Carmen var så hvid det ikke føler læ i din stue. Træmøbler og nye spisestuestole så behageligt som hyggelig lykkedes forandring. "Nu er en fornøjelse!"

Carmen indrettet sin stue, da han valgte hvide toner, der giver lys og understrege den gode arkitektur, "men jeg tror, ​​jeg har brugt, og var for koldt," siger han. For at give varme, vælge naturlige tekstiler i jordfarver og træmøbler, såsom Jardin d'Ulysse komfortabel, som yder støtte til spisebordet.

Et tæppe af Fortgama hjulpet os til at definere området. "Det er vidunderligt. Jeg kiggede for én, men pladsen er så stor, at fandt ingen, der ville overbevise mig".

Spisestuen var noget ensom, så vi udskiftet stolene smedning anden med Ikea sagen. "Det er rart, er det nu meget mere kjole" udbrød Carmen, da han så det endelige resultat.

"Jeg elsker det!", Havde han ikke stoppe gentage Carmen. Og os også. Fortgama tæppe har været fantastisk i opholdsrummet. Som komfortabel og kosttilskud Jardin d'Ulysse. Ikea stole klædt spisestue og kaffe sæt Villeroy & Boch sætter prikken.

Og du? Er du i naturlige stoffer som nyder hjem Carmen? Hvilken slags? Fortæl os i kommentarerne i denne artikel. 

Eller vende tilbage til Special 'Møder med spiseplads fornyet af kabinettet'.