Den bog, du læste har vist sig mug og i stedet din tablet rygende. Da du fundet gulv, har du bliver "Premium bruger" Pinterest (Har du set El kabinet?). Stor. Inspirere dig til at vide, hvordan du kan lide at dekorere dit hjem før de går shopping er Rebien, men når du har fødderne på jorden. Hvis du tager udsigten over den lille skærm og se, at du har monteret et slot i luften ... vi skal vende tilbage til jorden. Fortæl på 3 til 1, vende tilbage til dit soveværelse og begynde at planlægge den perfekte (og realistisk) dekoration. Skal vi der? 3, 2, 1 ... vågne op!

00395767

Hvad fortæller du?

Du har god smag. Bekræfte alle dine ben. Men der er Mr. budget fastsættes, og afgør selv, hvad ophold og hvad går på din indkøbsliste. Og hvis du ikke har taget Pasalabra pot, du tage din pick. Hvis du ikke vil gå galt, skal du følge denne regel: "INGEN foreløbig Investerer i stykker". Hvad er de? En god sofa, en god seng og et bord og komfortable stole virkelig.

Sofaen Sukkenes

Vi ikke taler om en sofa, der vil medføre en Oh! men en! Ohhhhh! Og det betyder ikke få en flot sofa (også), men en komfortabel sofa. Så du skal ikke lede køb visning, men der hvor ryggen mister sin kyske navn. Og meget vigtigt: ikke haste. Prøv det rigtige. Sidder med fødderne, strakte ... En sofa skal være bekvemt du bruge den som du bruger det. Her hjælper vi dig med at vælge den perfekte sofa til dit hjem og dig.

Sengen af ​​dine drømme

Må ikke sjuske med udgifter. En god madras en god madras og en god pude. De er den vindende trio.

00452077

Hovedgærdet kan du ændre så ofte du vil, men et godt hold off koster penge, og det skal vare dig de næste 10 år som den første dag.

Du vil modtage muuuuuuchas besøg

Fast. Uanset om du kommer til at bo alene, som om du kommer til at være et par. Vær forberedt på at modtage dem. Vi mener ikke at få et spektakulært retter eller briller til toast perfekt, men du gør med et bord og komfortable stole.

00394853 O

For din dag skal være, selvfølgelig, men også til store skrivebord. Forhindrer den sidste slurk kaffe multiplicere "Tja, jeg har tænkt mig at gå mig ..."Mens de forsøger ikke at tabe lænden til at stige.

Uundværlig lave omkostninger

  • Gardiner. Nogle vinduer uden gardiner er ... absolut trist. Må ikke bruge mange penge på dem, fordi specialfremstillede er dyre, og hvis du overfører selv herfra på en gang, vil de ikke tjene dig til din næste hjem.
  • Lamper. Ingen nøgne pære! Med mindre vi taler om Edison comme il faut.
  • Ons. Dækslerne af puder, plaider, lagner ... Du behøver ikke mange penge du bruger til at få det udseende, du kan lide. Hertil kommer, er det bedre at være økonomiske dele. Så det vil koste forandring som du ændrer din smag.

Udnyt rullen "RE"

Det tager alt genvundet, genanvendt dele, restaureret ... udnytter denne tendens også lave omkostninger. Sees spor, så spørg din bedstemor til at lade dig rode i din kælder, se på det stykke, at din mor ville kaste og give nyt liv ... Du giver personlighed og varme. Men pas på! én ting er et stykke med historie og en anden gjort stykke pulver. Gendan den, hvis det er relevant.

Ønsker at give det karakter? 25% af dine møbler er nedarvet, eller håndlavet retro

mytiske "smag af hjem"

Hvorfor i dit køkken du høre vinden susende og høre din mors på komfuret, selvom du ikke er madlavning? Det er et spørgsmål om at give liv. Har nogle tricks? Der går de. Og de er meget enkel.

  • En grønthandler. Fyld den med forskellige årstidens frugter. Det vil tilføje farve og i øvrigt, vil hjælpe dig med at spise bedre.

  • Krukker i sigte. Tre eller fire, lige og gennemsigtig, hvilket bringer flere anvendelser: pasta, ris, mel ...

  • Wooden køkkenredskaber. Dan varme til sig selv og hånd, er meget praktisk.

  • Have aromatisk. Tre små i vinduet eller på en hylde gryder, give liv og vil duft dit køkken.

Øv OMMMMM ...

Må ikke haste til at fylde dit hjem med noget. Du må ikke lade dem angribe den horror vacui. Det er bedre at efterlade en fri væg i en måned, fordi de giver sammensætningen af ​​billeder, du kan lide mest, at tjene øgenavnet "dronning Putty".

00389587 O

Hvad? Fancy med at se ideer, ikke? Indtast vores galleri. Og følg den, skal du følge Pinning!

Gallery, 10 billeder
DECO FOR BEGYNDERE