Meritxell Ribé dekoratør har åbnet dørene til sit hus for at genskabe i din stue, tre Jul stilarter. Rød, blå og sølv og en håndlavet touch. Hvilken vælger du?

1. I rød, en klassiker for evigt

Julen værelse i røde toner

Til at dekorere dette rum i tre forskellige stilarter vi har fokuseret på tre centrale punkter: skorstenen, træ og bord. Børn i tankerne, vores røde værelse har et strejf naiv, fik detaljer som uld sokker Blaubloom eller Foimpex huse med lys.

i arne, Nordisk stil grøn krans og krone Acanto. I træet, store bolde bold typen, hvid og rød, Marina & Co bolde rasle og tape Foimpex Scrap House.

På bordet, Nordisk stil bakker med filt måtter Cottage lille hus.

2. Oplysninger om papir til mere personlig dekoration

Julen lever i gyldne toner

Prats Roser Marisa Bernal og hjalp os med det andet værelse, som er dekoreret med håndlavede detaljer baseret på genbrugspapir.

I træet Original Flyer pap og papir pynte træet er det arbejde, Marisa og Roser, med materialer Skrot House.

I pejsen Dens indretning er en hyldest til de gamle bøger. Garland, Marisa Bernal arbejde, er lavet af genbrugte bogsider. Og cut-stjerner har tjent til at dekorere spejlet. På afsatsen har vi lagt gamle bøger, Little House Cottage, glas lysestager og tråd Acanto og glat nordisk stil.

Gallery, 6 billeder
Et konferencerum, tre typer JUL. Hvad der er dit?

I møbler For sofabordet valgte vi Foimpex rustne bakker; Gamle Cottage album Lille Hus; glasvase og lysestage nordisk stil, dekoreret med bånd Skrot House. På kommoden, hjorte lille hus Cottage, blomsterkrans lys kandelabre Foimpex og Mimub. Nordiske stil kroner.

3. I blå og sølv julen friskere

Julen værelse i blå toner

Fra lyseblå til turkis, forskellige toner af blå giver dette rum jul en anderledes og meget speciel atmosfære.

I træet Af særlig interesse er store bolde i sølv og blå bånd og lingeri. De sølv bolde er Blaubloom, ligesom de gamle sølv medaljoner. Foimpex blå bolde og bånd, Scrap Hus.

I pejsen Sia sølv krans og Star Light lille hus hytte. Til at dekorere kaminhylde er blevet brugt lysestage (Sia sølv og guld, for Foimpex blå). Crown spejl er Sia.

I møbler To store krystallysekroner, Estudi Meritxell Ribé, er blevet tilpasset med et bånd af blå fløjl, indigo. hvid bakke, blå skåle og kopper, også blå, nordiske stil. På gulvtæppet, kasser med julekugler Foimpex. Og i den komfortable, Lysestager Sia og blå trappe med blomsterkrans lys Foimpex.