Sammenligninger er modbydelige, og selv om de deler et bad og bruser funktion, dets anvendelse og nydelse er helt anderledes. I betragtning af den lavine af udskiftninger bøtter til brusere (en løsning, som ofte skubber pladsmangel), giver vi dig ti grunde til dig til at tænke.

Men før ... nogle forskning hans fortid? Etymologisk ordet bad afledt badeværelse (indtil videre, ingen overraskelser), og på trods af mangel på henvisninger til dette stykke i den antikke verden, nogle data tyder på, at var genstand for brug både i Fjern- og Mellemøsten og i klassisk Grækenland. Berømte er legenden om de evige bade i æsler mælk som en skønhed hemmelighed Cleopatra i Egypten stor! Så badeværelset konceptet helbrede nogle sygdomme og fik endda en udrensning af sjælen ejendom.

Gallery, 11 billeder
BAÑERAS 10 grunde til at elske dem

Efter blindgyde af den middelalderlige periode, siger noget mindre bekymret for hygiejne end andre, vises i den vestlige del af Age of oplysningstidens modeller forløbere for moderne badekar. Dog vil brugen ikke strække sig langt ind i det nittende århundrede århundrede med fremkomsten af ​​karret (bad) til den engelske og de første bevægelige jern badekar kaldes som sådan. Gradvist gik han fra at være et eksotisk objekt til en handelsvare nødvendig, næsten afgørende, for den moderne civilisation. Det var, da David Dunbar Buick (Hvem?!) Opfandt processen for emaljering støbejern badekar, hvilket ville være det sidste skub til popularisering af karret mellem de rige klasser i de vestlige lande. Og selv i dag!

Moderne baljer er lavet billigere glasfiber eller akryl; der er også porcelæn, keramik, stål, støbejern og træ (traditionelt i Japan). Her er 10 gode grunde til at elske dem, og et fotogalleri, der vil slappe af dig så hende.

1. Merværdi til wellness

Det er klart, hvis dit hus har et badekar, det revalues. Og intet kan sammenlignes med at nå dit hjem, din tilflugt efter en lang hård dag og have en ordentlig hyldest med et glas vin, en boble bad, stearinlys og musik. Hvis de ting er ledsaget af en fantastisk udsigt, hvordan går det, vi flytter til et højere, næsten mystisk niveau. Hygiejne bliver en fornøjelse.

fritaget badekar i soveværelset med udsigt over mar_00301023

2. Komfort ved foden af ​​sengen

Omdan dit soveværelse til en eksklusiv suite placere badekarret ved foden af ​​sengen. Eller er du ikke af, at når de går til et hotel altid tænke på at tage en dukkert i deres udsøgte spa? Nå, ikke en flash i og drage fordel af denne glæde i dit eget værelse. Således er rengøring og en lempelse i forbindelse med den logiske rækkefølge af daglige gøremål, som at vågne op og forberede sig på dagen på den bedste måde eller bade og gå på vågeblus, alle inden for et par skridt og uden at forlade lokalet. I galleriet kan du se hvordan man kan indarbejde dette stykke i soveværelset. Denne løsning vil falde i kærlighed.

3. De er så dekorative!

Der er en masse former og materialer, som tidligere nævnt. De kan også blive kategoriseret efter deres installation mode: fri, indlejret eller endda i jordhøjde. Alt dette vil bestemme den dekorative stil i badeværelset så få andre ting. Eller hvis ikke, se på den tredje fotogalleri og fortælle os, hvis ikke den absolutte hovedperson og leder af glamour, der viser, at badeværelset ...

4. Giv en vintage touch til miljøet

Det er klart, hvis dit hus har et badekar, det revalues. Og intet kan sammenlignes med at nå dit hjem, din tilflugt efter en lang hård dag og have en ordentlig hyldest med et glas vin, en boble bad, stearinlys og musik. Hvis de ting er ledsaget af en fantastisk udsigt, hvordan går det, vi flytter til et højere, næsten mystisk niveau. Hygiejne bliver en fornøjelse.

clawfoot karbad røre vintage_00424485

Et stykke af denne type er nøglen til at bestemme æstetik af et bad og kan være i almonedas og antikke. De kræver et dræn gennem et nederste rør set kun synlig, hvis du bøje. Og der normalt ledsager vandhane er også installeret gulv, hvis fri, eller som i en konventionel badekar, hvis fastgjort til væggen.

