Hvis du kan lide farverige blomster, parfume ham hjem og er meget nemme at dyrke, pærerne er din ideelle anlæg. Her kan du finde hvordan at plante dem og holde dem, og nyde blomster, farve og aroma i løbet af året.

Hvornår skal plante?

Mellem oktober og november efteråret plante løg, som vil blomstre i foråret. De er: anemoner, hyacinter, liljer, påskeliljer, ranunkel og tulipaner, for eksempel. Der er dem, der begynder at blomstre om vinteren, og er vintergækker, alpeviol, den Dicentra, strandløg eller Muscari.

Og mellem marts og maj, bør du plante løg, der blomstrer om sommeren, da Azuzenas, begonier, georginer, gladiolus og freesier, blandt andre. Selv nogle vil blomstre indtil efteråret, da den amaryllis, efterår krokus eller Nerine.

Hvordan til at plante

Hvis du køber pærer, også jordstængler eller rodknolde at dyrke dig, huske på, at er hårde og har ingen huller. Hvis du køber spirede have bedre, hvis du stadig ikke har blomstrede. I dette tilfælde, omplantning, løsner forsigtigt jorden, der adskiller pærerne meget forsøger ikke at bryde rødderne og plante dem igen. Hvor? Du kan vælge mellem:

Potted eller haven

Landet skal være i stand til at dræne godt vand for at undgå vandlidende og pærer rådne. Hvis planterne i en have, jorden er svampet. Hvis potteplanter, bedre, hvis dette er porøs keramik og har et hul til at frigive overskydende vand; Hvis ikke, vande pærer hver to eller tre dage uden encharcarlos.

Nogle kompost (tørv, kompost eller gødning) på jorden hjælp at have en god flor. Og tre gange om året, satte gødning: den første dosis i foråret, og den sidste, når sommeren slutter.