Hvis stykker af møbler, tekstiler og farver afgiver lethed og friskhed i et rum, er det vigtigt, at kosttilskud gøre det samme.

Således vælger materialer som stål eller glas til lamper. For skærme, altid neutrale farver. Andre elementer, der hjælper lysere og formere rummet er de spejle, som kan placeres mod væggen, og indirekte belysning. Et tip: vælge lysdioder, da halogener give meget varme.

Endelig mener han, hvordan friske er naturligt: ​​en blomsterarter arrangement fyldt med friskhed hvert hjørne. Spil med detaljer inspireret af naturen, ligesom tørre kviste, blomster eller træer malerier, glas vaser ... Med disse dekorative elementer "refrescarás" dit værelse nemt.

Blomsterdekorationer ideer

GRØN. Grønne er elementer, der bringer meget friskhed til grenene. Thalpsi leger med en gennemsigtig grøn; den Salal, bredbladet; eller Viburnum.

hvide blomster. De er meget lyse. I tilfælde af trachelium og lisianthium (meget cool), pæon (meget smart), og Matilde ridderspore.

Med farve. Du vil ikke gå galt, hvis du ty til lilla blomster og roser. Mar Ramon, Abaco anbefales som Lathyrus blomster, anemoner, hyacinter og floks.

 Ligesom udsmykning med blomster? Hvilken slags bruger du? Fortæl os i kommentarerne i denne artikel.