5. Problemer af plads?

Aaaaix, den evige handicap ... Hvis dit badeværelse er mini, men ønsker ikke at opgive glæden ved en balje, bemærker en eller to løsninger cornerbacks modeller, bedre udnyttelse af rummet. Førende producenter inkluderer i deres modeller kataloger med meget forskellige størrelser, for at opfylde behovene hos hver. Så kan du finde bøtter fra 90 cm eller endda vælge skræddersyede løsninger, i dette tilfælde lavet af en murer. I galleriet kan du finde et værelse ikke for stor præcist badeværelse, men har et badekar og bruser. Tag det!

6. karbad, og det er pære

Badekar der inkorporerer denne funktion, hvis de tilbyder en bonus til den typiske hygiejne. Er flere: terapeutiske rum med foreningen af ​​luft og vand bobler, der lover du giver toning eller muskel afslapning, forbedrer blodcirkulationen og fordele på humør, som stress afbødning. De er lidt dyrere end konventionelle, men kræver ikke alt for forskellige installation. Nogle endda inkludere farveterapi. Alt ned en behandler og hjem!

Gallery, 11 billeder
BAÑERAS 10 grunde til at elske dem

7. de fusionerer med sine omgivelser

Men hvis du vil have camouflage karbad i badeværelset, der er mange muligheder for at dække din krop. Med træplanker, plader af marmor eller andre natursten, fliser målertype microcemento at skabe kontinuitet i jorden ... Paletten er bred og belægninger bestemme æstetik i badeværelset. Men se på fotogalleriet og se, hvordan en typisk, rektangulær badekar, fusionerer med miljøet takket være træ.

8. Udenfor total luksus

Kan du forestille dig at have en balje på dækket? Det er ikke sådan en skør idé, især i sommerhuse, hvor afbryde er næsten en forpligtelse. Du behøver kun et særligt hjørne, omgivet af træer, der fra nysgerrige blikke, og en vand installeret på denne pris punkt. Brugen og nydelse, som du udtrykker det. Indtast galleri og nyde udsigten.

9. En jordniveau

Dette alternative installation kræver arbejde, men bringer mange fordele. Det vigtigste er, at badeværelset bliver bredere, der ikke har en krop optager volumen i ham, og en anden er mere sensorisk, relateret til den rituelle renselse af krop og sind, er i kontakt med jorden, praktiseres i Japan tak den ofuro.

badekar på jordoverfladen i microcemento_00382441

Hvad hvad? Århundreders tradition ledsage behagelig oplevelse for at indtaste en ofuro; et bad af varmt vand, der inviterer dig til afslapning og mental rensning. Den første ofuro var dybest set bygget cedertræ samles tanke, som, når den er fyldt med varmt vand udlejes lugten af ​​træ. Nævnte aroma, sammen med vand ved høje temperaturer, potenserede de terapeutiske egenskaber af badet. I øjeblikket ofuro af byer er rektangulære kar med permanent varmt vand. I galleriet kan du finde en version "til vestlige" Dette badeværelse.

10. Opbevaring

Hvis strukturen af ​​dit bad omfatter indbygget hylder, kan du placere der, samt hygiejne og skønhedsprodukter, bøger og blade til at fremme læsning tid. Hvad en fornøjelse! Desuden kan vi ikke afvise uden at nævne en anden under badekar, og der er meget praktisk for husstande med små børn. Bad tid med din lille er uundværlig, ikke?

Gallery, 11 billeder
BAÑERAS 10 grunde til at elske dem

Fordyb dig i billedgalleriet og tage en god bad smagfulde miljøer, som vi har valgt.