Det var fuld af legetøj, puder i mange farver og havde spildt hjørner. Med lidt orden og gode storage ideer, hallen ligner en anden. "Dette værelse var en rod! Ejerne har to små børn, som havde slået rummet i sin legeplads. Med magasiner og bøger i midten, og farverige puder, der ikke matcher, han havde et kig noget tilbage. Jeg begyndte at ændre i sofaen, for at åbne rum til resten af ​​huset, og udnyttede pladsen under vinduet for at sætte en bank til at opbevare legetøj, når den ikke er i brug. Jeg sang alle de puder i beige og okker og ... voila:! Værelset ligner en anden. Eller ikke?".

Før og efter at have levet med sofaer, lænestole, to vinduer, gardiner, bjælker, trægulve, tæppe og orange lampe fod

Et nyt bibliotek med hylder

Nøglen til at vinde opbevaring har været gribe bow af vinduet for at placere hylderne som går opbevaring af magasiner, bøger og dekorative elementer ...

4 lyse hylder

De er 25 cm dybt og 10 cm tyk. Da alle hylder er i samme afstand (30 cm er mellem dem), giver en følelse af orden. Og malet i samme farve som væggen, de er lettere.

Attraktiv og orden

Det centrale er ikke at lægge alle de bøger eller rammer sammen. Ved at kombinere forskellige elementer i hver hylde, biblioteket ser mere attraktiv.

Gallery, 7 billeder
Mirakel for, dette rum!

Ideer til opbevaring: kurve, kasser og en kuffert

Vi har brugt kasser til at gruppere små elementer, der var på bordet, da kontrollerne.

Kurve til magasiner

Tabellen havde en lavere hylde, hvor vi placeret to kurve af fiber: her vi guardardo magasiner og stykker af mere brug.

En kuffert til at gemme

Under vinduet har vi indarbejdet en bank, der tjener til at opbevare legetøj og et ekstra sæde. Vi har lagt en måtte til at gøre det mere behageligt.