Det er tid til at gå til at sove! For lille hus er det ikke altid en god nyhed, men for de ældre er en af ​​de uanede tidspunkter af dagen. Fordi der ikke er noget bedre end et velfortjent hvil ret? Nå, ja, nyde en smagfuld, hyggelig og stilfuld soveværelse. Det er dobbelt præmie!

Det er derfor, vi har lavet et udvalg af møbler, tilbehør og detaljer nøglen til at omdanne et soveværelse magasin. Ja, denne gang spiller en lille stop drømmer ... og endelig begynde at gøre disse drømme til virkelighed. Og Privalia gør det meget nemt med de øverste stykker, der ikke kan gå glip af i dit tempel af afslapning. Dette er de grundlæggende principper for soveværelset, som du fortjener. Slik og stilfulde drømme!

Gallery, 13 billeder
Slik (og stilfulde) DREAMS

Pynt med strøelse

Lagner, dyner, puder og kvadranter er også et lærred med til at dekorere soveværelset. Og hvis vi vælger en neutral farve indretning og giver strøelse? Det er et meget godt valg, fordi så du kan ændre dit soveværelse Iook sæsonen eller når du har lyst.

nat lys

Vi insisterer på, at ordentlig belysning er nøglen. Og i soveværelset, endnu mere. Ud over almen belysning er det vigtigt at tænke på punkt lys som en lampe på kommoden og på sengelamper, så når vi ønsker at skabe en afslappet atmosfære, læse i sengen ...

00361530 O

Hvis lampen natbordet er styrbar eller leddelt meget bedre: så du kan dirigere fokus for lys, hvor du har brug for det og vil være meget mere komfortabel.

Møbler gør Nightwatching

Indtast soveværelset skal være noget som at træde ind en parallel dimension: en verden af ​​afslapning. Calm toner på hvid bulkier poster, masser af træ, teksturer ... Og hvorfor ikke en antydning af sødme? Kommoder, borde og skuffer i rustikke chic ætset eller malet i bløde farver som hvid eller lys grå træ skabe denne afslappede atmosfære. Hertil kommer, at denne type møbler passer soveværelser både voksne og børn.

Slentre gennem skyerne tæpper til børn

Børnene er tiltrukket af jorden er ikke nogen hemmelighed. Hvad er nødt til at spille? Jorden. Hvad er jeg træt? Jorden. Derfor tæppet er din bedste allierede. Ud over at isolere koldt om vinteren og varme om sommeren, tæpper dette udvalg af Privalia er mest velsmagende og mørt. Stjerner, skyer, lyse farver, pastel lyserød ... Den praktiske og charmerende touch, som ikke kan gå glip af i rummet af de små! Bedst af alt: kan vaskes i vaskemaskinen derhjemme. Hvem kan modstå dem?

Gallery, 13 billeder
Slik (og stilfulde) DREAMS

Gå ikke glip galleriet, hvor du finder et udvalg af de bedste af Privalia til stilfulde værelser og masser af inspiration til at forvandle din eller dine børn i et rum magasin.