Hvem tror du bruge badeværelset og hvornår? Hvad vil du gerne vinde det? Hvis du og din familie Coincidís på tidspunkter, kan du fordoble dræn; og hvis du ønsker mere plads, suspenderede toiletter og vandhaner slanke vil være dine allierede.

Resistent, ren og meget sikker

Det er dem, der er dine prioriteter, hvad der vil sikker vinder holdbarhed, hygiejne og sikkerhed. Fordi nye materialer i belægninger, møbler og sanitære, er parat til at fugt, nem rengøring og har behandlinger, der gør dem glide, såsom brusekabine Sikker Flight of Jacob Delafon.

Få mere skønhed og besparelser

Og alt sammen uden at miste æstetisk og tage sig af vores pengepung og planeten. Hvorfor vælge enten helbred eller vandhaner kan spare op til 40% vand. Med fittings med flow eller de dobbelte flugter toiletter eller afbrydelse af støbning.

håndklædetørrer væg

Vidste du at ...?

Den relining er en af ​​de dyreste i reformen bad elementer. I stedet for at fjerne fliser, glatte vægge og rutil du kan vælge at male den gamle. Med en båd satin emalje flise kan du hurtigt forvandle badeværelset.

5 ændringer opererer

1. mere hygiejniske toiletter

Syntetisk vask, baseret kvarts og harpikser er mere hygiejnisk, fordi de har sammen. Du sparer plads med en multifunktions toilet er også et bidet.

2. vandhaner hurtigere

I bruseren, vælge en termostatisk blandeventil, som når den ønskede temperatur i mindre end 3 sekunder og spilder ikke vand at varme det. Fra 250 €.

3. Let at vedligeholde partition

Akryl (billigere) eller glas (mere resistent), er mindstekravene profiler rapporteret at forbedre gennemsigtigheden. Behandling med anti-skala vedligeholdelse er meget lettere.

4. Badekar eller brusebad?

Eller begge, hvis meter. Arbejde, tilpasse sig til rummet, men er dyrere. Typehus fås i mange størrelser og kan vælge fra akryl eller keramik.

5. Kombiner overtræk

Put keramik i områder tæt til brusebad eller bad og træ reserver ansigt og fint-mere for transitområder. Vind funktionalitet og justere budgettet.

Reformer mini for mindre end 300 €

Installere en håndklædetørrer

Ideel i badeværelser uden opvarmning, den mest praktiske og hurtige at installere er elektrisk kun de har brug for en prop. Der er også vand og blandes.

De hjælper dig med at få håndklæder og også miljøet flare. Ikke optager mere plads-hvad er de sædvanlige designs i lodret på samme tid er meget dekorative. Du finder dem fra omkring 260 €, den mest grundlæggende af kun 90 cm.

Nyere indarbejde termostat til at regulere stuetemperatur og radiator og kan endda programmeres. Der er nogle, der ser ud som skulpturer.

Gallery, 8 billeder
Forny dit badeværelse med DET BEDSTE for meget lidt

Fornyer lille tilbehør

Racks, håndklæde stativer, toiletpapir indehaveren, børster .... Escógelos alle af samme materiale, så det er koordineret. Du finder sæt fra € 100.

Bedre, hvis de er lavet af træ eller krom, modstandsdygtig over for fugt. Vælg modeller, der ikke har at holde sig til fliserne. Der er med selvklæbende systemer og blæsende, og også du kan indstille med silikone. Benyt lejligheden til at få opbevaring med hylder eller bøjler.

Og spejlet ændrer et spejl indrammet af en uden profiler. Det vil hjælpe dig med at forstå rummet. Der er dem, der inkorporerer belysning, fra € 160.

Debuterer gulv uden gerninger

Du kan installere et vinyl gulv på eksisterende fortov uden at løfte. Det er et genanvendeligt materiale, der også modstår fugt.

Du kan vælge en flad eller en model reproducerer overfladen af ​​keramik, træ eller cement finish. Fra 4,50 € / m2. Paller af drivtømmer, med kliksystem er en anden mulighed, der er installeret på eksisterende gulv. I badeværelset, bedre syntetisk.

Der er også keramiske stykker, der er placeret uden værker eller cement. Det eneste krav er, at jorden er plan.

Forkæl dig selv med hydromassage kolonne

Du skal blot installere bruser væg kolonne i stedet for den gamle hane. De er formonteret stål eller glas paneler, der ikke kræver værker.

Mest inkorporere et termostatisk blandingsbatteri indstilling temperatur; en øvre spray med regn, og andre mobile; og justerbar til flere højder, kørsel luft og vandstråler ved forskellige tryk. Omkostninger fra 200 € den enkleste.

Mange sprøjtedyser og dyser optage silicone forhindre kalkaflejringer og lettere at vedligeholde.

Belysning opgradering

Skift dit badeværelse belysning og ser en anden. For at installere halogen lys har brug for en falsk loft af gipsplader. Sted og maling koster omkring 200 €.

Hvor skal jeg sætte dem? På højden af ​​forfængelighed og væk fra vand områder. Lade en afstand 80 cm fra halogener. Dichroic LED pærer til en værdi af omkring 20 € / u.

At se godt ud, mens du kam dit hår eller maquillas er det bedste, refuerces belysning spejl med lys på siderne.

Den dramatisk øger ligesom nye

Du kan male deres pande med fugtbestandig lak, ændre dørene, eller endda spejle frakke dem og i øvrigt vil vinde dit badeværelse plads og lys.

Hvis du ønsker at forny den, der er modeller for mindre end 300 € tilbyde dramatisk øger møbler, integreret kogeplade og anvende spejl inkluderet.

Erstatter en dramatisk øger møbler til gulvet flere hylder (fra € 15 / u) og kurve fibre til tilbehør.