Omarranger dine møbler, drage fordel af krinkelkroge og drager fordel af højden. Hver centimeter tæller. Her er alle ideer til at maksimere plads til fulde.

 

Rydder gennemgangene

For at få bredde. Hvis du har mellemrum fra 80 cm ophold vil være mere klar. Snuggles møbler til væggene og bruger rummet under vinduerne.

 

Vælg møbler Two in One

PUF som et sofabord, et indskudsborde, en kommode-kommode ... Når du kan, vælge dobbelt anvendelse dele: i løbet af et enkelt kabinet to funktioner er opfyldt.

 

Hylder snarere end tabeller

Hvad enten ved siden af ​​sofaen eller soveværelset som et hovedgærde. 20 cm dyb kan du støtte bøger og endda en bordlampe. Mal dem samme farve som væggen.

 

Rinconeras brugte dele

Formet sofa, bænk eller kabinet. De er det bedste valg til at drage fordel af vinkler. Hvis du er foran et vindue, vælger lav for at undgå "tilstopning" light stykker.

 

Døre optager mindre

Hvis du udskifter en hængslet dør med en glidende du kan samle op til 1 m2. Du kan også fjerne en dør og efterlader kun rammen: beløb meter og tilslut værelser.

 

Med skjult kapacitet

En seng med trille eller en sækkestol at holde hjælpe dig med at frigøre dine skabe. De kanapéer er ideelle til opbevaring af tøj endnu en sæson og puffer, til puder og tæpper.

 

Med flere senge

Hvis du hæver sengen om 60 cm frem og nedre opbevaringsrum, selv for en ekstra seng. Du er nødt til at installere 150 gratis cm ved siden hende: 90 til seng og 60 til at passere.

 

Reducerer møbler baggrund

At studere eller oversigtsværker dig en tabel kun 30 cm dyb (computerskærme ikke længere besætte begge). Vælg en model med skuffer og spare dig selv at have en ekstra.

 

Hvad kan du gøre med et par centimeter?

1. 20 cm: Det er den bredde, du har brug for at have en krydderihylde i køkkenet modulet. Det er også tilstrækkeligt til bunden af ​​en konsol til at forlade nøgler eller hylder område.

2. 30cm: Det er nok til at finansiere et sminkebord eller skrivebord. Også for at planlægge et skab til retter eller lille pantry med dobbelt række af produkter.

3. 40 cm: Det er nødvendigt for en bank som rum. Også for bunden af ​​et skab til tøj fra hjemmet eller en skomager (skotøjsæske foranstaltninger 35cm).

 

Mindre stole og flere banker

Space besætter to stole, en bænk giver plads til tre. Backless er nemme at opbevare under bordet. Når der er besøgende, har klapstole.

 

Borde, der kan vokse

folde, forlænges eller sammenklappelige modeller. Sats på tabeller, at dobbelt deres plads, når det er nødvendigt. Du kan også "udvide" bordet med to bukke og en planke.

 

Giv ikke nogen centimeter tabt

Konverterer stikket i en skuffe i madlavning pander, planlægger et skab bag en dør eller lagring på trappen. Du kan endda installere skuffer under trappen.

 

bevægelige dele og frigiver rummet

Hjul duplikere funktioner et kabinet og omvende sig, for eksempel, et kontor skrivebord på en ø. Og med dem er det nemmere at trække op i tabellen til væggen og frigøre plads.