herunder glaseret, hvilket gør dem lettere. Men nogle elementer er forblevet, som ved hjælp af træ og glidende systemet med hardware visning, som giver et industrielt og vintage look, som er meget moderne.

Ideel til et par meter

Når glidende, de laden typen døre er et perfekt valg for få meter eller til ekstra plads derhjemme. Og det er, at installere en glidende giver op til 1,5 m2. Men hvis du vælger en skyder synspunkt, som er det traditionelle design af disse døre, skal du fjerne væggen langs hvilken dias for at åbne døren uden problemer.

Gallery, 12 billeder
Stalddørene: landdistrikterne er TREND

Vil du vide mere fashionable disse døre? Vi inviterer dig til at deltage i vores galleri, hvor du vil finde forskellige designs med stald døre, der inspirerer dig.